dr Barbara Dudziak

Anestezjolog, Rehabilitant

Centrum Medyczne Salute Oddział Leczenia Jednego Dnia
Zbrowskiego 63
26-600 Radom

Ja i mój mąż jesteśmy bardzo wdzięczni i bardzo zadowoleni z podejścia Pani doktor do naszych schorzeń i do nas oczywiście.Dziękujemy bardzo.Jest Pani lekarzem godnym polecenia dla innych pacjentów.

lekarz Jarosław Ciszek

Gabinety Lekarskie USG. Anna, Paweł Kucharscy
Sienkiewicza 32
Radom

Lekarz godny polecenia. chodzę do niego od prawie 8 lat. Prowadził moje dwie ciąże i mimo, iż przy pierwszej panikowałam nigdy nie pozostawał obojętny wobec moich obaw. Polecałam go koleżanką i również były zadowolone.

lekarz Ewa Kowalik-Stani

Żeromskiego 99
Radom

3.11.2021 byłam u Pani doktor na 1 wizycie.Pani doktor b.miła ,z dużą dozą empatii,profesjonalna,na zadawane pytania odpowiada zadawalająco ze zrozumieniem dla pacjenta.Potrafi wysłuchać pacjenta.Lekarz godny polecenia.
Opinia dodana przez: Urszula

lekarz Dorota Młodawska-Chołuj

Diabetolog, Internista

NSZOZ "Olsztyńska"
Olsztyńska 33 A
26-600 Radom

Nigdy jeszcze nie spotkałam tak merytorycznego, uprzejmego i cierpliwego lekarza🤔Lekarz, który chce Wyleczyć pacjenta, a nie tylko przepisać kolejne leki. Ogromna wiedza, aktualna- co ważne. Edukacja na temat choroby ok. 1,5 godziny. Zero pośpiechu i zbywania pacjenta. Jestem pod wrażeniem kultury zawodowej i etyki lekarskiej Pani doktor. Dziękuję!👍

lekarz Konrad Pajączkowski

NZOZ Falck Medycyna Przychodnia Lekarska
ul. Tytoniowa 2/6
Radom

Super kardiolog . Wykonuje komplety kardiologiczno - internistyczne w Poradni MÓJ LEKARZ RADOM , SKRAJNA 113 . Polecam .
Opinia dodana przez: Grzegorz

lekarz Anna Frydryk

Diabetolog, Internista

Radomski Szpital Specjalistyczny im. Dr Tytusa Chałubińskiego - opieka stacjonarna
ulica Giserska 21

Psycholog

Prywatna praktyka
ul. Zbrowskiego 14
26-600 Radom

Z czystym sumieniem mogę polecić Panią Joanne. Pomogła mi w trudnej sytuacji i jestem jej niezmiernie wdzięczny.
Opinia dodana przez: Miłosz

Mateusz Ciecierski

MAXMED Radom
ulica Osiedlowa 9
26-600 Radom

Pan doktor Mateusz Ciecierski to świetny ginekolog, którego mogę polecić z całego serca. Prowadził moje dwie ciąże i od pierwszej wizyty czułam się otoczona pełną, profesjonalną opieką. Każda wizyta przebiegała w spokojnej, życzliwej atmosferze, a Pan doktor zawsze dokładnie wszystko tłumaczył i rozwiewał wszelkie wątpliwości. Widać, że ma ogromną wiedzę i doświadczenie, a do tego podchodzi do pacjentki z szacunkiem, empatią i zaangażowaniem. To lekarz z prawdziwego powołania – kompetentny, …
Opinia dodana przez: MB

lekarz Michał Frączek

Lekarz rodzinny

Sowińskiego 13/19
26-600 Radom

Od kilku lat chodzę do dr.Frączka regularnie i nie zamieniłbym na żadnego innego. Lekarz z powołania, nie chodzi na skróty, nie przepisuje tego co "modne" ale to co działa i jest skuteczne. Czy nie miły? Nie sądzę! Szczery, pewny siebie i swoich diagnoz, dla mnie to ogromny plus. Ja do lekarza chodzę się leczyć, a doktor wie jak to robić i robi to dobrze.

