lek. med. Edyta Cygankiewicz

Laryngolog

4,9
4,7

Pani Doktor Edyta jest bardzo ciepłym i serdecznym lekarzem,słuchającym pacjenta i starającym się z całych sił pomóc

Pani doktor jest rzetelna i kompetentna. Przeprowadza wywiad i dokładnie bada . Stawia trafne diagnozy. Zdecydowanie polecam Panią doktor.

Pełny profesjonalizm. Pani doktor miła, spokojna, wszystko skrupulatnie wyjaśnia. Wizyty na umówioną wcześniej godzinę, więc od razu jest się przyjętym co bardzo doceniam. Diagnoza trafiona w punkt, u mnie ciągłe problemy z uszami i gardłem. Polecam.

Chciałabym wyrazić swoje uznanie dla Pani doktor Cygankiewicz. Od dłuższego czasu jestem Jej pacjentką i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że to lekarz z powołania, który nie tylko charakteryzuje się ogromną wiedzą medyczną, empatią ale także autentyczną troską o pacjenta! Bardzo dziękuję za dotychczasową opiekę, a wszystkim pacjentom życzę tylko takich lekarzy.

Pełny profesjonalizm i zaangażowanie, miła kulturalna i rzeczowa pani doktor. Polecam

Bardzo dobra laryngolog. Przyjechałam do Polski z dużym problemem polipów w nosie. W kraju , w którym mieszkam, nie były one odpowiednio leczone, a dzięki Pani Doktor znów mogę swobodnie oddychać. Polecam serdecznie.

Bardzo sympatyczna Pani doktor ,zawsze mi pomogła z moimi dolegliwościami i doceniam umawianie wizyt na daną godzinę, jadę i odrazu jestem przyjęta

Pani doktor to bardzo sympatyczna i miła osoba pod każdym względem i doceniam wizyty na umówiona godzinę ,jadę i jestem odrazu przyjęta, bardzo dziękuję bo w wielu sytuacjach moich z zapaleniem ucha ,zatok Pani doktor radzi sobie najlepiej.

Byliśmy dzis na wizycie u Pani doktor z synem,16 sto latek. Pani doktor super komunikatywna, ciepła i uprzejma, wszystko wytłumaczyła powoli i spokojnie. Super podejście do pacjenta.Lekarz z charyzma i powołaniem. Z całą pewnością mogę polecić Pania Doktor!!

Jestem pacjentką Pani Doktor, ostatnio mam problemy z uszami, a kilka lat wcześniej z zatokami. Wizyty zawsze odbywają się w bardzo miłej atmosferze. Jak zawsze i tym razem diagnoza została celnie postawiona, a zalecone leki już działają. Zwrócę jeszcze uwagę na jeden istotny fakt, gdyż poprzednio moje schorzenie było bardziej skomplikowane, przyszłam na wizytę przekonana, że kolejny raz mam chore zatoki. Po wstępnym wywiadzie i badaniu Pani Doktor zaleciła leki i pilnie odesłała mnie do dentysty. Okazało się ze diagnoza była w punkt, gdyż z powodu niewielkiej przetoki zęba trzeba było usunąć.
ZDECYDOWANIE POLECAM !!!