Leszno

lek. dent. Joanna Maciałek-Połomka

Ortodonta

Litewska 19
64-100 Leszno

Polecam Panią doktor. Fachowy ortodonta. Bardzo ludzka, cierpliwa, po prostu normalna Babka. Doceniam też fakt, że nie jest "wyciągaczem pieniędzy". Nie ma częstych, niepotrzebnych wizyt jak to zwykle u ortodontów bywa.
Opinia dodana przez: Lisa

lekarz Elwira Wolniak

ulica Bracka 2
64-100 Leszno

Polecam Pani doktor miła uprzejma i bardzo fachowo podchodzi do swojej pracy Zawsze pomocna. Widać że bardzo lubi to co robi....

lekarz Zbigniew Kasprzak

Przychodnia Medycyny Rodzinnej "SKARBOWA" Sp. z o.o.
ulica Skarbowa 3
64-100 Leszno

Prawdziwy lekarz rodzinny. Zawsze cierpliwy, empatyczny. Nie spieszy się podczas wizyty. Mamy pełne zaufanie do Pana doktora. Polecamy

lek. dent. Tomasz Pieczyński

Łanowa 67
64-100 Leszno

Polecam wszystkim, którzy chcą bezboleśnie pozbyć się ósemki. Atmosfera świetna, profesjonalne podejście Pana doktora, a cena naprawdę atrakcyjna.
Opinia dodana przez: Asia

lekarz Jakub Sroczyński

Otolaryngolog

64-100 Leszno

Świetny lekarz, wspaniały człowiek. Bardzo nam pomógł. Polecam gorąco, zwłaszcza "trudnym" pacjentom. Gdy zorientował się, że przyjeżdżamy na wizytę z Lublina do Poznania dołożył wszelkich starań żebyśmy otrzymali jak najwięcej za jednym wyjazdem. Druga wizyta, która odbyła się już po miesiącu dała nam więcej niż 3 lata jeżdżenia do słynnego światowego centrum w Kajetanach.
Opinia dodana przez: Zbigniew

lekarz Andrzej Śliwka

NZOZ Medicor Centrum Zdrowia
Warszawska 8/8
05-083 Leszno

Jest to bardzo dobry specjalista, kompetentny i konkretny, zna się rewelacyjnie na swojej pracy, potrafi wytłumaczyć w jaki sposób będzie przebiegać leczenie , jest perfekcjonistą :) Pomimo wspaniałego doświadczenia, wyróżnia się tym, że jest bardzo miły, przesympatyczny i ma bardzo dobre podejście do pacjenta :) . Naprawdę jest godnym polecenia :) Dzięki operacji wykonanej prze tego dr. :) mogę normalnie funkcjonować :)
Opinia dodana przez: Karolina

lekarz Anna Pieczyńska-Lisiecka

ulica Ogrody 24 A/22
64-100 Leszno

Pani Ania jest cudowna. Ma świetne podejście do pacjentów, jest cudowną osobą i bije od niej przekochana energia. Nigdy nie poznałam tak świetnego lekarza. Z całego serca polecam.

lek. dent. Joanna Szałkowska-Sobczyk

Kard. Wyszyńskiego 52
64-100 Leszno

Bardzo polecem Panią Doktor - jest miła, cierpliwa i dokładna. Wyrwała mi siódemkę. Nic nie bolało i nie miałam żadnych komplikacji pozabiegowych.

lekarz Kamilla Jakubowska

Pediatra, Rehabilitant

Os. Wieniawa 58 A
64-100 Leszno

Bardzo z całego serca polecam panią doctror miła uśmiechnięta pełna empati moja córeczka ją uwielbia. Moja córeczka zazwyczaj płaczę u lekarzy a u pani Kamili zero płaczu sam uśmiech polecam wszystkim.

lekarz Robert Polaszek

Internista, Reumatolog

Medical-Dent Zbigniew Zakrzewski Joanna Zakrzewska Leśniczuk
BOLESŁAWA CHROBREGO 48
64-100 Leszno

Byłam u doktora 3 razy. Polecam z pełnym przekonaniem. Mam do dotora zaufanie bo zawsze wysłucha pacjenta i liczy sie z jego odczuciami. Bardzo mi pomogl
Opinia dodana przez: E. S.

lekarz Przemysław Bartkowiak

ulica Kiepury 8
64-100 Leszno

Pan doktor jest lekarzem kompetentnym znajacym się na swoim fachu poza tym jest bardzo sympatycznym czlowiekiem.
Opinia dodana przez: Aneta

