Pani Doktor nie przyjemna,nie można zadać żadnych pytań bo się dostaje odrazu kontrę z niemiła odpowiedzia. Po zapytaniu o leczenie nie wiedziała że istnieje wogole radioterapia stereotaktyczna na kręgosłup. Rozumiem że na NFZ mają lekarze pacjenta gdzieś, ale wybierając ten zawód powinno się robić wszystko aby uratować życie i zdrowie człowieka. Brak empatii, zero zapytania później jak się pacjent czuje i jakie dalsze leczenie można zaproponować. Uciekliśmy z placówki z Poznania w której Pani doktor pracuje. Proszę omijać WCPiT. Tam nie liczy się pacjent. Jesteś numerem.
Po operacji usunięcia dwóch płatów prawego płuca skierowano mnie na chemioterapię. Po przeanalizowaniu moich dotychczasowych wyników uznała, że chemia bardziej mi zaszkodzi niż pomoże i zwolniła mnie do domu. To było 6 lat temu i teraz jestem pod jej stała kontrolą. Jej troska nie ogranicza się tylko do płuc ale ma pod kontrola cały organizm i zleca potrzebne badania.
Bardzo dziękuję Pani Doktor za uratowanie mojego zdrowia poprzez skuteczną chemioterapię uzupełniającą, opiekę i wsparcie po operacji raka płuc, podczas leczenia na Oddziale Onkologii Klinicznej w Wielkopolskim Centrum Pulmumologii i Torakocgirurgii.
Dzięki Pani Doktor udało mi się skutecznie zawalczyć o zdrowie po blisko 5 letniej batalii z rakiem płuc z przerzutami do wątroby. Dzisiaj pracuje ,podróżuję , mam marzenia i je spełniam
Dzisiaj pracuje ,podróżuję , mam marzenia i je spełniam