{'id': 40647, 'name': 'Bydgoszcz'} Ortopeda

lekarz Mateusz Blank

Centrum Medyczne PESMED
Sułkowskiego 15
85-634 Bydgoszcz

Pan doktor bardzo kompetentnie podchodzi do do tematu. Mam problemy z kolanem i mimo, że na razie nie udało nam się znaleźć metody na naprawienie "szkód" po lekach i założonej blokadzie. Muszę jeszcze zrobić rezonans i myślę, że uda się rozwiązać mój problem a Pan doktor tak jak i ja nie poddaje się i to najważniejsze :) Bardzo korzystną cechą jest transparentność działań i zrozumiałe wytłumaczenie wszelkich tematów, które mogą …
Opinia dodana przez: Robert

lekarz Monika Futyma

Modrakowa 78/37
85-864 Bydgoszcz

Pani doktor to doskonały specjalista w swojej dziedzinie, bardzo pomogła mojemu synowi . Miła, empatyczna osoba, potrafiąca doradzić i wysłuchać . Życzymy Pani doktor dalszych sukcesów.

lekarz Bogna Prusowska

Bocianowo 6/9a
85-042 Bydgoszcz

Bardzo dobry chirurg, komunikatywna i życzliwa Pani doktor, bardzo kompetentna, rozładuje stres związany z operacją.
Opinia dodana przez: RENATA

lekarz Paweł Walentowicz

85-168 Bydgoszcz

Good Doctor ! Myślę, że jeden z nielicznych w Toruniu, który ogarnia i wie co ogarnia, zna się na rzeczy. Jest też śmieszkiem, co dodatkowo rozluźnia pacjentkę. Dziękuję za Małego Buddę :) ❤️🙏
Polecam tego stomatologa, jest bardzo kompetentny i nie odsyła pacjenta z kwitkiem tylko solidnie wykonuje swoją pracę.

lekarz Jacek Hoffman

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Warmińskiego 4/3
85-054 Bydgoszcz

Bardzo kompetentny i rzeczowy lekarz. Skrupulatnie weryfikuje wszystkie wyniki badań, stawiający diagnozę w sposób przemyślany ale również intuicyjny, konsekwentnie dąży do wyjaśnienia wątpliwości w wykonanej diagnostyce. Do tego wszystkiego bardzo dobry chirurg.
Opinia dodana przez: nemo

lekarz Arkadiusz Jawień

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Świętej Trójcy 11A/55
Bydgoszcz

Pan Profesor Jawień-cudowny, pełen empatii lekarz.Zostalam skierowana do Profesora z odległego województwa,bo u nas nie podjęto się tej skomplikowanej operacji. Pan Profesor przeprowadził ją idealnie,wykorzystując swoją ogromną wiedzę i udzielając psychicznego ,tak ważnego dla chorego wsparcia.Jestem bardzo wdzięczna za pomoc i serdecznie dziękuję .
Opinia dodana przez: Bogumiła

lek. dent. Marcin Perczak

Chirurg szczękowo twarzowy

ulica Ogrody 23/167
85-870 Bydgoszcz

Dr Marcin Perczak wraz z Zona dr Aleksadra Perczak sa stomatologami z powołania.pomimo napiętego czasu pracy poświęcili swój prywatny czas na analizę sytuacji szczekowo-zgryzowej córki -powypadkowej,rozważaja rożne metody leczenia.konsultowali sie ze specjalistami z zagranicy, sprawa jest skomplikowana i wymaga czasu .pelen profesjonalizm i podejście do małego dziecka.Pani doktor jedyna Wielka ,ktora nie zostawiła mojego dziecka na pastwę losu po wyjściu ze szpitala z chirurgii szczękowej .bardzo dziekujemy i polecamy tym …
Opinia dodana przez: Iga

lekarz Robert Bilewicz

ul. Jana Karola Chodkiewicza 28A/3
85-064 Bydgoszcz

Pan doktor przeprowadzil zabieg usuniecia migdalow u syna w klinice Vident.Najlepszy lekarz do jakiego moglismy trafic.Zaangazowany,konkretny i zainteresowany pacjentem az do dnia wypisu.Wszystko wyjasnil,z synem,który ma autyzm złapał fajny kontakt. Dziecko zero stresu. Polecam z calego serca
Opinia dodana przez: Kamila