Andrzej Okoń

Ortodonta, Stomatolog

Leszczyńska Lecznica Stomatologiczna "DENT"
Grodzka 7
64-100 Leszno

LEKARZ Z POWOŁANIA WZBUDZA ZAUFANIE.POŚWIĘCA PACJENTOWI WIĘCEJ CZASU NISZ NALEŻY .NIE PATRZY NA BIZNES TYLKO JAK NA CZŁOWIEKA.TYLKO NFZ OGRANICZA MU ILOŚĆ PACJENTÓW.NIC DODAĆ NIC UJĄĆ.SAMEMU SIĘ TRZEBA PRZEKONAĆ.

lekarz Maciej Mańczak

ul. Jana Kiepury
64-100 Leszno

Z całego serca mogę polecić dr. Mańczaka. Do każdego pacjenta podchodzi indywidualnie i z równym zaangazowanuem. Ilość poświęconego czasu jest adekwatna do danego schorzenia oraz ze spokojem tlkumaczy jaki jest powód doskwierających dolegliwości. Prawdziwy lekarz z powołania na którego zawsze można liczyć.
Opinia dodana przez: GWIAZDA

lekarz Rafał Wawrzyniak

Chirurg ogólny, Lekarz medycyny ratunkowej

Leszczyńska Przychodnia Lekarska
ul. 17 Stycznia
64-100 Leszno

Lekarz i jako człowiek godnego zaufania.Polecam ,dba o pacjenta.Jest uprzejmy ,miły .Zawsze pomocny.Jeszcze nie odmówił nikomu pomocy.gorąco pozdrawiam
Opinia dodana przez: pacjentka

lekarz Joanna Kordusiak

Gabinet Psychiatryczny
Królowej Jadwigi 4
64-100 Leszno

Do Pani Doktor trafiłem z polecenia w bardzo trudnym okresie mojego życia. Ogólnie nie wierzyłem w zapewnienia, że to coś pomoże albo zmieni, jednakże... Od wejścia Pani doktor była bardzo miła i miała kojący nerwy głos, zadawała pytania w sposób który mnie nie krępował, czułem że jestem zrozumiany z moimi problemami i uwierzyłem w zapewnienia, że kuracja jest możliwa i będzie bardzo skuteczna. Po miesiącu na kolejnej wizycie byłem już …
Opinia dodana przez: Luc

lekarz Ryszard Sudolski

Muśnickiego 4
64-100 Leszno

Od prawie 30 lat jesteśmy z mężem pod opieką Doktora Ryszarda Sudolskiego..Ciepły ,życzliwy . Umie słuchać. Nigdy przez te wszystkie lata nie okazał zniecierpliwienia.Wielka kultura osobista ,wspaniały lekarz i człowiek. Trafna diagnoza i poświęcony czas pacjentowi.Nie zmienił go czas. Takich lekarzy jest mało. Za całą pomoc,dobroć z serca dziękujemy. Jest Pan wspaniałym Lekarzem i człowiekiem.
Opinia dodana przez: Alina Bartkowiak

dr n. med. Kacper Judka

64-100 Leszno

W styczniu 2020 roku miałam wykonany zabieg operacyjny usunięcia ganglionu na nadgarstku na prawej ręce przez dr Kacpra Judkę w Leszczyńskim Centrum Medycznym Ventriculus w Lesznie. Przed zabiegiem wszystko dokładnie wytłumaczył. a sam zabieg przebiegł szybko, sprawnie i bezboleśnie. Pan dr Kacper Judka to wspaniały człowiek. Bardzo miły, serdeczny,zawsze uśmiechnięty. Umie wszystko spokojnie wytłumaczyć pacjentowi. Pana doktora cechuje ogromna wiedza, fachowość i kompetencja. Krótkie oczekiwanie na zabieg, Super atmosfera podczas …
Zabieg korekty powieki wykonany z niezwyklą dokladnoscia! Bardzo dobry kompetentny lekarz! Atmosfera w klinice miła , personel super Polecam🙂
Opinia dodana przez: Aga

Robert Kurzawiński

Dermatolog dziecięcy, Dermatolog

64-100 Leszno

Świetny specjalista, zdecydowanie polecam. Bardzo pomocny, uprzejmy, przykuwa szczególną uwagę do problemu oraz bardzo szybko stawia trafne diagnozy, a co tym idzie leczenie.
Opinia dodana przez: Anomin

lekarz Henryk Mazurek

ul. Jana Kiepury
64-100 Leszno

Wspaniały lekarz,cierpliwy i z dawką poczucia humoru. Dwa porody,dwa dobre porody. Człowiek i lekarz o ogromnym sercu.
Opinia dodana przez: Iza