lekarz Sebastian Chamara

ul. Dionizego Czachowskiego 21a
26-600 Radom

Wspaniały specjalista i fachowiec, zna się na rzeczy, do tego przemiły i przesympatyczny człowiek. Najlepszy ortopeda u jakiego byłem, a zaznaczam, że byłem u wielu. Pan doktor wszystko tłumaczy bardzo rzeczowo, że wiadomo w czym jest rzecz i wie jakie leczenie podjąć. Bardzo dobrze trafia z diagnozą. Widać, że lubi to, co robi, a do tego na wszystkim się zna, jest to lekarz z powołania jakich mało. Wizyta przebiegała w …
Opinia dodana przez: Hubert

lekarz Stanisława Szcześniak-Mazur

Staszica 34 lok. 6
26-600 Radom

Pani doktor nie aplikuje antybiotyku a dzień dobry stara się zaradzic innymi sposobami.polecam fachowość gwarantowana.
Opinia dodana przez: Robert

lekarz Wiesław Droździkowski

Gastroenterolog, Internista

Przychodnia Specjalistyczna Lekarzy i Stomatologów
Żeromskiego 50
26-600 Radom

Polecam wszystkim. To bardzo dobry, miły, życzliwy i kompetentny lekarz. Żeby wszyscy tacy byli jak ten Pan:)

lekarz Dorota Wręczycka-Głuchowska

Okulista dziecięcy, Okulista

ul. J.Słowackiego 236
Radom

Na wizytę do lekarz Wręczyckiej -Głuchowskiej szkoda pieniędzy, bo i tak trzeba iść do innego lekarza. Pani doktor nie potrafi nawet dobrać szkieł do okularów, a to chyba podstawowa wiedza.
najlepszy lekarz stomatolog u ktorego bylam. profesjonalne podejscie. leczenie bez bolu i stresu. wspaniala opieka pani z recepcji. serdecznie polecam gabinet pana Huberta. do zobaczenia . Iwona Fowzul Ameer
Opinia dodana przez: Iwona

lekarz Jacek Sobaszek

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny
Radom,ul.Aleksandrowicza 5
26-617 Radom

Polecam w 100 procentach doktora . Miałam traumę po wcześniejszej wizycie proktologicznej u innego lekarza , natomiast wizyta u doktora Sobaszek przebiegła bardzo komfortowo , doktor wszystko cierpliwie i dokładnie wyjaśnił . Gorąco polecam dawno nie spotkałam się z tak kompetentnym lekarzem !

lekarz Renata Jarecka-Sobczyk

Poliklinika MSW
Radom ul.Orląt Lwowskich 15
26-600 Radom

POLECAM. WSPANIAŁY LEKARZ. Pani Jarecka-Sobczyk od razu na pierwszej wizycie oznajmiła mi że mam cukrzycę typu 2, której od 2 lat (!) inny diabetolog jakimś cudem nie zauważył. Od razu wdrożyła najnowocześniejsze leczenie. Ponadto była bardzo uprzejma, kontaktowa, dopytała o wiele kwestii które inni lekarze ignorują, dała dalsze wskazania. Warto.
Opinia dodana przez: K.

lekarz Maria Piotrowska

Endokrynolog, Pediatra

Prażmowskiego 33a/gab. nr 213
26-600 Radom

Polecam serdecznie Panią doktor. Kompetentna, świadomie podejmuje decyzje I ma indywidualne podejście do pacjenta. Zawsze odpowie na każde pytanie i wyjaśni co i jak. Leczę się od kilku lat i nie zmieniłabym na innego lekarza :)

lekarz Agnieszka Fliszkiewicz

Chirurg dziecięcy

Mazowiecki Szpital Specjalistyczny
Juliana Aleksandrowicza 5
26-600 Radom

Pani Doktor, to profesjonalistka w swojej dziedzinie. Zarówno Ona, jak i Jej zespół powodują, że pacjent czuje się zaopiekowany, a jego opiekunowie są bardzo dobrze o wszystkim poinformowani. To wycisza i uspakaja pacjenta i rodzinę. Na oddziale planuje przyjazna atmosfera.

lekarz Maciej Rzeczkowski

Neurochirurg

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny
Radom,ul.Aleksandrowicza 5
26-617 Radom

Wspaniały i wyjatkowy lekarz i wspaniały i wyjątkowy czlowiek...przywrócil mi zdrowie i wiarę w ludzi.Polecam z całego serca. Panie Doktorze...dziękuje z całego serca.