Jarosław

lekarz Wojciech Koczan

Chirurg ogólny, Urolog

ulica Jana Pawła II 9
37-500 Jarosław

moja corka byla pod opieka tego lekarza miala problem z nerka wszystko sie skonczylo dobrze lekarz godny polecenia

lekarz Maria Kałamarz

37-500 Jarosław

Najlepszy lekarz pediatra w Jarosławiu nie znam bardziej otwartej osoby niż pani doktor Kałamarz, zawsze przyjmnie osobę kiedy trzeba, zawsze trafną diagnozę, wypisze właściwe leki, skieruje na badania oraz wypisze skierowane jeśli potrzeba. Ze względu na mój wiek muszę zmienić lekarza, ale napewno wśród lekarzy pediatrii pani doktor otrzyma Pierwsze miejsce pod tym względem
Opinia dodana przez: Dominik

lekarz Jadwiga Rudnicka-Markowicz

Dermatolog

Przychodnia Podstawowej Opieki Zdrowotnej "MEDYK"
Grunwaldzka 1
37-500 Jarosław

Jeden z najlepszych dermatologów w Jarosławiu. Bardzo kompetentny lekarz (chociaż czasem bywa chłodna). Ogólnie polecam

lekarz Piotr Machała

UROLOGIA I MEDYCYNA PRACY
Słowackiego 4/19
37-500 Jarosław

Bardzo polecam Pana doktora. Leczę się już od dłuższego czasu i jestem zadowolona. Lekarz godny zaufania.
Opinia dodana przez: Kasia

lekarz Zygmunt Woźniak

37-500 Jarosław

Pan dr bardzo skrupulatnie i sumiennie wykonuje swoją pracę, bardzo uprzejmy empatyczny i zaangażowany co w dzisiejszych czasach jest rzadkością wśród lekarzy wszystkich specjalności, nie tylko psychiatrów. Zdecydowanie polecam osobom rzeczywiście potrzebującym pomocy i wsparcia lekarza psychiatry
Opinia dodana przez: Wojciech

lekarz Mirosław Teplicki

Chirurg naczyniowy

37-500 Jarosław

Wszystko w najlepszym porządku ! Może służyć za przykład dla młodych lekarzy !!!

lekarz Marek Olszówka

Ginekolog położnik, Ginekolog

Królowej Jadwigi 19
37-500 Jarosław

Prowadził moje dwie ciążę i jestem bardzo zadowolona. Zawsze mi wszystko dokładnie wytłumaczył. Miły, dyspozycyjny, kompetentny, doświadczony lekarz. Jest z powołania, żeby takich było więcej!

lekarz Grzegorz Sendecki

Ginekolog

Gin - Med ul. Lisińskiego
Bolesława Chrobrego 7a
37-500 Jarosław

Pan doktor jest bardzo miły i uprzejmy zawsze wyczerpująco odpowiada na pytania, szczegółowo analizuje wyniki badań . Przejmuje się pacjentka czy to prywatnie czy na NFZ nie zauważyłam żadnej różnicy 🙂
Opinia dodana przez: Patrycja

Beata Dąbkowska

37-500 Jarosław

miła sympatyczna, wyrozumiała, uprzejma, ale ,w wykonaniu protez, niestety nie jestem zadowolona , nie polecam
Opinia dodana przez: mimi

lekarz Grzegorz Dankiewicz

Pomocna Dłoń
Kościuszki 29 a
37-500 Jarosław

Bardzo dobry, miły i sympatyczny lekarz. Fajne podejście do pacjenta. Punktualny i rzetelny. Uważnie słucha pacjenta. Gorąco polecam.

lekarz Ireneusz Kruzel

Grochowska 35
37-500 Jarosław

Lekarz godny polecenia! Wspaniałe podejście do pacjenta.Czułam się jakbym była na wizycie prywatnej.

lekarz Halina Koperda

Endokrynolog, Pediatra

ulica Jana Pawła II 9
37-500 Jarosław

Bardzo miła Pani Doktor! Wizyta przebiegła bardzo miło i profesjonalnie. Pani Doktor dokładnie przeprowadziła wywiad oraz badanie jak również wszystko na spokojnie wytłumaczyła. Podejście do 3letniego dziecka ekstra! Po kolei tłumaczyła córce co będzie robić dzięki czemu dziecko w ogóle się nie stresowało a wręcz uśmiechała się do Pani Doktor i wyszła dumna z naklejkami oraz dyplomem dzielnego pacjenta. Bardzo polecam Panią doktor! ;)

lekarz Marian Kyc

Dermatolog

ulica Wyspiańskiego 4
37-500 Jarosław

Bardzo kulturalny, ale też bardzo słaby. Amatorski sprzęt - BARDZO, oraz nieumiejętność rozpoznania innych chorób poza grzybicą lub atopowym zapaleniem skóry. Gdy nie potrafi rozpoznać choroby, zawsze nazywa to atopowym zapaleniem skóry lub "taką urodą". Poszedłem do innego lekarza, przypisał lek, a po 5 tyg. byłem zdrowy. Lekarz leci w kółko tym samym schematem, przypisuje ludziom te same leki, a kilka z nich jest dość niebezpiecznych, bo nowotworotwórczych. Strata pieniędzy. …
Opinia dodana przez: Piotr

lekarz Jerzy Grzebyk

zdrowe serce
kraszewskiego 24
Jarosław

nie pójde bo nie spełnia moich wymagan

lekarz Małgorzata Starnawska

Laryngolog

37-500 Jarosław

Nie polecam, Pani doktor mnie odesłała, twierdząc, że nie nie będzie naprawiała tego co ktoś popsuł, a ja myślałam, że idę do lekarza i on jest od "naprawiania". Moje skierowanie od lekarza rodzinnego obejmuje leczenie gardła, a nie zatok i nie skieruje mnie na rezonans zatok.
Opinia dodana przez: Elżbieta
Fantastyczny empatyczny lekarz o bardzo dużej wiedzy i doświadczeniu . Bardzo dobry kontakt z pacjentem.
Opinia dodana przez: mariusz

lekarz Roman Derbisz

Choroby zakaźne, Pediatra

Królowej Jadwigi 19
37-500 Jarosław

Super lekarz ,nie liczą się u niego pieniądze ,zbadał dzieciaki i wszystko się dobrze skończyło ,polecam go i napewni jeszcze będziemy jeździć do doktora
Opinia dodana przez: Izabela

lek. dent. Izabela Żołyniak

os. Słoneczne 9
37-500 Jarosław

Polecam panią doktor, Pani Doktor wytłumaczyła mi na czym polegal moj problem. Jak zapobiegać wtórnemu zakażeniu. Szybko i sprawnie pozbyła się problemu. Nie zdziera z kasy jak niektóre osoby w Jarosławiu.
Opinia dodana przez: Martyna

lekarz Franciszek Jarmuziewicz

Chirurg ogólny, Ortopeda

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej MED-JAR
ulica 3-go Maja 65
37-500 Jarosław

Pół roku bólu i chodzenia po lekarzach.Obydwa barki ograniczaly moja normalne zycie.on mnie wyzwolil z cierpienia i doprowadzil do normalnosci.CHWALA MU ZA TO? POLECAM?
Opinia dodana przez: zdzislaw

lekarz Katarzyna Sendecka

Gin - Med ul. Lisińskiego
Bolesława Chrobrego 7a
37-500 Jarosław

Pani Doktor, za okazane serce i pomoc dziękuję ślicznie całym serduchem. Pacjentka Marta z Jarosławia. Dziękuję 😘