Intima Clinic
GRZEGÓRZECKA, 67c/u11
Witam. Polecam Panią Estetę z całego serca, wspaniała osoba, lekarz godny polecenia. Pani doktor prowadziła moja ciążę i jestem bardzo zadowolona, córeczka zdrowa , monitorowanie na każdej wizycie , dokładność podczas badań USG, poświęcała dużo czasu aby wytłumaczyć ,monitorować , moglam zadzwonić do Pani doktor gdy mnie coś niepokoiło. Córeczka mało przybierała to szybko wdrożone lek, dzięki Pani doktor urodziłam córeczkę z wagą 3540 i 55 cm. Mogę polecić z …
Najlepsza Pani doktor jaką znam! Wszystko dokładnie pokażę wyjaśni, wszystkie moje wątpliwości rozwiała, co prawda jestem kobietą i bardzo się wstydziłam pierwszy raz iść, ale zupełnie bez potrzeby jest przemiła uśmiechnięta można iść do Pani doktor bez stresu, najlepsza kobieta jaką znam. Wszystko dokładnie powie. Anioł nie kobieta
Centrum Medyczne Św. Łukasza
ulica Zaciszańska 25a
Częstochowa
Lekarz jakich mało, z powołania nie patrzący na kase. Moja operacja zostala przeprowadzona profesjonalnie bez komplikacji, na drugi dzien nie bylo znaku ze bylam poddana zabiegowi. Polecam
Luxmed
Zwycięska 6A, GALERIA ZONE
Lublin
Wspaniały lekarz, spokojny, wyrozumiały i delikatny, nawet bardzo. POLECAM!!!:))
Co tu dużo pisać - idealny ginekolog dla każdej kobiety, żaden inny nie wzbudził tak mojego zaufania i mi nie pomógł. Wizyta nie jest tania, ale warta tych pieniędzy. Przy każdej wizycie nie szkoda mi tych pieniędzy wydanych. A i w ciąży całe 9 m chodziłam do dr Piotra i chodzę nadal i przed ciążą też.
Novamed
Głęboka 3
Lublin
Poszłam do Pani Doktor na badanie kontrolne. Pierwszy raz miałam robione badanie cytologiczne, przed badaniem nie padło pytanie czy już rozpoczęłam współżycie. Nieco mnie to zdziwiło, bo podobno od tego pytania zależy przebieg badania. Badanie było wykonane przez pochwę. W czasie badania Pani Doktor rozmawia z pacjentką, starając się ją rozluźnić (ja byłam trochę spięta i badanie niestety było dla mnie bolesne). Pani Doktor skierowała mnie również na USG ginekologiczne …
pl. Bohaterów Westerplatte 2 lok. 3
Racibórz
20lat temu..moja pierwsza wizyta u ginekologa:) Pani doktor była przesympatyczna :) Pozdrawiam , Pani Doktor :)
Przychodnia
Kościuszki 9
Tomaszów Mazowiecki
Pani Doktor, to lekarz z pasją. Dbająca o swoje pacjentki, na każdym etapie leczenia. Nigdy mnie nie zawiodła - to dzięki niej: - urodziłam zdrową i śliczną córeczkę, - zdecydowałam się na operację usunięcia mięśniaków. Rzetelna, pomocna, profesjonalna. Lekarz zdecydowanie godny polecenia.
Wyczółkowskiego 26/4 (Sigma Bi)
Bytom
Najlepszy lekarz pod słońcem. Wybitny specjalista. Polecam docenta Zamlynskiego wszystkim Panią z problemami jak i na zwykle badanie.
Bardzo dobry lekarz, wspaniały człowiek, ma bardzo dobre podejście do pacjenta, w czasie wizyty pacjent nie czuje się skrępowany, potrafi dokładnie wytłumaczyć chorobę i metodę leczenia. Komlpeksowo podchodzi do problemu, często bierze pod uwagę różne czynniki mające wpły na chorobę, podczas gdy inni lekarze je ignorują, potrafi zdiagnozować nie tylko problemy ginekologiczne. Pan doktor wzbudza zayfanie, z czystym sumieniem moge go polecić miom znajomym. Wszystkim swiom pacjentom poświęca bardzo dużo …
Lekarz z ogromną empatią, kompetencjami. Specjalista, który oprócz profesjonalnego podejścia wzbudza zaufanie i spokój. Bardzo dobry operator, bardzo wnikliwy doktor z holistycznym podejsciem do pacjenta. Jestem zadowolona i wdzięczna, że to właśnie do tego doktora trafiłam.
Prywatny gabinet położniczo - ginekologiczny
Klonowa 13 m 6
Najlepszy ginekolog, u jakiego byłam. Pani doktor jest miłą i ciepłą osobą, która pomaga przezwyciężyć chorobliwy lęk przed badaniem, jaki występuje u mnie. Podczas badania jest delikatna. Wszystko objaśnia. Polecam wszystkim! A szczególnie tym, które tak jak ja, boją się wizyt u ginekologów. Wizyta u Pani Bayat-Agackiej będzie przyjemnością. Raz pójdziesz i już nigdy nie będziesz chciała zmienić ginekologa.
BALI CLINIC
Roentgena 44 lok. U1
Kompetentny, uprzejmy, inteligentny oraz co najważniejsze najlepszy jeżeli chodzi o wszelkiego rodzaju operacje. Warto mu zaufać bo jego umiejętności jeżeli chodzi o zabiegi są niesamowite. Podczas dwóch zabiegów bardzo mnie wspierał i uspokajal i jestem zachwycona jego podejściem do pacjentek, pełnym szacunku wsparcia oraz kiedy można poczucia humoru. Bardzo polecam.
Spółdzielnia Pracy Specjalistów Rentgenologów
Al. KEN 19, Warszawa Kabaty
Świetna Pani Doktor. Bardzo miła, delikatna, zaangażowana w swoją pracę, odpowiedziała na wszystkie pytania i poświęciła mi dużo czasu na wizycie w LUX MED na Sierakowskiego. Zdecydowanie polecam!
stomatologia ogólna
Jana Sawy 5/15
Lublin
Serdecznie polecam doktora Skorupskiego, najlepszy specjalista jakiego spotkałam. .....................................................................................................................................