Zdecydowanie odradzam. Pani doktor, aż żal ją tak nazywać, dwa lata leczyła mnie na CT2,, a powinna zrobić test i byłoby jasne, że to CT1. Doprowadziła do stanu wycieńczenia organizmu, mniej prawie 20 kg , obecna waga 49. Wypuściła mnie z gabinetu z kwasicą, o której nie wiedziałam, dowiedziałam się w szpitalu, gdzie trafiłam na OIOM. Zapisuje lekarstwa na ślepo, byle były drogie i nierefundowane. Pewnie spotkamy się w sądzie !!!
Niestety przedmiotowe traktowanie pacjenta. Bardzo małe, a wręcz brak zaangażowania. Brak zainteresowania przedstawianym problemem, kompletna obojętność. Może dlatego, że wyjasnienia(szkolenie) nie jest płatne z NFZ. Dopiero jak pacjent przedstawia problem medyczny językiem medycznym to pojawia się chwilowe zaskoczenie i zainteresowanie. Przy wystawianiu recept ciągle popełnia błędy i nie wykazuje zainteresowania ich korektą. Stąd wniosek, że nie ma opanowanych podstaw komputera. Szczególnie ignorowanie są mężczyźni. Nie polecam.
Szczególnie ignorowanie są mężczyźni.
Nie polecam.
Wizyta kilka lat temu do dzis pozostala w pamieci, przedmiotowe traktowanie, brak checi pomocy zaskutkowalo niesmakiem na dlugie lata. Odradzam
Na pierwszą wizytę szłam przerażona. Przed wejściem do gabinetu nie wykonałam zwyczajowych badań w pokoju pielęgniarek. Pani Doktor najwidoczniej zauważyła mój stan, bo poszła tam ze mną Później przedyskutowałyśmy całą wizytę. Pani doktor rzeczowo i spokojnie wytłumaczyła mi na czym ta choroba polega i jakie mogą być jej skutki. Omówiła diagnozę zrozumiałym językiem. Jej życzliwość i indywidualne podejście bardzo mnie uspokoiły. Okazała się niesamowicie mądra, pomocna i cierpliwa. To dopiero trzecia wizyta, ale jestem pod wrażeniem. Dziś bowiem nie zdarza się , aby lekarz zauważał wpływ psychiki na cały obraz …
i cierpliwa. To dopiero trzecia wizyta, ale jestem pod wrażeniem. Dziś bowiem nie zdarza się , aby lekarz zauważał wpływ psychiki na cały obraz leczenia. Zasadą jest leczenie objawowe. Na każdej kolejnej wizycie Pani doktor była rzeczowa i opanowana, przez co i mnie udzielał się jej spokój. Potraktowała mnie jak partnera w procesie leczenia nie jak przypadek do zdiagnozowania.
Jest to lekarz z powołania. Polecam wszystkim tę Panią doktor.