{'id': 39585, 'name': 'Elbląg'} Psycholog dziecięcy

Psycholog dziecięcy, Psycholog

Indywidualna Praktyka Psychologiczna Michał Wojtala
Plac Słowiański 1/3
Elbląg

Bardzo dobry psycholog. Wcale się nie dziwię, że ma takie dalekie terminy wizyt. Sama jestem po studiach doktorskich z psychologii i nie ukrywam, że po tym czego tam doświadczyłam wstydziłam się do tego przyznać. Po wizycie wiem, że jednak nic nie wiem. Chapeau bas - jest Pan wyjątkowym specjalistą z ogromną i godną pozazdroszczenia wiedzą. Dziękuję za konsultację. To było coś!
Opinia dodana przez: Jaga

Joanna Suliga

Fizjoterapeuta, Fizykoterapeuta

Klub Sportowy
u pacjenta w domu
Elbląg

Jestem bardzo zadowolona z fizjoterapeutki. Leczyła mnie po ciązy, mialm okropne bole kregoslupa. Pani Asia robila mi masaże i dużo ćwiczyla ze mna. Dzieki niej ponownie funkcjonuje tak jak powinnam :) zdecydowanie polecam

lekarz Piotr Gadaj

Neurochirurg

82-300 Elbląg

Znakomity lekarz. Profesjonalista. Kulturalny człowiek. Dziękujemy Panie Doktorze za pomoc. Jest nieoceniona. Wszystkiego dobrego Doktorze.
Opinia dodana przez: Zbigniew Z.

lek. dent. Paulina Błońska

DENTAL CARE STOMATOLOG
ulica Zielona 1 B
82-300 Elbląg

Najcudowniejszy dentysta u jakiego miałam okazję leczyć zęby swoje i dzieci. Miła, sympatyczna, pełna empatii dla osób które mają złe doświadczenia i potrafiąca odczarować przekonania o gabinecie dentystycznym. Dbająca o wygodę pacjenta i komfort w najdrobniejszych kwestiach, chociażby poprzez nałożenie balsamu na usta, aby nie wysychały. Lecząca na leżąco, a nie w pozycji w której człowiek ma bóle szyi i karku. Tak samo cudowna dla dzieci, potrafiąca oswoić dzieci i …
Opinia dodana przez: Ania Sikora z Elbląga

lekarz Roman Jabłoński

Gwiezdna 21
82-300 Elbląg

Doktor Jabłoński to wspaniały lekarz, dwa razy usuwał mi gradówkę w szpitalu w Elblągu i obydwa zabiegi przebiegły szybko, bezboleśnie i w przyjemnej atmosferze. Podsumowując: profesjonalista w 100%

lekarz Roman Wolak

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

82-300 Elbląg

wspaniały i znakomity specjalista chirurgii naczyniowej dba o pacjenta interesuje się jego stanem troskliwy opiekuńczy zawdzięczam mu życie godny polecenia !!!!

lekarz Beata Madujska-Tomczak

Alergolog, Pediatra

Traugutta 27A
82-300 Elbląg

Uważam ze pani doktor to skarb.leczymy naszego synka u pani doktor.chodz wizyty nie należą do tanich.to ci sie nim iw zrobi dla dziecka.z tego co słyszałam wyleczyla wielo osób.polwcam 1000%
Opinia dodana przez: marta

lekarz Maciej Zdrojewski

Szpital
Stefana Żeromskiego 22
82-300 Elbląg

Lekarz bardzo uprzejmy wszystko tłumaczy przeprowadza dokładny wywiad. Typowy lekarz z powołania. Oceniam lekarza bardzo dobrze.podchodzi do pacjenta jak człowiek do człowieka a zaznaczę ze na NFZ jest to rzadkością
Opinia dodana przez: Tomasz
{'id': 39585, 'name': 'Elbląg'} Dietetyk dziecięcy
                                       mgr Ewelina Wojtas

mgr Ewelina Wojtas

Dietetyk dziecięcy, Dietetyk

Clinica La Medica
Sukiennicza 5
82-300 Elbląg

Bardzo dobry dietetyk z indywidualnym podejściem i ogromną wiedzą. Zdecydowanie polecam panią Ewelinę.

lek. dent. Karol Dudzik

NIEPUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ "TWOJE OCZY" JANUSZ ADAMSKI
ulica Gdyńska 51
82-300 Elbląg

Młody,ale kompetentny i zdolny stomatolog. Nie boi się trudnych przypadków i bardzo dobrze sobie z nimi radzi. Leczenie pod mikroskopem to standard u niego. Dotego miły i uprzejmy.

