Przychodnia Lekarska MediSpace
Spokojna 5
Wizyta u docenta była jedną z lepszych decyzji. Wywiad był przeprowadzony bardzo dokładnie i dr nie spieszył się - odpowiedział na wszystkie pytania. Ponadto wszystkie dolegliwości ustąpiły i nie nawróciły... (jak po wizycie u innych lekarzy) Dziękuję
Przychodnia i Szpital FORMMED Centrum Leczenia Wad i Zaburzeń Rozwojowych
Babice Nowe, Warszawska 197 D
WITAM WSZYSTKICH Z PEŁNĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ I OGROMNĄ SATYSFAKCJĄ W PEŁNI POLECAM TEGO NIEOCENIONEGO SPECJALISTĘ,PRZYJACIELA,CZŁOWIEKA PODEJŚCIE DO CHOREGO DZIECKA I PRZERAŻONYCH RODZICÓW JEST NIEBYWAŁE, NIECODZIENNE I ZASKAKUJĄCE TEN CZŁOWIEK URODZIŁ SIĘ PO TO BY SŁUŻYĆ NAM I NASZYM SKARBOM SWOJĄ WIEDZĄ DELIKATNOŚCIĄ ZROZUMIENIEM I ODDANIEM W PEŁNI ZASŁUGUJE NA MIANO LEKARZA,ZGADZAM SIĘ Z OPINIAMI JEST TO CZŁOWIEK KONKRETNY ZDECYDOWANY I CO DLA MNIE NAJWAŻNIEJSZE TRAKTUJĄCY PACJENTA-NASZE DZIECKO Z GODNOŚCIĄ TAKTEM I ...
MD Clinic
Sienna 83 / wejście od ul. Żelaznej
Wspaniały LEKARZ!!! Profesor Lisik przeszczepił mi trzustkę, chociaż wszyscy diabetolodzy mi przez lata wmawiali, że takich operacji nie robi się w Polsce. ROBI SIĘ!!!! Przez diabetologów straciłem nerki i wzrok. Miałem źle leczoną cukrzycę. Od przeszczepienia nie przyjmuje insuliny!!!!! Wzrok mi się poprawia, przestają mi mrowieć nogi i ręce!!! Po prostu inne życie. Dziękuję Panu Profesorowi i całemu Zespołowi. Głównie doktorowi Ziemiańskiemu I Cyrkle. Wspaniali ludzie!!! Innym tez dziękuję!!!
Przychodnia Lekarska MediSpace
Spokojna 5
Z całego serca polecam Dr. Bermana! Bardzo kompetentny, wnikliwy i uprzejmy lekarz - jedyny, który na poważnie zajął się moim przypadkiem, wszystko dokładnie wytłumaczył i ustalił plan leczenia. Bardzo kompleksowe podejście, duża wiedza i super podejście do pacjenta sprawiają, że z chęcią będę przychodzić na kolejne wizyty.
Alfa-Lek Lecznica Profesorsko-Ordynatorska
ulica Nowy Świat 58 A
Najlepszy i najbardziej zainteresowany pacjentem lekarz, u jakiego byłam.Wsłuchany w to, co mówi pacjent,dlatego leczy prawidłowo i bezstresowo....dziękuję
Lecznica Lekarzy Specjalistów
Marszałkowska 62/3
Bardzo kompetentna osoba, świetny lekarz. Zainteresowana pacjentem, tłumaczy cierpliwie, wyjaśnia. Jeden z najlepszych lekarzy jakich spotkałam
Praskie Centrum Medyczne
ulica Brzeska 12
Pani Doktor Hanna Knajdek-Ostrowska to lekarz z powołania, profesjonalista w każdym calu. Gdy 21 grudnia 2021 przyjechałam na badanie gastroskopii do LUX MED przy ulicy Fieldorfa, Pani Doktor szczegółowo wyjaśniła czym jest zdiagnozowana choroba. Potraktowała mnie z życzliwością, dając poczucie bezpieczeństwa i uspokajając. Jest lekarzem o ogromnej kulturze osobistej, wspaniałą, życzliwą i serdeczną osobą. Mam olbrzymią nadzieję ponownie spotkać Panią Doktor gdy zajdzie potrzeba przeprowadzenia kolejnej gastroskopii. Z wyrazami szacunku ...
