lekarz Ewa Tomecka

1,7
1,7
1,8

Zdecydowanie nie polecam, pani opryskliwa, zero kompetencji, brak znajomości procedur medycznych. Dziecko po wstępnych badaniach według tej pani "doktor" miało czekać rozebrane na środku poczekalni z innymi chorymi, ponieważ w międzyczasie mojej wizyty pani sobie przyjęła innego pacjenta. Omijac szerokim łukiem jeżeli zależy wam na zdrowiu pociech

Potwierdzam negatywne opinie, czyli: nie miła, nie słucha, syndrom Boga lekarza, nie nadaje się do pracy z dziećmi. Czekam jak dalej potoczy się diagagnoza, czy kompetencje i wiedzą idzie w parze z osobowością. Ps. Współczuję sekretarce która skrupulatnie odwala za nią całą robotę robiąc wywiad. Pozdrawiam

Pozdrawiam

Najgorszy lekarz jaki moze byc zero podejścia do dzieci a co do rozmowy z rodzicem to chamska Pani doktor, wiecznie zła, dziwi mnie że jeszcze pracuje...Z córeczka byliśmy umówieni w przychodni na wizytę na szczepienie i Pani doktor krzyczała że dziecka nie zaszczepi bo powinnam zrobić badania TSH (córeczka ma niedoczynność tarczycy) chcemy wytłumaczyć że jesteśmy pod stałą opieką lekarza ale w Katowicach i Pani doktor nie dała dojść do słowa że ona wie wszystko lepiej i kit jej ciśniemy...Dramat nie polecam nikomu tego lekarza bo podejścia do dzieci jak i do rodziców w ogóle nie ma,jezeli już dobrego Endokrynologa Dziecięcego to napewno w Katowicach szukać,a Panią doktor omijać szerokim łukiem.!

Razem z córką dziś odbyłyśmy wizytę u dr Tomeckiej i nasze odczucia są zupełnie inne niż te z tych negatywnych opinii. Wizyta, fakt szybka bo Pani Doktor ma asystentkę, która wprowadza dane do systemu czy drukuje zalecenia, a dzięki temu zyskuje czas, aby zbadać kompleksowo pacjenta, włącznie z USG. Z rodzicem przeprowadza szeroki wywiad i to wszystko w bardzo przyjemnej atmosferze. Wizytę oceniam bardzo wysoko i szczerze polecam.

Zdecydowanie nie polecam,wizyta trwala 2 minuty,zero informacji o wynikach badań,”Pani doktor opryskliwa,bez empatii,zero jakiejkolwiek rozmowy!!! ta kobieta nie powinna leczyć dzieci!

Bardzo nieprzyjemna pani. Kąśliwa, ironiczna. Na wyniki badan raczej nie patrzy, wywiadu wlasciwie nie przeprowadza bo przerywa rodzicowi i mędrkuje, kpi, podwaza kompetencje innych lekarzy. Wizyta jest ekspresowa a i tak 3/4 przegaduje z asystentka, zamiast poswiecic czas pacjentowi.

Będzie Krótko i na temat. Nie polecam Pani doktor to dramat. Opryskliwość do rodzica +10 , wyjaśnienia o stanie zdrowia dziecka to dramat. Zalecone sterydy które wcale nie musza być podane po konsultacji z innym lekarzem. Rodzice trzymajcie się z daleka że swoimi dziećmi od Pani doktor.

Będzie Krótko i na temat.

Dziwi mnie, że po tylu negatywnych komentarzach na Panią doktor,ta osoba jeszcze pracuje w Wojwódzkim Zakładzie Opieki Nad Matką , Dzieckiem i Młodzieżą . Dla Pani doktor to nawet jedna gwiazdka to za dużo.Tak za dużo! Nie dość, że grubo spóźniona ,to bardzo opryskliwa .Nawet nie spojrzała na przywiezione wyniki.Wizyta trwała pięć minut,a przy robieniu USG (tak w tych pięciu minutach było jeszcze USG)myślałam ,że urwie główkę mojej córeczki.Bez żadnych wyjaśnień rzuciła tylko, że trzeba zrobić badania w tej ,a nie innej przychodni i umówić następną wizytę.Pytam po co żeby mogła do emerytury dotrwać ?Bo chyba nie po to aby leczyć .
Omijajcie gabinet, gdzie na drzwiach jest tabliczka
Endokrynolog dziecięcy
Ewa Tomecka.

Lekarka, która powinna juz przejść na emeryture. Opryskliwa, zrzędliwa. Nie słucha co się do niej mówi. Przejechałam z dzieckiem 100km z wynikami badań (Pani z recepcji kazała je zrobic u nas w mieście), a Pani doktor nawet ich nie skomentowała, powiedziała "mamy inne normy wynikow, widze, ze Pani z daleka, to za 2 miesiace prosze przyjechac z dzieckiem na badania na 8:00, potem pojdzie Pani sobie z dzieckiem na miasto i o 13 wroci to juz wiekszosc wyników powinna byc". Skandal. Wiem tyle ile przed wizytą.

Nie polecam Pani doktor wypisała dziecku hormony na tarczycę ponieważ rzekomo mial zle wyniki TSH a po odebraniu ksera wyników badań i konsultacji z innym lekarzem okazało się że wszystkie wyniki są dobre i leczenie hormonami jest zupełnie nie potrzebne a raczej szkodliwe dla 7 latka. Tacy lekarze nie powinni leczyć dzieci.