dr n. med. Olga Kacalska-Janssen

dr n. med. Olga Kacalska-Janssen

Endokrynolog, Ginekolog położnik

VIVA MEDICA CENTRUM MEDYCZNE
Masarska 11/52

Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Lekarz z powołania, indywidualne podejście do pacjentki oraz przyjemna atmosfera w gabinecie. Trafna diagnoza i wdrożone odpowiednie leczenie. Polecam serdecznie!

lekarz Tomasz Milewicz

Endokrynolog, Ginekolog położnik

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Poradnie Lekarskie"
ulica Sadowa 9

dr n. med. Adam Nazim

dr n. med. Adam Nazim

Łużycka 42/49

uważam że, warto było czekać te kilka miesięcy na wizytę do tego specjalisty. Konkretna wizyta. Dobrze dobrane leczenie + za możliwość kontaktowania się z lekarzem pomiędzy wizytami online. całość oceniam na 10
                                       dr n. med. Beata Piwońska-Solska

dr n. med. Beata Piwońska-Solska

Łużycka 42/49

Pani Doktor jest całkowicie skupiona na pacjencie. Słucha i sama też zadaje sporo pytań, chętnie i dokładnie wyjaśnia wszelkie wątpliwości. Mimo wizyty w Poradni przy Kopernika, a więc refundowanej przez NFZ, nie odczułam by w związku z tym była mniej dokładna. Szczerze polecam!
                                       dr n. med. Grzegorz Sokołowski

dr n. med. Grzegorz Sokołowski

Łużycka 42/49

Wspaniały specjalista o ogromnej wiedzy . Jestem pacjentką Doktora od czterech lat i tylko dzięki opiece Doktora dobrze się czuję i choroba została opanowana. Doktor Sokołowski to nie tylko wspaniały lekarz, ale też człowiek ogromnej empatii i pełen poświęcenia dla pacjentów. Miałam ogromne szczęście, że trafiłam na tak świetnego specjalistę i tak dobrego człowieka. Serdecznie Doktorowi za wszystko dziękuję.
Opinia dodana przez: Maria Sala
                                       dr n. med. Agata Jabrocka-Hybel

dr n. med. Agata Jabrocka-Hybel

Oddział Kliniczny Endokrynologii
Macieja Jakubowskiego 2

Najlepsza p. doktor Endokrynolog, polecam w 100%, pomogła mi bardzo w leczeniu, badaniach i ogólnie. Miła, sympatyczna , zawsze doradziła...jeździłem też do Krakowa na wizyty... ( wykryto u mnie m.in osteoporozę o której nawet nie wiedziałem) przepisane mam leki, wyniki są bardzo dobre...dziękuję jeszcze raz za wszystko.
Opinia dodana przez: Robert

lek. med. Katarzyna Mruk

Endokrynolog, Internista

Specjalistyczne Centrum Medyczne Chirurgii Małoinwazyjnej SCM sp. z o.o.
ul. Grzegórzecka 67c/U6

Doktor Mruk poleciła mi inna koleżanka, która leczy się u niej od lat w SCM clinic. Przyznam, że szłam bez przekonania , bo przy mojej chorobie nie potrafię zliczyć, u ilu byłam lekarzy i żaden nie potrafił poradzić sobie z moim ciągłym złym samopoczuciem. Naprawdę miłe zaskoczenie, Pani doktor całkowicie zmieniła mi lekarstwa i dawkowanie i wreszcie podziałało. Od czasu bycia pod jej opieką moje zdrowie diametralnie poprawiło się, mam …
Opinia dodana przez: Kasia
                                       lek. med. Katarzyna Ożga - Piszczek

lek. med. Katarzyna Ożga - Piszczek

Centrum Medicover Bora Komorowskiego
Bora Komorowskiego 25 B

Nareszcie mój problem został rozwiązany! Oceniam wizytę u Pani Doktor na ogromny plus. Polecam każdemu, kto potrzebuję naprawdę dobrego specjalisty.

