lekarz Elżbieta Rodaszyńska

Indywidualna Praktyka Lekarska
97-400 Bełchatów

Z całego serca polecam Panią doktor! Byłam z synkiem na wizycie i jestem bardzo zadowolona. Pani doktor poświęciła nam dużo czasu, dokładnie przebadała maluszka i wszystko szczegółowo wyjaśniła. Widać, że ma ogromne doświadczenie i ciepłe podejście do dzieci. Czuliśmy się zaopiekowani i spokojni. Na pewno wrócimy, jeśli będzie taka potrzeba!
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Marcin Mazerant

Otolaryngolog

97-400 Bełchatów

Bardzo dobry Laryngolog!. Kompetentny, rzeczowy. Trafnie stawia diagnozę i prowadzi kompleksowe leczenie. Uprzejmy, taktowny, bez zbytniej poufałości. Polecam!
Opinia dodana przez: BMasin

Anna Wiernik

Alergolog

Bolesława Chrobrego 24
Bełchatów

Przemiła pani doktor,profesjonalistka.Moja córka urodziła sie z alergią pokarmowa,co miesiąc lądowałysmy w szpitalu. Na chwile obecna moze prawie wszystko jesc,nie bierze zadnych leków . Właśnie pani dr.Wiernik leczyła ,dawała wskazówki jak wyprowadzi dziecko z takiej alergi.Godna polecenia.
Jak byłem z psem u weterynarza to mieli lepsze podejście do zwierzaka niż Pani lekarz do 1,5 rocznego dziecka, Tragedia...
Opinia dodana przez: Rafał

lekarz Jolanta Bromblik

ulica Pabianicka 1
97-400 Bełchatów

Niestety spotkałem się z arogancją i traktowaniem mnie jak chłopca do bicia, a co najważniejsze nie stwierdzono ciała obcego (oby tak było).
Opinia dodana przez: Michał

lekarz Lidia Olejnik-Daniluk

Jesionowa 7
97-400 Bełchatów

Bardzo dobry lekarz . Dokładnie bada, wypytuje się o stan zdrowia, samopoczucie.Cena za wizytę nie jest wygórowana. Jestem naprawdę zadowolona .

dr n. med. Wojciech Łucarz

Ortopeda, Traumatolog

97-400 Bełchatów

Zdecydowanie polecam doktora operował mnie rok temu złamanie kostek goleni 4 wg lauge hansena z podwichnieciem w stawie skokowym . Doktor operację wykonał rewelacyjnie , uratował mi nogę . Doktor jest miły i uprzejmy , krótko zwięźle i na temat mówi o przebytej operacji i wydaje mi się że wystarczająco i w sam raz jak na lekarza . Na wszystkie zadane odpowiedzi mi odpowiedział zawsze . Po roku czasu od …
Opinia dodana przez: Anonimmmm

lekarz Jacek Juryńczyk

Neurolog dziecięcy, Neurolog

przychodnia Bełchatów
Czapliniecka 93/95
97-400 Bełchatów

W dzieciństwie leczył u mnie epilepsję o podłożu idiopatycznym nieznanego pochodzenia, która udało się wyleczyć po 9 latach. Dodam, że po pierwszych zleconych badaniach trafnie postawił diagnozę i ustawił mi leczenie. Dodatkowo później byłam na rozszerzonych badaniach w Łodzi w szpitalu w Matce Polce. Tam przez tydzień wykonywanych badań lekarze postawili ta sama diagnozę i ustawili to samo leczenie, które wdrożył u mnie dr Jacek Juryńczyk. Poza tym, że wizyty …
Opinia dodana przez: Paulina
Pani doktor bardzo miła. Wszystkie wizyty przebiegały w milej atmosferze. Lecz jestem bardzo zawiedziona i rozczarowana postawa pani doktor bo leczyła mnie pół roku antybiotykiem na trądzik odwrócony gdzie moje objawy wskazywały wszystko na wirusa HPV. Mam nadzieje ze zbyt późne poznanie się na tym nie wplynie negatywnie na moje dalsze zdrowie. Nie Polecam.
Opinia dodana przez: P

lekarz Dariusz Kraupe

Wołodyjowskiego 8
97-400 Bełchatów

Bardzo dobry lekarz . Uprzejmy i konkretny :) Prowadził mnie przed ciążą wyciągnął mnie z poważnej choroby i dzięki niemu mogłam zajść w ciążę oczywiście z jego pomocą :) całą ciążę byliśmy w kontakcie telefonicznym za każdym razem odbierał telefon nie lekceważył i wysłuchiwał . Po ciąży także nadal świetnie mnie prowadzi w leczeniu po 2 latach mogę naprawdę go polecić 😀
Opinia dodana przez: Oliwia

lekarz Krzysztof Grejcz

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Twoje Centrum Medyczne
ulica 1 Maja 4
97-400 Bełchatów

