Bardzo miła i przyjazna atmosfera, Pani Ewelina jest bardzo profesjonalna i empatyczna. Ma bardzo dobre indywidualne podejscie do pacjenta. Polecam wizyty w jej gabinecie:) Na pewno będziecie zadowoleni.
Bardzo miła i kompetentna Pani stomatolog. Dokładna, delikatna i profesjonalna. Polecam gorąco wizyty w gabinecie. Atmosfera bardzo przyjazna. Nie trzeba się już bać dentysty.
Jeśli macie jakiekolwiek wątpliwości co do wizyty w gabinecie Pani Doktor Eweliny to się ich pozbądźcie...ta kobietka jest po prostu mega profesjonalna....w poprzednich gabinetach do których chodziłam nie zauważono żadnych zębów do leczenia ...tutaj każdy jeden jest dokładnie obejrzany i zdjagnozowany...obecnie jestem w trakcie leczenia ubytków ...tak bardzo cieszę się ,że wreszcie spotkałam taką profesjonalistkę...oczywiście nie mogę pominąć atmosfery w gabinecie..jest przyjazna i domowa....a to też zasługa pani asystentki Ewelinki...dziękuję Wam drogie Panie...I polecam każdemu
Bardzo dobry kontakt z dziećmi, wszystko na najwyższym poziomie, Pani doktor profesjonalna i bardzo empatyczna, polecam każdemu!
Pani doktor bardzo miła , bardzo dobry kontakt z dziećmi. Córka zadowolona z wizyty nic nie bolało i chętnie współpracowała z Panią doktor. Świetne podejście.
Pani Doktor Ewelina Bryła jest lekarzem dentystą godną polecenia. Leczę zęby u Pani doktor od wielu lat . Pani doktor opiekuje się całą moją rodziną tj dziećmi , żoną , dziadkami . Dziadkowie zadowoleni z wykonanych mostów i protez . Dzieci zawsze szybko i sprawnie zaopatrzeni. Ja jestem zadowolony z zabiegu wybielania zębów .
Jestem wraz z córką, od kilku lat, pacjentkami dr Eweliny Bryły, miła atmosfera podczas wizyty. Dobre podejście zarówno do dziecka, jak i dorosłego, dzięki czemu córka chętnie siada na fotelu. Polecam serdecznie!
Najlepsza doktor na świecie , zawsze stara się pomoc . Moje ząbki są zdrowe i śliczne dzięki kompetencji mojej doktor , mam śliczne i białe ząbki . Atmosfera w gabinecie bardzo miła , doktor świetnie dogaduje się z higienistka , pacjent czuje się zaopiekowany . Polecam !!!!
Pani doktor jest wspaniałym lekarzem z ogromnym sercem, poświęciła mi sporo czasu ,aby mój uśmiech był idealny, taki jaki chciałam dokładnie mieć .Pani doktor wykonała u mnie kawał dobrej roboty, a moje mosty porcelanowe są perfekcyjne, idealnie dopasowany kolor i kształt do moich zębów. Byłam u Pani doktor technika dentystycznego i przy współpracy wyszło naprawdę pięknie, zęby dopracowane w każdym detalu. Polecam Panią doktor każdemu ,kto chce zmienić swój uśmiech. Wszyscy znajomi zauważyli moją zmianę na lepsze, dzięki nowym ,pięknym zębom , a teraz uśmiech nie schodzi mi z twarzy. Jestem wdzięczna za taką opiekę Pani doktor. Polecam każdemu.
Pani doktor jest bardzo dobrym lekarzem dentystą, z dużą wiedzą o czym świadczy tytuł naukowy i z wieloletnim doświadczeniem . Leczymy zęby całą rodziną od wielu lat - dzieci od najmłodszych lat , ja z mężem i moi rodzice i dziadkowie . Pani doktor jest bardzo miłą i przyjemną osobą , moje dzieci ją uwielbiają a to rzadkość , żeby dzieci lubiły dentystę . Nigdy nie było takiej sytuacji , ze plomba wypadła lub była źle zrobiona . Protezy u dziadków również bardzo dobrze się sprawdzają . Jesteśmy też zachwyceni z efektów wybielania zębów . Najlepsza dentystka pod słońcem a przy tym wspaniały człowiek . Pozdrawiamy Panią Doktor serdecznie .