Diabeta-Care Sp.z o.o.Centrum Leczenia Cukrzycy i Otyłości
Sztygarska 30
Lubin
Gorąco polecam dr. Alicję Błonską.Bardzo dobry i rzetelny lekarz, z świetnym podejściem do pacjenta. Z czystym sumieniem polecam. Dziękuję bardzo Pani Doktor za miłą i fachową pomoc❤️😍
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "DERMA-VITA"
Wyszyńskiego 6
Lubin
Wszyscy lekarze powinni być tacy jak ten Pan doktor. Lekarz, który nie ocenia, a tworzy atmosferę zrozumienia i wsparcia. Kompetentny, z powołaniem. Niczego pacjentowi nie narzuca, zamiast tego wskazuje właściwą drogę i wspiera w niej. Polecam gorąco.
Idealny lekarz dla osoby która pierwszy raz idzie do ginekologa ;) Przyjazna, miła i uprzejma - krok po kroku tłumaczy co będzie robić, wyjaśnia wszelkie wątpliwości, informuje, nie pośpiesza. Świetne podejście do pacjenta i rzetelność, wykonała wszelkie badania, cytologię, USG. Przyjmowała w NZOZ Multimedyk, aktualnie dostałam informację że poszła na czas nieokreślony na urlop. Co do samego ośrodka - dodzwonienie się do rejestracji ginekologicznej graniczy z cudem (mi udało się …
Przychodnie i Zakłady "Miedziowego Centrum Zdrowia" S.A. w Lubinie
ul. Marii Skłodowskiej-Curie 66
Lubin
Lekarz profesjonalny, życzliwy i uprzejmy. Bardzo dokładny, posiadający dużo empatii w stosunku do pacjenta. Polecam z całego serca.
Regionalne Centrum Zdrowia Sp. z o.o
Gen.J.Bema 5-6
Lubin
Pani doktor jest bardzo przemiła. Dokładnie tłumaczy przebieg choroby, sposób leczenia. Pozatym przy najmniejszych wątpliwościach daje skierowanie na potrzebne badania. Poświęca pacjentowi tyle czasu ile potrzeba. Bardzo polecam tą doktor
Praktyka Stomatologiczna "Radix"
Leszczynowa 15a
Lubin
Bardzo polecam , wykonanie estetyczne , mila atmosfera .tlumaczenie chorob i leczenia bardzo fachowe. Lekarz godny polecenia !
Laboratorium Analityki Medycznej i Mikrobiologii
Gen. Józefa Bema 5-6
Lubin
Pani doktor to wspaniała kobieta 💐. Ogromne doświadczenie w wykonywanej pracy. Cudowne podejście do pacjenta ♥️. Wspaniały człowiek i onkolog 💐.
Centrum Diagnostyczno Terapeutyczne "MEDICUS" - PRZYCHODNIA
ulica Leśna 8
Lubin
Bardzo profesjonalny i rzetelny lekarz. Indywidualne podejście do pacjenta. Miła i sympatyczna. Polecam😉
Laboratorium Analityki Medycznej i Mikrobiologii
Gen. Józefa Bema 5-6
Lubin
Do pana doktora przyjechałem z Poznania w celu wykonania przetoki. Przyłączam się do wielu pozytywnych opinii, które słyszałem na jego temat. Pan doktor jest nie tylko bardzo dobrym specjalistą ale też okazał dużo zrozumienia dla mojej sytuacji. Podczas zabiegu czułem się bezpiecznie i spokojnie. Polecam pana doktora.
Szpital "Miedziowego Centrum Zdrowia" S.A. w Lubinie
ulica Skłodowskiej - Curie 66
Lubin
Prawdziwy lekarz z powołania, bardzo dobry specjalista w swojej dziedzinie, kompetentny i rzeczowy, a przy tym sympatyczny i miły. Gorąco polecam.
Diabeta-Care
Piłsudskiego 44
Lubin
Proffesore, w każdym calu , taka opinia mi przychodzi na myśl jako inżynierowi na emeryturze. Za kompetencję i kompleksowe podejście do problemu zdrowotnego.
Miedziowe Centrum Zdrowia w Lubinie S. A.
M. Skodowskiej-Curie 66
Lubin
Jestem trzy lata po ablacji wykonanej przez doktora Rafała, wszystkim którzy się wahają polecam z całego zdrowego♥️. Wspaniały lekarz, któremu od razu zaufałam. Dziekuję
Przychodnia Specjalistyczna CDT
Leśna 8
Lubin
Najlepszy chirurg jakiego znam. Myślę że Doktor który jest sympatyczny, miły i mega kompetentny - nie muszę się stresować ani bać zabiegu jaki mnie czeka. Polecam z całego serca. Więcej takich lekarzy nam trzeba. Niech żyje jeszcze nam 100 lat
Z pełnym przekonaniem wystawiam najwyższą ocenę dla naszej Pani doktor Katarzyny. Jest lekarzem z prawdziwego powołania — niezwykle kompetentna, empatyczna i zaangażowana w zdrowie swoich pacjentów. Każda wizyta przebiega w spokojnej, życzliwej atmosferze, bez pośpiechu, z dokładnym wysłuchaniem problemów i wyczerpującym wyjaśnieniem diagnozy oraz leczenia. Pani doktor ma ogromną wiedzę medyczną, jest profesjonalna i ma genialne podejście do pacjenta. Potrafi trafnie diagnozować, a jednocześnie okazuje dużo zrozumienia i troski, co …
Przychodnia Specjalistyczna CDT
Leśna 8
Lubin
Bardzo długo nie mogłem zdecydować się na konsultacje i diagnozę. Bałem się wyniku lecz to tylko było w głowie. Po wizycie u Pani Ewy Sołtysiak kamień spad serca czuję się jak bym mógł jeszcze więcej niż dotychczas. Moje plany i marzenia są bardzo realne i już nie pomyślę nigdy inaczej. Plan, działanie i konsultacje naprawdę rozwieją Państwa wątpliwości. Nasze zdrowie jest głównie w naszych głowach. Zacznijmy dbać o nas samych, …
Centrum Zdrowia Dziecka CDT Medicus
Słoneczna 1
Lubin
Witam, chce podzielic sie swoja opinia na temat pana Macieja Rosinskiego, bo jest to tak wspanialy lekarz, ze moze dzieki rowniez mojej opinii ktos w potrzebie skorzysta z jego pomocy. Leczylismy nasza coreczke z epilepsja u pana doktora na oddziale neurologicznym w szpitalu przy ul. Koszarowej. Mialam do czynienia z wieloma neurologami, ale dr Rosiński jest najlepszym lekarzem z jakim spotkalismy sie do tej pory. Przede wszystkim bardzo dociekliwy, kompetentny, …