lekarz Robert Markowski

1-szej Brygady 7
66-530 Drezdenko

Bardzo dobry lekarz , trafna diagnoza , skuteczne leczenie ,byłam już u wielu specjalistów , ale dopiero dr Markowski mi pomógł. Spokojnie wszystko tłumaczy. Najnowsze USG i pełen zakres usług. Gabinet bardzo ładny. Polecam z czystym sumieniem
Opinia dodana przez: Olga

lekarz Andrzej Herbut

Drezdenko

Przesympatyczny, konkretnie jasno i rzeczowo opisuje sprawę, pomocny w każdej sytuacji.Godnie polecam, lekarz z wieloletnim doświadczeniem.

Andrzej Wojciech Kuczyński

Ginekolog położnik, Kardiolog

Femme-Art Ginekologia i Położnictwo
ul. Kombatantów 34, p.805
66-400 Drezdenko

Jestem bardzo zadowolona z przeprowadzonego zabiegu przez Pana doktora, podejście do pacjenta na najwyższym poziomie, pełen profesjonalizm.

lekarz Zdzisława Wachowiak

Pomorska 12a
66-530 Drezdenko

Miła ale kompletnie bez kompetencji. Przy zdrowej ciąży może i można ją polecić. Miałam wielowodzie i wagę dziecka ponad 4.5 kg o czym kompletnie nie miałam pojęcia dopóki nie stawiłam się w szpitalu bo było już po terminie. Mało brakowało a Synka by z nami nie było.pani doktor twierdzi że wszystko ok.nie polecam.

lekarz Jarosław Hajduk

66-530 Drezdenko

Lekarz którego bez cienia wątpliwości polecę każdemu. Przypadkiem trafiłem do niego i zostaje z nim do końca.♥️ Poprowadził mój wstydliwy problem choroby od początku do końca z pełnym zaangażowaniem i delikatnością.
Opinia dodana przez: Michał

lekarz Anna Matyja

66-530 Drezdenko

Lekarz którego szukałam wiele lat. Rozmowa jak z najlepszym przyjacielem, tylko rady złote i profesjonalne. Polecam bardzo serdecznie :)

lekarz Jadwiga Smoczyńska

Laryngolog dziecięcy, Pediatra

hh7
Drezdenko

Nie polecam wizyty . Byliśmy prywatnie z dzieckiem na wizycie , wizyta trwała max 10 min.(150 zł cennik).Dziecko bardzo kaszlało aż się dusilo, miało stan podgorączkowy. Pani doktor zleciła sterydy do inhalacji i sinecod, żeby wyciszyc kaszel na noc, mówiąc że antybiotyk jest niepotrzebny. Szybko sprawdziła gardło i osłuchała i stwierdziła,że czysty osluchowo i nic się nie dzieje takiego. Wypisała receptę i nas pożegnała.Podejrzewam, że liczył się też czas, ponieważ …

lekarz Diana Myszkowska-Śliwińska

al. Piastów 1a
66-530 Drezdenko

Pani Diana Barbara Myszkowska-Śliwińska zmarła 2 czerwca 2013 r. Źródło: myszkowscy. pl/r3. html. Requescant in pacem!

lekarz Marek Jaworucki

Centrum Powiatowe Drezdenko
Drezdenko

Nie polecam tego doktora!Wizyta trwała może 10 min.Mam wrażenie że lekarz potrawtował mnie przedmiotowo.rozmawiając ze mna nie patrzył mi nawet w oczy.Planował poddać się zabiegowi skleroterapi piankowej.Za wizyte i usg żył zapłaciłam 230zł.!!! Na szczęcie znalazłqm innego fachowca,który poświęcił mi znacznie wiecej czasu.wytłumaczył mi wszystko w fachowy sposób.za 2 tygodnie mam pierwszy zabieg który będzie o wiele tańszy niz w klinice JAWORUCCY !

lekarz Ryszard Wachowiak

Pomorska 12a
66-530 Drezdenko

Polecam aby pracownicy oddziału wewnętrznego wraz z ordynatorem przeszli szkolenie z empatii, przez tydzień nie zostały udzielone konkretne informacje, dopiero w dniu śmierci lekarz powiedział co się dzieje, pacjentka leżała głodna, a w momencie gdy rodzina na zmiany przyjeżdżała żeby dopilnować posiłku było zarzucane że "wisimy na głowie babci". Jeden z lekarzy dyżurujących na oddziale zalecił aby wygooglowac sobie terminy medyczne ponieważ on jest zmęczony tłumaczeniem jak funkcjonuje organizm człowieka. …

lekarz Beata Skiba-Oleśniewicz

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "REHABILITACJA"
Marszałkowska 13/8
66-530 Drezdenko

Kiedy leżałam na oddziale , naraziła moje życie. Są na to dowody. Arogancka, okrutna i bardzo złośliwa. NIE POLECAM!

lekarz Marcin Wornbard

66-530 Drezdenko

Moja konsultacja online w Lux Med z tym lekarzem była stratą czasu – brak realnej pomocy, kompletnie nie zainteresowany problemem, wyglądało to bardziej na odfajkowanie wizyty niż faktyczne wsparcie. Odmówił wystawienia skierowania na RTG, zasłaniając się nieaktualnymi przepisami. Oceny innych pacjentów na poziomie 1,6–2,0 są w pełni zasłużone i niestety potwierdzają moje doświadczenie.
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Beata Lutoborska-Majchrzak