Nakło nad Notecią

lekarz Danuta Karasek

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Medicus" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnoscią
89-100 Nakło nad Notecią

Świetny lekarz ! Pani doktor potrafi pilnie słuchać pacjenta, skrupulatna w badaniu i ocenie stanu zdrowia. Ma czas dla pacjenta i z chęcią wyjaśniła mi w czym t

lekarz Marcin Kurant

Urolog

89-100 Nakło nad Notecią

Miałem operację usunięcia guza,który wyrósł na nerce.Operacja powiodła się.Nerka oszczędzona.Czuję się świetnie.Dziękuję Panie Ordynatorze.
Opinia dodana przez: Henryk

lekarz Jerzy Hercog

Nowy Szpital w Nakle i Szubinie Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Adama Mickiewicza 7

dr Michał Józefowicz

Gimnazjalna 1a lok. 45
89-100 Nakło nad Notecią

Ponieważ przeprowadziłam się o 60 km dalej od Nakła ubolewam okropnie nad tym, że nie mogę w każdej potrzebie pojechać do Pana dr... Robię to jednak zawsze, gdy szykuje się poważna choroba! Serdeczny, wyważony, skupiony - słucha, na co skarży się pacjent i koryguje leki, jeśli za pierwszym razem nie pomogą (nie upiera się przy starych-znanych, korzysta z nowych rozw.)
Opinia dodana przez: zocha

lekarz Ewelina Kurlapska

Kardiochirurg, Kardiolog

Przychodnia Specjalistyczna z Poradnią Lekarza Rodzinnego
Szkolna 4
89-100 Nakło nad Notecią

Będąc leczoną przez Panią Doktor Kurlapską, mogłam bezpiecznie przejść przez operacje serca i tarczycy. Diagnoza zgodna ze stanem faktycznym. Przepisywane dawki leków zawsze poprawiały moją arytmie i ciśnienie. Zalecone badania w pełni uzasadnione. Postawa Pani Doktor zawsze wyzwalała we mnie poczucie bezpieczeństwa i całkowitego zaufania. Takie relacje z lekarzem powodują zaufanie do całej służby zdrowia. Pozdrawiam Renata Markowska
Opinia dodana przez: Renata Markowska

dr n. med. Danuta Kallas

Alergolog, Dermatolog

Kochanowskiego 8
89-100 Nakło nad Notecią

Bardzo sympatyczna pani doktor. Fachowe wyjaśnienie choroby i leczenia i życzliwe podejście do pacjenta. Człowiek nie czuje się tam jak intruz, a to jest bardzo ważne. Serdecznie polecam.

lekarz Ewa Bugalska-Kinal

Dermatolog

Bolesława Krzywoustego 1
89-100 Nakło nad Notecią

Witam chciałam się dowiedzieć w jakie dni i godziny pani doktor przyjmuje i czy na kase chorych przyjmuje ?
Opinia dodana przez: Joanna

lekarz Michał Szymczak

89-100 Nakło nad Notecią

Do gabinetu Pana doktora trafiłam po wizycie prywatnej u innego kardiologa, który mnie tylko osłuchal i zlecił wykonanie diagnostyki na własna rękę. W gabinecie doktora wykonałam pełna diagnostykę kardiologiczna i tak również pozostałam pacjentką pod jego kontrolą. Polecam miły, rzeczowy o dużej wiedzy lekarz, który z pewnością ze względu na specjalizacje również z chorób wewnętrznych patrzy na pacjenta znacznie szerzej. Pozdrawiam Marta Kasprzyk
Opinia dodana przez: Marta Kasprzyk

lekarz Mariusz Fuks

89-100 Nakło nad Notecią

Być może jest dobrym, sprawnym technikiem w operowaniu endoskopem, jednak pacjent spodziewa się u lekarza czegoś więcej, przede wszystkim możliwości rozmowy, choćby krótkiej odpowiedzi na zadawane pytania, opisu swojego stanu w przystępnej formie. Niczego takiego nie uzyskałem, nie było żadnej chęci rozmowy, nawet odpowiedzi na proste pytania ("ma pan wszystko na piśmie"). Pokazałem wyniki badań dawniejszych, ani słowa porównania ze stanem obecnym. Najkrócej: pan Mariusz Fuks nie wyrażał chęci rozmowy …
Opinia dodana przez: Janusz

dr Janusz Hanasz

89-100 Nakło nad Notecią

Bardzo dobra obsługa pacjenta. Widać że zna się na rzeczy. W razie zabiegu na znieczuleniu można pogadać z lekarzem.
Opinia dodana przez: Artur

lekarz Andrzej Jedynak

Prywatny Gabinet
89-100 Nakło nad Notecią

Z Wielką przykrością muszę napisać tą opinię , która powinna się tu pojawić już w Styczniu 2024 . Byłam Pana pacjentką od Października 2016r tak jak zaszłam w pierwszą ciążę i byłam bardzo zadowolona. W 20 tyg ciąży byłam chora i Pan doktor w weekend odebrał telefon ponieważ nie mogłam zbić gorączki . Zawsze służył Pan pomocą to trzeba przyznać . Chodziłam do Pana Prywatnie podkreślę 🙃 W 2019 r …
Opinia dodana przez: Karolina

lekarz Stanisław Polan

Karnowska 2
89-100 Nakło nad Notecią

Wspaniały lekarz. Dzięki doktorowi jestem zupełnie zdrowy , choć wcześniej nie potrafili mi zdiagnozować poprawnie choroby różni lekarze . Tylko wyciągali kasę i przepisywali leki uśmierzające ból. Wtedy trafiłem do dr. Polana i po przeprowadzeniu badań juz wiedział co mi dolega . Przepisał lek siedmiodniowy i wszystkie dolegliwości ustąpiły jak ręką odjął . Dziękuję
Opinia dodana przez: Jarosław

lekarz Jarosław Bronowicz

Nakło nad Notecią

Lekarz katastrofa! Na wejściu do gabinetu wydał się bardzo miły, rozmowa przebiegła w dobrym tonie. Byłam już na ostatnich dniach ciąży. Byłam na ktg, a po ktg musiałam udać się do lekarza dyżurnego (akurat trafiło na dr. Bronowicza). Dodam tylko, że nie jest on moim lekarzem prowadzącym. Ktg wyszło bardzo dobre. Doktor zrobił mi USG i stwierdził, że jest mało wód płodowych i automatycznie mam się zgłosić do szpitala. Przy …
Opinia dodana przez: A ...

lekarz Włodzimierz Morawski

Internista, Lekarz med. paliatywnej