Sinica= SAMO ZŁO Pani Doktor poświęca pacjentkom zdecydowanie za dużo czasu, skupiając się na rzeczach malo istotnych i nie związanych z problemem z którymm się przychodzi. Nie udzieliła fachowej pomocy ani w kwestii ginekologicznej ani endokrynologicznej. Konsultowałam wynik badania u dwóch innych specjalistów i nie został potwierdzony. Nic mi nie dolega. Zostałam narażona na koszty dodatkowych badań, które nie były konieczne. Wizyta była stratą czasu i pieniędzy. Nie polecam!!!
Sinica= SAMO ZŁO
kiedys regularnie chodzilam na wizyty. Pani doktor stwierdzila, ze najprawdopodobniej jestem w ciazy, ale jest za wczesnie aby to stwierdzic na 100%, a ze mialam zapalenie dala mi tabletki, ktorych nie mozna brac w I trymestrze ciazy. W ciazy nie bylam. Kiedy zaszlam w ciaze postanowilam chodzic prywatnie. Lekarz stwierdzil, ze mam guza w piersi. Zeby to potwierdzic poszlam do Pani Sinicy, zbadala mnie a gdy zobaczyla w karcie ciazy, ze prowadze ciaze prywatnie najzwyczajniej kazala mi wyjsc z gabinet ze slowami: skoro stac Pania prywatnie prowadzic ciaze to to rowniez prosze isc prywatnie badac. Jak tak mozna potraktowac pacjenta?!