dr n. med. Adam Halbina

Dermatolog, Medycyna estetyczna

Przychodnia KA-MED w Aleksandrowie Łódzkim
M.Skłodowskiej 3
Aleksandrów Łódzki

Najlepszy dermatolog u jakiego byłam.Bardzo sympatyczny i profesjonalny.Wizyta przebiegła w bardzo miłej atmosferze.Serdecznie polecam.
Opinia dodana przez: Patrycja

lekarz Piotr Widawski

95-070 Aleksandrów Łódzki

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover
Bardzo kompetentny i uprzejmy lekarz. Czułam się zaopiekowana i dobrze potraktowana, badanie delikatne, konkretne zalecenia

lekarz Robert Bratkowski

95-070 Aleksandrów Łódzki

Wpisywanie mojej opinii przy poprzednich chyba nie jest koniecznie gdyż zawarte jest w nich już chyba wszystko czego oczekuje pacjent jak i osoba będąca przy nim, wszystko. Empatia, uprzejmość, szacunek ( w stosunku do mojej Mamy acz niesforny pacjent i to Doktor zauważył 🥰 ) plus takie proste ale perfekcyjne wytłumaczenie pacjentowi na czym rzecz polega ( wiekowym czasami tak trzeba 84 lata ). Naprawdę szacunek wielki szacunek - Dziękuję …
Opinia dodana przez: Tomasz

lekarz Michał Stawicki

Gastrolog, Internista

MSW Lodz
Piłsudskiego 8
95-070 Aleksandrów Łódzki

Kilku gastrologów nie trafnie diagnozowało. Choroba: stan biegunkowy wielopostaciowy o krańcowych natężeniach. Metodologia dr-a Michała Stawickiego

lekarz Piotr Szadkowski

Kołłątaja 16
95-070 Aleksandrów Łódzki

Znakomity lekarz - kompetentny, kontaktowy, szeroko ocenia zdrowie pacjenta, miły i sympatyczny. Na jesieni pomógł mojej córce, która straciła głos, teraz mnie ratuje od wirusa, który zaatakował mnie w związku z upałami i korzystaniem z klimatyzacji.
Opinia dodana przez: Jolanta

lekarz Janusz Ogiński

Wojska Polskiego 43/45/8
95-070 Aleksandrów Łódzki

Bardzo dobry lekarz.Nie dziwię się,że trudno się do niego dostać.Nikt inny nie rozpoznał mojej choroby ,nawet super specjaliści,a pan doktor postawił właściwą diagnozę i przepisał bardzo dobre leki.Polecam wszystkim tego wspaniałego lekarza.
Opinia dodana przez: Iwona

dr n. med. Błażej Pruszczyński

Ortopeda dziecięcy

Marii Skłodowskiej-Curie 3
95-070 Aleksandrów Łódzki

U Pana doktora byliśmy na kontroli bioderek. Jest to lekarz z prawdziwym powołaniem jakich teraz mało. Pan doktor rzeczowy, odpowiada na wszystkie pytania, cierpliwie tłumaczy a do tego wykonuje swoją pracę z pasją i uśmiechem. Wspaniałe podejście do dzieci. Bardzo polecam!
Opinia dodana przez: Magda

lekarz Aleksandra Święcicka

St. Batorego 7
95-070 Aleksandrów Łódzki

Polecam! Profesjonalne podejście, dociekliwość, wszystkie objawy brane pod uwagę, trafne diagnozy, leczenie.

lekarz Dorota Furmanek-Rożewska

95-070 Aleksandrów Łódzki

Dzisiaj miałem pierwszy kontakt z dr Furmanek -Rożewską wramach wizyty z lekarzem POZ jestem bardzo pozytywnie zaszkoczony empatią do pacjenta Pani doktror . Jej cierpliwością, zaangażowaniem , dociekliwościa w przedmiotowej sprawie w kontakcie z pacjentem . Nigdy nie spotkałem się z faktem by wywiad o stanie zdrowia był tak pogłebiony i nie uzależniony od czasu wizyty, dodatkowo pogłębiony o informacje uprawnień pacjenta. Ta pierwsza wizyta dała mi wiarę , że …
Opinia dodana przez: Bogdan

lekarz Konrad Masiarek

Ruda Bugaj 15
95-070 Aleksandrów Łódzki

Wspaniały lekarz. Widzi pacjenta i jego problemy,a nie korzyści finansowe. W razie konieczności można do niego dzwonić 24 godziny na dobę, zawsze znajdzie czas dla pacjenta. Ten człowiek doskonale wie co to przysięga Hipokratesa. Zdecydowanie polecam. Leczy nowocześnie i skutecznie.Wspaniały człowiek i doskonały lekarz.Pomógł mi w trudnej sytuacji a właściwie uratował mi życie.Jestem po rozległym zawale serca gdyby nie natychmiastowa pomoc d.r Masiarka tzn koronarografia i wszczepienie stentów chyba by …
Opinia dodana przez: mirosława

lekarz Anna Sztafińska

Wojska Polskiego 69
95-070 Aleksandrów Łódzki

Bardzo dobry lekarz. Wnikliwie prowadzi wywiad,kompetentnie diagnozuje. Poswieca duzo czasu dziecku. Do tego cechuje sie ogromna kultura osobista i zyczliwoscia. Polecam Pania doktor.

