lek. dent. Agnieszka Karoń

NZOZ "PIAST - MED" Sp. z o.o.
Leszka Białego 5/1
47-232 Kędzierzyn-Koźle

Pani Doktor jest genialna! Dziś byłam u niej z moim 5-latkiem, który zwijał się z bólu zęba. Weszłam z marszu, nie umówiona. Pani Doktor przyjęła bez problemu. Mimo krzyków i próby ucieczki mojego dziecka, bardzo cierpliwe, miło i cieplutko do niego podeszła. Cała wizyta przebiegła dość szybko :) Wracamy za 2 tygodnie na kolejną wizytę :)
Opinia dodana przez: Zuzanna

lekarz Grzegorz Kacprzak

Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej
ulica Roosevelta 2
47-220 Kędzierzyn-Koźle

Dr.Grzegorz Kacprzak to wspaniały serdeczny lekarz. Dzięki doktorowi pomyślnie przeszłam operacje guza śródpiersia i dostałam szansę na dalsze życie. Polecam każdemu takiego lekarza. Dziękuje za wszystko Panie doktorze. Ola Kuriata. Kietrz.
Opinia dodana przez: Ola

lekarz Jurij Babkin

Ortopeda, Traumatolog

Solutaris
Gazowa 2B
47-224 Kędzierzyn-Koźle

Lekarz- Anioł. Spokojny, grzeczny i fachowy. Poświęcił mi naprawdę dużo czasu by rozjaśnić problem który się pojawił w stopie i ukierunkował w dobrą stronę.
Opinia dodana przez: Grzegorz

dr Grzegorz Ledniowski

Urolog

Medycyna
Aleja Jana Pawła II 74C/15
47-232 Kędzierzyn-Koźle

Polecam tego lekarza. Pomógł mi z moim problemem. Leczenie przyniosło efekt, objawy ustąpiły, znów jestem zdrowy.

lekarz Piotr Szwach

Platanowa 4
47-220 Kędzierzyn-Koźle

Wysoka oceniamy profesjonalizm i kompetencje lekarza. Kompleksowe podejście do wieloaspektowych chorób pacjenta, z naciskiem na schorzenia neurologiczne. Empatia, zrozumienie i pomoc w razie pilnej potrzeby, w każdej, nawet wolnej od pracy chwili. Dziękujemy za wszelką pomoc!
Opinia dodana przez: Janusz i Teresa

lekarz Bogusław Wyłuda

Klinika Nova
Kłosowa 7
47-200 Kędzierzyn-Koźle

Wspaniały lekarz, widać, że leczenie to jego zamiłowanie i pasja. Poświęca wiele czasu, starannie dobiera leki, żeby nie zaszkodzić, dokładnie bada i diagnozę stawia po zapoznaniu się z badaniami ( NA PŁYTCE, nie tylko rozpoznaniu z dokumentu papierowego)- tłumaczy co i dlaczego. POLECAM!!!

lekarz Piotr Duda

47-220 Kędzierzyn-Koźle

Najlepszy psychiatra z którym miałem do czynienia. Doktor Duda był moim lekarzem prowadzącym w szpitalu, gdzie otrzymałem dobrą diagnozę oraz rozwiązano mój problem. Niesamowicie sympatyczny oraz dyspozycyjny, skłonny do współpracy na korzyść pacjenta bez utrudnień, dbający o najmniejsze szczegóły. Umiejętnie wytłumaczył mi proces leczenia, dopasował leki i w przeciągu miesiąca hospitalizacji ogromnie poprawił mój stan zdrowia oraz jakość życia.
Opinia dodana przez: Adrian

lekarz Zbigniew Szczepanowski

LASER-MED
Korfantego 21
Kędzierzyn-Koźle

Bardzo dziękuję Panu doktorowi za odważne,przemyslane i nowoczesne podejście do sposobu leczenia mojego męża. Jednocześnie jako człowiek otrzymałam od dokora czas na rozmowę w bardzo trudnej sytuacji.Polecam każdemu tak zaangażowanego,pełnego empatii i zrozumienia lekarza wobec pacjenta i jego rodziny.
Opinia dodana przez: Aga

lek. med. Krzysztof Waszkiewicz

Ginekolog

Kliniczny Oddział Położniczo-Ginekologicznegy z Pododdziałem Ginekologii Onkologicznej SP ZOZ w Kędzierzynie-Koźlu
ul. Roosvelta 2
Kędzierzyn-Koźle

Lekarz z ogromnym sercem i przeogromną wiedzą. Przyjmował mój poród przez cesarskie cięcie w szpitalu w Koźlu — tak naprawdę uratował wtedy życie mojej córki. Pół roku później uratował również moje życie, mimo że nie miał obowiązku podejmować tak ogromnego ryzyka. Leczenie trwało trzy miesiące, aż wróciłam do pełnej sprawności, a Pan Doktor zajmował się mną codziennie, mimo swoich licznych obowiązków. Słowo „dziękuję” to zdecydowanie za mało. Wizyty u Doktora …

lekarz Maciej Pozowski

Falck Medycyna Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Falck Medycyna Region Opolski
ulica Mostowa 30B
47-220 Kędzierzyn-Koźle