Najlepszy lekarz psychiatra u jakiego kiedykolwiek byłem. Z wielką przyjemnością zostawiam pięć gwiazdek!
Opinia dodana przez: Anonymous

lekarz Agnieszka Rogozińska

Leśna 16a
97-400 Bełchatów

Pierwszy lekarz któremu zaufała moja córka.Bardzo dobre i profesjonalne podejście do pacjenta. Leczenie przynosi efekty, dobrze dobrane leki. Córka odzyskała chęć do życia.Pani doktor Rogozińska empatyczna i wyrozumiała. Polecam.
Opinia dodana przez: Elżbieta

lekarz Robert Koper

Neurochirurg

Bełchatów

Zupełna porażka TYLKO, ŻEBY WYCIĄGNĄ Ć OD PACJENTA PRYWATNIE, ILE SIĘ DA!!!! Nawet w naprawdę poważnym stanie chorobowym nie uzyskasz tu szybkiej i konkretnej pomocy Najpierw musisz swoje zostawić włącznie z wykonaniem badań specjalistycznych typu rezonans /do operacji /za własne pieniądze, po zwolnienie do lekarza rodzinnego bo ten lekarz nie wystawia L4 i nie obchodzi go, że pracujesz, a twój stan czyni cię nie zdolnym do pracy!!!! PÓŹNIEJ z łaski …

lekarz Iwona Wojtyniak

Poziomkowa 5
97-400 Bełchatów

Pani Doktor wiele lat temu, postawiła trafną diagnozę. Wróciłam pełna nadziei. Niestety. Nie była odpowiedzialna za to, że zostałam źle poinformowana w rejestracji. Ale za to, że nie dała mi dojść do słowa, już tak. Poirytowana, rozdrażniona, okazująca wyższość. Kompletny brak empatii. Mam nadzieję, że przynajmniej pacjentów komercyjnych traktuje lepiej. Pani dr. do lekarza przychodzą ludzie chorzy, często bardzo cierpiący.

lekarz Radosław Zuzela

Internista, Lekarz rodzinny

Jasna 14
97-400 Bełchatów

Lekarz zna się w sprawie leczenia.Nigdy nie było ekscesów.Zawsze jestem zadowolony,znajomi też.Polecam.
Opinia dodana przez: Anonim.

dr n. med. Krzysztof Zochniak

Lekarz rodzinny, Pediatra

PULS
97-400 Bełchatów

Super lekarz. Przede wszystkim kompetentny, empatyczny, lekarz z powołania. Takich oby jak najwięcej.

dr n. med. Jolanta Filipiak

Alergolog, Laryngolog

Czapliniecka 5
Bełchatów

Nie ulega wątpliwości,że profesjonalizm nade wszystko. Dla mnie to osoba merytoryczna ,skoncentrowana na problemie a nie odczuciach ambicjonalnych pacjenta. W Szpitalu Wojewódzkim w Bełchatowie, przeprowadzała u mnie zabieg(udrażniania nosa,usuwanie polipów).Skutek ,po latach męczarni, wreszcie oddycham jak należy. Zatem opinia wysoce pozytywna.U lekarza nie szukam czułości ale skuteczności w udzielanej pomocy.
Opinia dodana przez: Kazimierz N.

lekarz Piotr Pleciński

97-400 Bełchatów

Byłem kilka razy, wszystko było w porządku ale to było prywatnie. Później wizyty na NFZ, tutaj nie było kolorowo. Potrafił odwołać zaplanowane badanie uznając że pacjent udaje i szuka chorób. Co się później okazało w badaniu, że mięsień jest naderwany. Panie Pleciński jak Pan to czyta, to przypomnę że jest to Pana praca. Ludzie są różni i sam Pan to wie. Jak jest Pan zmęczony pacjentami to potrzebny urlop albo …
Opinia dodana przez: Pacjent

lekarz Barbara Korban-Leszczyńska

Internista, Lekarz rodzinny

Diagnostyka Laboratorium oddziału Łódź
19 Stycznia 12
97-400 Bełchatów

Miła, sympatyczna, tłumaczy istotę choroby, szuka rozwiązań, doradza. Pełna diagnostyka , gdy zaistnieje potrzeba.
Opinia dodana przez: Sylwia

lekarz Andrzej Kaźmierczak

Anestezjolog, Lekarz med. paliatywnej

Os. Czapliniecka 1/26
97-400 Bełchatów

Pana Doktora nie polecam niestety.Miałam z nim styczność w ramach medycyny paliatywnej, kiedy "zajmował się" moją mamą będącą pod opieką hospicjum domowego. Odniosłam wrażenie, że w obejściu Pan Doktor jest ciągle zniecierpliwiony, zdenerwowany i zwyczajnie jakoś negatywnie nastawiony. Wypisać leki wypisał, obejrzeć pacjentkę obejrzał, ale kiedy poprosiłam o radę.. Cóż. Wiem, że jego rolą nie jest klepanie po ramieniu i mówienie, że będzie dobrze, ale wręcz warczenie, że stan jest …