dr Jacek Schmidt

Laryngolog

MSW Lodz
Piłsudskiego 8
95-070 Aleksandrów Łódzki

Wspaniały specjalista , uratował moje dwie zatoki przynosowe ,po niezbyt udanym zabiegu wstawienia zygom .Większość znanych laryngologów twierdziła ,że należy dostać się do zatok przez podniebienie co powodowało że operacja ta trwała by długo i czas rekonwalescencji też byłby wydłużony .Doktor Schmidt wykonał ten zabieg przez nos. Zabieg był znacznie krótszy, z doskonały efektem końcowym. muszę stwierdzić, że pomimo bogatej wiedzy i umiejętnościom , jest człowiekiem skromnym i empatycznym.Z pełną …
Opinia dodana przez: Janusz Tomaszewski

lekarz Ireneusz Stawowski

Główna 5
95-070 Aleksandrów Łódzki

Robiłem u Pana Doktora Stawowskiego Badania potwierdzające moją zdolność do Licencji Pilota - Polecam

lek. dent. Karolina Frontczak-Sobór

denti-med
pabianicka 76
95-070 Aleksandrów Łódzki

Po wizycie jestem bardzo zadowolona, pełen profesjonalizm, Pani doktor jest berdzo delikatną i miłą osobą, usługa wykonana bardzo fachowo i z czystym sercem polecam innym
Opinia dodana przez: majka

lekarz Małgorzata Śmiechura-Gańczarczyk

Otolaryngolog

95-070 Aleksandrów Łódzki

Specjalista o ogromnym zaangażowaniu w swoją pracę! Indywidualne i skrupulatne podejście do pacjenta!

lekarz Michał Bogusławski

Wojska Polskiego 69
95-070 Aleksandrów Łódzki

Rzeczowy lekarz i empatyczny człowiek. Bardzo dokładny i skrupulatny. Nie pozostawia pacjenta bez odpowiedzi. Pan doktor była bardzo skrupulatny w badaniu aby wykluczyć wszelkie niedopatrzenia. Badanie trwało nieco czasu ale uzyskałam pełną i rzetelna informację o stanie zdrowia i dlaczego takie badanie jest wykonywane i w jakim celu a także jak często należy je powtarzać. Pan doktor jest tez bardzo miłą i pogodną osobą co dodatkowo pomaga i ułatwia rozmowę.

Małgorzata Płonka

Logopeda, Wizyty domowe

_Pracownia Logopedyczna
Aleksandrów Łódzki

Baner wiszący w sali zabaw na Teofilowie doprowadził nas do Pani dr. Pewnie gdyby nie znalezienie Pani dr. Nasza pociecha utrwaliłaby wadę wymowy. Czas płynie. Na reszcie po leczeniu u wielu innych lekarzy rozpoczęliśmy leczenie u Pani doktor. Przede wszystkim trafna i dopiero pokazująca problem, którego inni lekarze nie widzieli diagnostyka. Teraz precyzyjnie przemyślane działanie ( leczenie ) przynosi nareszcie skutek. :-) Pszczółka Maja i Rodzice.

lekarz Grażyna Grabarczyk

Laryngolog dziecięcy, Laryngolog

Prywatny Gabinet Laryngologiczny
Telimeny 9
95-070 Aleksandrów Łódzki

Bardzo dobry wywiad i postawiona diagnoza, bardzo uprzejme podejście do pacjenta

lekarz Dariusz Sławek

95-070 Aleksandrów Łódzki

Bardzo dobry lekarz. Miałam wykonywane przez niego USG. Wszystko co stwierdził potwierdziło się w tomografii.
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Agnieszka Spinek

Rehabilitant

Marii Skłodowskiej-Curie 3
95-070 Aleksandrów Łódzki

Pani doktor pełna empatii, znakomity fachowiec, dobór zabiegów przez Panią Doktor, które bardzo pomagają w procesie leczenia oraz wizyta, na której wytłumaczyła wszystko i doradziła, jak samodzielnie w domu wspierać się ćwiczeniami, to wszystko sprawia, że mówię DZIĘKUJĘ Pani Doktor.
Opinia dodana przez: Izabela