Centrum Medyczne WUM
Banacha 1A, Blok F
Bardzo polecam Panią Doktor! Jest niezwykle skrupulatną, skupioną na pacjencie osobą. Przeprowadza bardzo szczegółowy wywiad, przegląda poprzednio przeprowadzone badania, zleca dalsze, by niczego nie przeoczyć. Stąd czasem zdarzają się opóźnienia, co w sytuacji, gdy wizyty odbywają się bez patrzenia na zegarek i trwają tyle, ile pacjent potrzebuje jest zrozumiałe. Zawsze bada pacjenta, znajdując w ten sposób źródło/a bólu lub dyskomfortu. Pani Doktor zawsze wysłucha, wszystko szczegółowo objaśni, wskaże miejsca, gdzie ...
Wojskowy Instytut Medyczny
ulica Szaserów 128
Bardzo uprzejmy , sympatyczny Pan Doktor. Robił mi gastroskopię.Bardzo sprawnie przeprowadził całe badanie.Wzbudza zaufanie Pacjenta. Polecam!
Centrum Okulistyczne w Warszawie
Bitwy Warszawskiej 1920 r. 18
właściwy człowiek na właściwym miejscu.Bardzo sympatyczny i kompetentny lekarz.
Szpital Lux Med
Puławska 455
Wspaniały, wykwalifikowany i serdeczny lekarz przejmujący się losem pacjenta.
Świętokrzyska 18 (V p.) lok. 2
Wspaniale podejście do pacjenta Człowiek o wielkiej wiedzy medycznej i kulturze osobistej Polecam
Szpital Bielański
Cegłowska 80
Byłam na gastroskopii w Szpitalu Bielańskim u dr. Szczecińskiego. To podobno jedne z najgorszych badań i bardzo się obawiałam. Dzięki doktorowi Szczecińskiemu i wsparciu wspaniałej pomocy Pani Pielęgniarki, przeszłam je zupełnie bezboleśnie i bez przygód! Kompetencja i spokój, które budzą zaufanie. Bardzo, bardzo polecam!
LEKARSKIE WIZYTY DOMOWE Warszawa - Andrzej Marciniak
Korzystamy od kilku tygodni. Lekarz bardzo kompetentny. Skutecznie prowadzi leczenia, doradza też w kwestii diety. Ogólnie jestem zadowolony z leczenia.
Przychodnia Polskiej Fundacji Gastroenterologii Filia Nr 1
aleja Niepodległości 18
Uważam, że jest to jeden z najlepszych gastroenterologów. Oddany pacjentom bez reszty. Fachowiec jakich malo. Duży zasób wiedzy, pełna kompetencja i fachowiec. W pełni można mu zaufać.
DORMED Centrum Zdrowia Rodziny - Strumykowa
ul. Strumykowa 40 A
Wyrażam najwyższe uznanie dla Pana Doktora Pawła Kotarskiego za sprawność i umiejętność wykonywania zabiegów gastro i kolonoskopii. Tego typu zabiegi miałem przeprowadzane kilkakrotnie, ale właśnie wykonane przez Pana Doktora zasługują na najwyższą ocenę i serdeczne słowa podziękowania. Polecam wszystkim, którzy mają konieczność wykonania tego typu zabiegów właśnie Pana Doktora Pawła Kotarskiego.
Klinika Medycyny Urody
ul. Domaniewska 39A (Horizon Plaza)
Byłam z wizytą u lekarza w ramach prywatnego ubezpieczenia zdrowotnego. Lekarz bardzo cierpliwy, podchodził kompleksowo do pacjenta i choroby. Tłumaczył w bardzo prosty i przystępny sposób jak należy postępować w razie nasilenia objawów choroby. Cierpliwy i uprzejmy. Ma bardzo dobre podejście do pacjenta.
NZOZ Przychodnia Wolska
ulica Wolska 68/72
Szybkie i sprawne badanie, właściwa diagnoza. Zostałam skierowana do szpitala gdzie dr Jóźwiak wraz z dr D. Sarti wykonali operację. Wszystko fachowo i profesjonalnie. Właściwe, uprzejme podejście do pacjenta.