lekarz Alina Czwarnos

Centrum Medicover Podgórska
Podgórska 36

lekarz z powołania, odpowie na każde pytanie, każdego traktuje jakby był najważniejszy, zawsze uśmiechnięta

lek. med. Tadeusz Plinta

PAMedica Centrum Medyczno-Rehabilitacyjne
Os. Piastów 40

Lekarz kompetentny, z dużą wiedzą oraz specyficznym poczuciem humoru. Już na pierwszej wizycie okazał zainteresowanie moją chorobą i podjął skuteczne leczenie. Polecam.
                                       lek. med. Agata Walczak-Bogatek

lek. med. Agata Walczak-Bogatek

dr n. med. Jerzy Hohendorff

Centrum Medicover Czerwone Maki
Sternbacha 1

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover

dr n. med. Ewa Krajewska-Siuda

Endokrynolog dziecięcy

UNICARDIA
ul. Kluczborska 15

Pani doktor bardzo wiele zawdzięczam. Jest niezwykle oddana. I nie bardzo rozumiem poprzedniej pani. Ja tez mam corke z chorą na graves-Basedowa. Nie wiem jakie są statystyki bo się na tym nie znam. Leczę córkę od 5 lat u pani Doktor Krajewskiej najpierw w Ligocie, potem na Powstańców i co jakis czas sprawdzała czynnik Trab i z tego co mi tłumaczyła podwyższony to choroba basedowa. Moja corka zawsze miała koło …

dr n. med. Anna Kalicka-Kasperczyk

Endokrynolog dziecięcy, Endokrynolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medyczne Prokocim Nowy Gabinet Anna Kalicka-Kasperczyk
Leonida Teligi 8

Polecam Panią doktor Annę Kalicką-Kasperczyk całym sercem. Kompleksowo zajmuje się dzieckiem robiąc długi i szczegółowy wywiad. Bierze niepokoje, zaobserwowane u dziecka zachowania/reakcje organizmu i wszystko sprawdza. Lekarka pierwszego kontaktu mnie wyśmiewała i twierdziła, że nie mam medycznego potwierdzenia, więc dziecko nie może być chore. A Pani doktor od razu połączyła fakty, zachowania i nawet wstępne wyniki badań z którymi przyszłam, by już celowo prowadzić dalszą diagnostykę. Empatia, duża intuicja w …
Opinia dodana przez: Ania

lekarz Renata Stępień-Dutka

Medren
Kobierzyńska 117B/1u

pani doktor godna polecenia. traktuje pacjenta jak czlowieka ,wyjasnia tajniki choroby i tlumaczy tak ze pacjent rozumie. niejeden lekarz powinien tego sie nauczyc.

dr n. med. Marcin Motyka

Szpital Zakonu Bonifratrów św. Jana Grandego w Krakowie
Trynitarska 11

Bardzo profesjonalny lekarz, a jednocześnie kulturalny i miły człowiek. Bardzo szczegółowo przeprowadził wywiad i przepisał odpowiednie leki. Polecam w 100% i jeśli zajdzie potrzeba na pewno skorzystam z usług Pana doktora.

lekarz Alicja Hubalewska-Dydejczyk

Alicja Hubalewska-Dydejczyk Gabinet Endokrynologiczny
ul. Lubicz 25/7

Wyjątkowy lekarz- Pani profesor jest bardzo miła, skrupulatna , dokładna, delikatna, fachowa, jednym słowem doskonałą.

lekarz Bohdan Huszno

Lubomirskiego Aleksandra 7/7

Cudowny człowiek, świetny specjalista. Nie mogłam mieć dzieci z powodu autoimmunologicznego zapalenia tarczycy. Dzisiaj moja zdrowa, roczna córeczka i ja pozdrawiamy Pana Profesora!
Opinia dodana przez: xxxmisiek

dr n. med. Monika Buziak-Bereza

Maszachaba
Prądnicka 50 A

Leczę się u pani doktor już ponad 5 lat, na początku mojej choroby była rzeczywiście ujmująca, wzbudzała zaufanie, poświęcała dużo czasu, zrozumiałym językiem opowiadała o chorobie i sposobach leczenia. Z czasem niestety moje zdanie się zmieniło, pani doktor widząc moje wyniki zarzuca mi,że nie stosuje odpowiednich dawek w odpowiednich porach, co jest bzdurą-bo chyba mnie najbardziej zależy na wyzdrowieniu-ironicznie odnosi się kiedy wypowiadam swoje zdanie, wyczuwam zniecierpliwienie. Wkółko dostaję na …

dr n. med. Dorota Pach

Wiatra 97

Znakomita lekarka. Wysokiej klasy specjalistka, bardzo dokładnie tłumaczy wyniki badań i zasady leczenia. Pani profesor wyprowadziła mnie z ciężkiej choroby.