Dr Grzegorz Najbar, to (moim zdaniem) lekarz z powołania. Nigdy nie czuję się, bym została "odprawiona z kwitkiem". Dr Najbar jest zawsze zaangażowany. To lekarz, który słucha. Poszerza swoją wiedzę. Uważam, że jest szczery i ma otwarty umysł. Nie uważa się za nieomylnego. Chce poznać poglądy/sugestie pacjentów. Kiedy ma pewność, że pacjent jest w błędzie, potrafi go z tego błędnego myślenia wyprowadzić. Mam zaufanie do jego kompetencji. Dodam, że długo …
Pani Doktor przyjęła mnie po raz pierwszy w marcu -- w sobotę, w przeciągu godziny od telefonu -- w klinice, w której pracuje - WAMED, jeden ze zjazdów z alei Roździeńskiego w Katowicach ze zrujnowanym zębem, do którego sam doprowadziłem, zjedzony przez próchnicę, z ogromną dziurą. Bardzo wyrozumiała, po mimo fatalnego samopoczucia, ogromnego bólu, chciała spróbować zawalczyć o tego zęba. Finalnie się nie zdecydowałem, po panoramie i ekstrakcji razem stwierdziliśmy, …
Samodzielny Publiczny Centralny Szpital Kliniczny im. prof. Kornela Gibińskiego Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach
ulica Medyków 14
Wybitny specjalista o niesamowitym rzadko spotykanym podejściu do młodego pacjenta oraz jego rodziców. Najlepszy lekarz specjalista, którego mieliśmy szczęście poznać:) Bardzo polecamy!
Centrum Diagnostyki Optomed w Katowicach
ul. Żwirki i Wigury 4
Lekarz z sercem,wszystko dokładnie wytłumaczy,pocieszy, chodzę już 3lata do P. doktor ponieważ dostaję zastrzyki (niestety muszę za nie płacić,gdyż program mnie odrzucił) ale P. doktor wykonuje je bardzo dobrze.Polecam
Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny Nr 7 Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach Górnośląskie Centrum Medyczne im. prof. Leszka Gieca
ulica Ziołowa 45-47
Szkoda że tylko 5 gwiazdek, bo Pan Aleksander zasługuje na 6+ To niespotykany na te czasy lekarz: kompetentny, cierpliwy ,życzliwy, z poczuciem humoru i można by tak długo, ale co najważniejsze rewelacyjny specjalista. Jestem po zabiegu usunięcia żylaków z nogi i polecam wszystkim tego super gościa- takie tylko opinie o nim słyszałam i potwierdzam. Dziękuję bardzo i życzę zdrówka Panu Doktorowi- 100 lat. Wdzięczna Pacjentka
Centrum Zdrowia Psychicznego Feniks Katowice
Wincentego Witosa 21
Bardzo rzeczowy i profesjonalny Pan doktor. Nie bagatelizuje pacjenta w porównaniu do innych.Jest człowiekiem dla człowieka. Polecam z całego serca
NZOZ "DANMED" Przychodnia Medycyny Rodzinnej i Specjalistycznej
ulica Kołodzieja 42 A
Bardzo profesjonalna, miła, uśmiechnięta kobieta. Zawsze stawia dobrą diagnozę, dobiera odpowiednie leki.Nigdy mnie nie zawiodła, jest świetnym lekarzem. Wizyty są miłe, konkretne i przyjemne ( dzieci się nie boją). Polecam wszystkim- nie tylko rodzicom, ponieważ doktor Krawiec jest również bardzo dobrym lekarzem rodzinnym.
Centrum Diagnostyczne
Panewnicka 65
Wyjątkowo miły, sympatyczny i rzetelny lekarz. Jeszcze raz dziękuję za życzliwość oraz poświęcony czas. Jan Nurczyński
GlivClinic Katowice
Rolna 18
Bardzo dobry proktolog. Zabieg usunięcia hemoroidów u pani doktor Żółkiewskiej uwolnił mnie od bólu.
prywatny gabinet okulistyczny
graniczna 49b
Rewelacyjne podejście do pacjenta, spokój profesjonalizm i cierpliwość. Mega dokładna i staranna w tym co robi po skończonym zabiegu nie widać gdzie kończy się plomba a zaczyna ząb:)))) super!! Odwiedziłam już paru specjalistów stomatologów w swoim życiu ale Pani Katarzyna jest bezkonkurencyjna:)
Poradnia Pediatryczna
Z. Kossak-Szczuckiej 36
Pani doktor jest najlepsza . zawsze trafiona diagnoza , odpowiednio dobrane leki , świetne podejście .
NZOZ "SZPITAL AVIMED" Sp. z o. o.
ulica Gliwicka 159
Jestem 2 miesiące po endoplastyce biodra u dr. SEMENOWICZA, SUPER LEKARZ, SPECJALISTA I CZŁOWIEK, BARDZO SIĘ MARTWI O SWOJEGO PACJENTA. POLECAM TEGO LEKARZA
Dr. Marek Śmiłowski to świetny specjalista. Jestem pod jego opieką medyczną od kilku lat . Choruję na miastenię i dzięki jego prowadzeniu mogę normalnie realizować codzienne sprawy życiowe. To lekarz który z pasją i zaangażowaniem traktuje swoją misję zawodową. Pacjent jest traktowany podmiotowo w swoje chorobie mając pełne zaufanie do jego profesjonalizmu. W pełni polecam Śląską Neurologię - Centrum Medyczne w Katowicach ( cały personel medyczny to fachowcy z bardzo …
Provita
ul. Żelazna
Polecam wszystkim DR;TOMASZA GUL;operowal mi 2 nogi na zylaki i jestem bardzo zadowolona.Lekarz otwarcie rozmawia o problemie i w prosty sposob wszystko objasnia,a pacjenta traktuje w nalezyty sposob.Wszystkim Go polecam.
NZOZ Falck Medycyna Region Śląski Przychodnia Falck Medycyna
Warszawska 52
18 maja 2022 bylam operowana przez pana doktora w ZCO. Jestem pod duzym wrazeniem wiedzy i sztuki pana doktora. Wczesniej pan doktor z radiologami,, oznaczyli,, chore miejsce tzw kotwiczka abym jak najmniej ucierpiala przy operacji, pozniej zabieg z onkoplastyka. Polecam pana doktora z calego serca! Drogie panie jakby co to macie najbardziej przemyslana i zaplanowana operacje.
NZOZ EuroMedic K. Specjalistyczne Janina Leśnik-Ludyga
ulica Rolna 18
Przesympatyczna Pani stomatolog. Nie tylko uprzejma ale i w prosty sposób potrafi wytłumaczyć co trzeba zrobić i dlaczego. W tym przypadku leczenie kanalowe, więc nie obyło się bez kilku wizyt. Pozdrawiam serdecznie! Adam