Lekarz o wysokiej kulturze osobistej, kompetencjach zawodowych i człowiek podchodzący do swojej pracy z pasją.Na pewno należy do tej grupy zawodowej lekarzy, którzy cieszą się ,że mogą pomóc i cierpi gdy tej pomocy nie są w stanie dać. Pomógł mojej córce.Spotkanie z nim było dla mnie prezentem od losu, byłam w szoku,że tak skutecznie potrafił podjąć zdecydowane działania przejmując inicjatywę.Uprzejmość,życzliwość i kompetencje zawodowe , to znak rozpoznawczy doktora .
JEST LEKARZEM GODNYM POLECENIA. MIAŁAM BARDZO DUŻO PROBLEMÓW Z DONOSZENIEM CIĄŻY A JEDNAK SIĘ UDAŁO I TO TYLKO DZIĘKI NIEMU MAMY ŚLICZNĄ I ZDROWĄ CÓRECZKĘ.ZAWSZE MOGŁAM ZADZWONIĆ LUB NAPISAĆ SMSA GDY MIAŁAM JAKIEŚ PYTANIE ZAWSZE ODDZWONIŁ JEŚLI MIAŁ CZAS JEŻELI TO BYŁO NIEMOŻLIWE KONTAKTOWAŁ SIĘ ZE MNĄ PÓŹNIEJ.
Bardzo dobry lekarz, POLECEAM tylko dzieki niemu mam dzis swoja 6 m-c córeczkę,każdy inny lekarz bagatelizował moje obawy, kazali sie wyluzowac i co nie tylko , a gdy tylko trafiłam do gabinetu dr Słopienia odrazu dostałam rozpiske jakie badania mam porobic... no i wyszło pare nie fajnych rzeczy! Doktor przepisał mi odpowiednie tabletki, leczenie trwało ok 2 lat ale warto było byc cierpliwym:) w ciązy byłam tez pod opieką doktora i rółwieniez POLECAM , cierpliwie wysłuchiwal moich obaw, na kazde pytanie odpowiedz, a jak było cos nie tak odrazu kierował do szpitala , bardzo bezpiecznie czułam sie pod jego opieką , miałam pare problemów w ciąży ale wiedziałam ze wszytsko bedzie ok:) panie w gabinecie SUPER:) fajne babki naprawde:) Pan doktor jak dla mnie REWELACJA i POLECAM!!!!
to wspaniały lekarz,bardzo kompetentny,zawsze trafia z diagnoza,doskonale leczy. nie mam zadnych zastrzerzen,lecze sie u doktora juz 5 lat,poprawia moje wyniki hormonalne i zawsze poswieca mi tyle czasu ile potrzebuje aby odpowiedzial na kazde pytanie i zbadal dokladnie.to swietny lekarz,bardzo serdecznie polecam, rzadko kiedy spotyka sie tak madrych i dokladnych lekarzy ktorzy nie czerpia z wizyty tylko pieniedzy
Doskonały lekarz, polecam z czystym sumieniem. Nie zmieniłabym go na innego ginekologa.
Rewelacyjny lekarz, świetny człowiek. Dzięki niemu noszą pod sercem swoją iskierkę :):):) Szczerze polecam !!!
Super lekarz. Dzieki dr mam zdrowego synka i jestem znowu w ciąży, chociaż lekarze u których leczylam się wcześniej nie dawali mi dużych szans. Kompetentny, rzeczowy, miły. polecam
super specjalista gdyby nie on to nie wiem czy urodziła bym zdrowe dziecko ( w ciązy wykryta toksoplazmoza)a teraz mam sliczna i zdrową córeczke
Mam do dr Słopienia ogromne zaufanie. Nie wyobrażam sobie, aby leczyc się u kogoś innego.
mam zaufanie do dr.Słopienia ponieważ nie daje leków na "oko", po wielu latach leczenia u kilku lekarzy, wreszcie jestem zadowolona z opieki ginekologa endokrynolega.