Bardzo dobry specjalista – konkretny, rzeczowy i profesjonalny. Od razu przeszedł do działania, nie tracąc czasu na zbędne formalności. Wszystko dokładnie wyjaśnił, a przy tym był bardzo miły i sympatyczny. Wizyta przebiegła w komfortowej atmosferze. Zdecydowanie polecam tego lekarza każdemu, kto szuka skutecznej pomocy urologicznej. Moje zabiegi na nerkę były ciężkie i męczące ale pan doktor nigdy się nie poddaje a ja cieszę się życiem bez bólu i kamieni.
Opinia dodana przez: Aleksandra P.

lekarz Ewelina Skupińska

Lekarz rodzinny, Pediatra

Rodzinna Przychodnia Lekarsko-Stomatologiczna nr 1
Ludwika Waryńskiego 3/1
47-223 Kędzierzyn-Koźle

Wszystkim rodzicom, którzy szukają dobrego lekarza dziecinnego POLECAM!!! Panią Doktor

lekarz Andrzej Marcyniuk

Internista, Lekarz medycyny pracy

Damrota 18
47-220 Kędzierzyn-Koźle

kwoty prywatnych badań usg są w normie. lekarz z dużą starannością podchodzi do każdego badania. Posiada nowoczesny sprzęt. Polecam

lekarz Mirosław Michalak

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "MEDICUS" L.Osiński,B.Pyzik-Osińska spółka jawna
Romualda Traugutta 4
47-220 Kędzierzyn-Koźle

Bardzo dobry lekarz trafnie stawia diagnozy :) Nigdy nie zawiodl ani w swojej specjalistyce ani jako lekarz pierwszego kontaktu za czasow dyzurow.

lekarz Rafał Namyślak

Ortopeda, Traumatolog

Oddział Ortopedii Kedzierzyn-Koźle
Kędzierzyn-Koźle

Wspaniały lekarz! Profesjonalista z ogromnymi zasobami wiedzy. Cierpliwie wyjaśnia wszelkie wątpliwości oraz udziela wyczerpujących odpowiedzi na pytania dotyczące choroby. Pan Rafał Namyślak to lekarz empatyczny i zarazem kompetentny - z niezwykłą dokładnością analizuje wyniki badań, które w przejrzysty i rzeczowy sposób stara się wyjaśnić pacjentowi. Daje poczucie bezpieczeństwa i troski, stawia trafne diagnozy, jest zaangażowany w proces leczenia chorego. Z całego serca polecam lekarza Rafała Namyślaka!
Opinia dodana przez: Wanda

lekarz Maria Świętojańska

Pulmonolog

47-220 Kędzierzyn-Koźle

Wspaniała i fachowa Pani doktor, pełna empatii i sympatii dla pacjenta, leczyłem się u niej w Poradni Pulmonologicznej w K-K. Bardzo pomocna i życzliwa, tak jak i pani pracująca z nią w Poradni. Polecam!
Opinia dodana przez: J.K

lekarz Ireneusz Łotecki

Przychodnia Lekarska Kędzierzyn-Koźle
Franklina Delano Roosevelta 2
47-200 Kędzierzyn-Koźle

Polecam Pana Doktora bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Bez problemu znalazł przyczynę bólu
Opinia dodana przez: Krystian

lekarz Mariola Adamska-Cholaś

Internista, Radiolog

ulica Racławicka 1
47-200 Kędzierzyn-Koźle

Pani doktor jest bardzo doświadczoną, kompetentną lekarką i stawia trafne diagnozy. Właściwie kieruje leczeniem pacjenta, udziela zrozumiałych informacji dotyczących stanu zdrowia. Posiada tzw. intuicję zawodową. Bardzo poważnie traktuje to co robi, więc jeśli chcemy ją prosić o pomoc, trzeba wykazać się odpowiedzialnością i sumiennością w trakcie leczenia.
Opinia dodana przez: Magda

lekarz Jarosław Smela

47-220 Kędzierzyn-Koźle

Rewelacyjny lekarz. Kompetenty, przyjazny i mily. Szczerze zainteresowany stanem leczonego pacjenta. Zawsze pomocny, sluzacy rada i wsparciem. Jestem z polecenia i sama polecam.
Opinia dodana przez: jp

lekarz Elżbieta Wierzyńska

Ginekolog

Garncarska 3
47-220 Kędzierzyn-Koźle

Bardzo dobre podejście do młodych dziewczyn. Lekarka bardzo uprzejma oraz potrafiąca wytłumaczyć sposob leczenia oraz chorobę.

lekarz Paweł Szkaradek

centrum medyczne VITA MED
Kędzierzyn- koźle
Kędzierzyn-Koźle

Serdecznie dziękuję Panu dr P. Szkaradek za przeprowadzenie operacji usunięcia zaćmy. W trakcie leczenia, rehabilitacji doktor wykazał się ogromną empatią do pacjenta, dlatego zasługuje na wyrazy szacunku, za co również serdecznie dziękuję. Z pełną odpowiedzialnością polecam fachowość Pana dr-a, zasługuje na 5 gwiazdek. Wdzięczny pacjent NFZ.
Opinia dodana przez: Lesław