lekarz Jolanta Zegarska

85-168 Bydgoszcz

Z wizyt u Pani Doktor J.Zegarskiej jestem bardzo zadowolona - zawsze jest serdecznie, badanie bardzo delikatne, pełna informacja - ale przede wszystkim cieszę się z efektów leczenia bardzo dokuczliwego świądu. Poprzednim ginekologom nie udało się mi pomóc a Doktor Zegarska, po wnikliwych badaniach, skutecznie go zwalczyła. Ponadto, dzięki wyjątkowej skrupulatności, Pani Doktor zdiagnozowała także inne schorzenia. W 1.przypadku otrzymałam skierowanie do szpitala na zabieg, w 2.- zlecenie na wykonanie dodatkowych, …
Opinia dodana przez: Bożenna

lekarz Paweł Jesionka

Internista, Pulmonolog

Szpital
Seminaryjna 1
85-326 Bydgoszcz

Pan doktor Paweł Jesionka jest bardzo dobrym lekarzem. Konkretny, rzeczowy, kompetentny oraz bardzo miły i sympatyczny człowiek.
Opinia dodana przez: Ryszard Kraciuk

lekarz Anna Piórkowska

85-168 Bydgoszcz

Drodzy Państwo, mam siedemdziesiątych lat i od około pięćdziesiątego roku życia leczę się w Przychodni Tatrzańskiej w Bydgoszczy, u pani doktor Anny Piórkowskiej. Astma, kamica nerkowa, chroniczne zapach górnych dróg oddechowych to choroby, które są moim niechcianych towarzystwem przez te lata. Bywa, że ataki przychodzą nagle, niespodziewanie. Zawsze, podkreślam, zawsze udzielano mi bezzwłocznej i skutecznej pomocy lekarskiej. Pani doktor Anna Piórkowska w ostatnich pięciu latach wyleczyła mnie z chronicznego zapalenia …
Opinia dodana przez: Andrzej Pilarski

lekarz Andrzej Chrobot

ulica Rysia 22/26
85-809 Bydgoszcz

Fantastyczny lekarz.Wymarzone podejście do dzieci.Jestem Panu Doktorowi wdzięczna za pomoc mojej córce
Opinia dodana przez: Sylwia

lekarz Andrzej Koczorowski

85-168 Bydgoszcz

Fachowość, kompetencje, rzetelność, uprzejmość, doskonale tlumaczy zasadność sposobu leczenia, wszystko jak trzeba. Godny zaufania i polecenia.
{'id': 40647, 'name': 'Bydgoszcz'} Psycholog
                                       mgr Magdalena Podolska

mgr Magdalena Podolska

Psycholog

UC Consulting sp. z o. o.
Techników 6/17
Bydgoszcz

Kilkanaście godzin terapii przyniosło już wymierny efekt. Zostały rozpoznane i nazwane emocje, które były podstawą mojej depresji. Teraz pracujemy w terapii nad zmianą stylu życia. Gorąco polecam 👌
Opinia dodana przez: Artur

lekarz Karol Kłódkowski

NZOZ Przychodnia "OGRODY"
ulica Ogrody 21
85-870 Bydgoszcz

Polecam , budzi zaufanie ,ciepły , rzeczowy. dający nadzieję:) non materialista Pan doktor szczegółowo wyjaśnił mi na czym polega mój proces chorobowy i co jesteśmy w stanie jeszcze zrobić aby go powstrzymać. Pan doktor sam podjął się zabiegu NFZ

lekarz Michał Bryczkowski

Urolog

ulica Zajęcza 18/20
85-809 Bydgoszcz

Odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku. Rzeczowy, pomocny i wyrozumiały lekarz. Ceniący i szanujący każdego pacjenta. Jednym słowem LEKARZ z POWOŁANIA
Opinia dodana przez: Kamila

lekarz Anna Krysztofiak

Altanowa 26/4
85-799 Bydgoszcz

Lekarz rodzinny godna polecenia, pełen profesjonalizm,zawsze trafiona diagnoza gorąco polecam! !!
Opinia dodana przez: Teresa

lekarz Marcin Soboń

ulica Sokola 3/73
85-172 Bydgoszcz

Na badaniu byłam pierwszy raz , samo badanie nie należy do najprzyjemniejszych ale obsługa Pna doktora i pielęgniarek wspaniała. Wszystko wytłumaczone co i jak, w czasie badania również zapytania o moje samopoczucie. Polecam
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Rafał Soroko

Cieszkowskiego Augusta 5/7
85-052 Bydgoszcz

Bardzo uprzejmy ale zarazem konkretny. Delikatny podczas badania,udziela wyczerpujących odpowiedzi na pytania i rozwiewa wszelkie wątpliwości. Traktuje pacjentki z szacunkiem i nie klepie niepotrzebnych głupot