lekarz Janusz Adamski

Oddział Okulistyki Jednego Dnia NZOZ "Twoje Oczy"
al. Grunwaldzka 33/2
82-300 Elbląg

Jestem pacjentem Pana J.A.od ponad 4 lat i śmiem twierdzić że tylko dzięki zaangażowaniu Pana doktora w ratowanie mojego "jaskrowego" i uczulonego na wszystkie krople p.jaskrowe oka,jeszcze co nieco widzę.Po 3 latach od wszczepienia implantu oko znów zaczyna wariować. Pan doktor teraz walczy o utrzymanie tego co udało się osiągnąć 3 lata temu.Jestem już facetem po 70-tce .Miałem już do czynienia z masą lekarzy.Ten jednak od początku zrobił na mnie …
Opinia dodana przez: Stanisław

lekarz Kamil Orlikowski

Brzeska 23/6
82-300 Elbląg

Lekarz ktory uratowal moja noge po nieudanym leczeniu innego lekarza..... jak najbardziej polecam Pana doktora.. rzetelny w tym co robi. Ciagle jestem pod opieka i leczeniem przez Pana Doktora. Poswieca bardzo duzo czasu na zapoznanie sie z plyta, rezonansem, RTG. Czlowiek o wielkim sercu. Zostalam rowniez zoperowana przez Pana Doktora. I wiem że to była świetna decyzja pojsc do niego.

dr n. med. Grzegorz Michalski

82-300 Elbląg

Jeszcze takiego lekarza nie spotkałam pełna profeska wszystko tłumaczy niezwykle uprzejmy super polecam

lekarz Łukasz Grycko

82-300 Elbląg

Mam 70 lat. Z pełnym szacunkiem dla Pana lekarza Łukasza Grycko z Elbląga wystawiam tę pozytywną opinię. Doktor Grycko jest lekarzem godnym zaufania profesjonalistą. Jest lekarzem bardzo miłym . opiekuńczym i bezbłędnie oceniającym stan pacjenta od pierwszej diagnozy, jest świetnym chirurgiem. Jednym słowy lekarz godny zaufania i polecania. Tę pozytywną ocenę wystawiam z własnego doświadczenia gdyż jest moim lekarzem prowadzącym w dziedzinie urologii. Łączę pozdrowienia i zdrowia życzę, gdyż takich …
Opinia dodana przez: Zbigniew

lekarz Piotr Wiosek

Onkolog

82-300 Elbląg

Jestem naprawdę zadowolona to dobry lekarz i mam nadzieję że takim pozostanie..

lekarz Magdalena Derebecka

82-300 Elbląg

Krótko:) nie umiem... Wizyta profesjonalna pod każdym względem , dlatego 6 x 5 gwiazdek. Chciałbym bardzo , aby wszystkie wizyty u innych lekarzy przebiegały w ten sposób !!! Moja Mama , która potrzebuje cierpliwosci i jasnego przekazuze strony lekarza jest bardzo zadowolona z konsultacji i wyszła z gabinetu z usmiechem pomimo maski na twarzy:), dlatego pozwoliłem sobie na ten nieco zbyt długi wpis. Gorąco polecam i dziękuję w imieniu mojej …
Opinia dodana przez: Krzysztof
Bardzo dobry lekarz, kultura osobista na wysokim poziomie. Widać że ma doświadczenie, cieszę się że leczył moją córkę. Polecam każdemu kontakt z tym doktorem,nie bagatelizuje,wyjaśnia wszystkie wątpliwości.lekarz z powołania.3.02.26

Tomasz Kazik

Urolog

Plac Dworcowy 3A/Q
82-300 Elbląg

Najważniejsze, że jest lekarzem znającym się n a rzeczy. W moim przypadku pomógł i to najważniejsze. A że się uśmiecha macha rączką jak piszą inni, to nie musi być dla każdego wykładnikiem fachowości lecz na pewno wychowania. Potwierdzić mogę, że jest b.dobrym Fachowcem... Pozdrawiam..
Opinia dodana przez: wacław

lekarz Janusz Flak

3 Maja 8/2
82-300 Elbląg

Starszy, uprzejmy lekarz z dużą wiedzą. Polecam. Może na poczatku wydawał sie nieuprzejmy, ale po tym jak zadałam kilka pytań to rzeczowo i przejrzyście wytłumaczył mi moje delegliwości

lekarz Tomasz Batko

NIEPUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ "ZAWADA" S.C.
ulica Wiejska 18
82-300 Elbląg

Bardzo uprzejmy kompetentny lekarz. Zgłębia problem i zbiera dokładny wywiad. Bardzo polecam. Duża wiedza