lekarz Edyta Fornal-Mazur

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "ACER" Ilona i Stanisław Klon
Nowomiejska 6
44-251 Rybnik

Godny polecenia lekarz poświęca dożo uwagi pacjentowi. Pani doktor bardzo mi pomogła szczere podziękowania.
Opinia dodana przez: Wioleta Pifczyk
{'id': 30119, 'name': 'Rybnik'} Logopeda
                                       mgr Piotr Tolsdorf

mgr Piotr Tolsdorf

Logopeda

Centrum Edukacyjne BEST
Fabryczna 13, 44-251
Rybnik

Najlepszy Logopeda na jakiego mogłyśmy trafić z córką. Logopeda z powołania. Córka mając 3 lata nie potrafiła mówić. Już po paru lekcjach było widać postępy. Córka uwielbiała chodzić na lekcje do Pana Piotrks. Mówiono nam, że córka będzie miała problemy w szkole. A obecnie jest wzorową uczennicą. Płynnie czyta już w 1 klasie. Dziękujemy.
Opinia dodana przez: Malgorzata

lekarz Ahmed Shuheber

44-200 Rybnik

Profesjonalny, życzliwy, kulturalny i miły. Po prostu dobry człowiek i specjalista. Szczegółowo wyjaśnił moje wątpliwości, zapisał właściwe leczenie. Ponadto bardzo życzliwy w rozmowie, znalazł czas na odpowiedzenie na wszystkie pytania. Wizyta w 100% punktualna, nawet przed czasem. Dziękuję!
Opinia dodana przez: Marcin

lekarz Ewa Grabińska-Chlubek

Korfantego 11
44-200 Rybnik

Lekarz na wysokim poziomie! Całym sercem oddana pacjentowi ! Wytłumaczy wszystko, odpowie na każde pytanie, przebada od A-Z, bardzo szczegółowo. Lekarz o wielkim sercu. Potrzebowałam wizyty bardzo pilnie i zostałam przyjęta bez problemu. Dziękuję raz jeszcze i szczerze polecam!!!! Na prawdę warto!
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Marcin Szozda

44-200 Rybnik

Wczoraj byłam na mojej pierwszej wizycie u Pana lekarza kardiologa Marcina Szozdy w przychodni w Wodzisławiu Śląskim. Nie pamiętam, żeby kiedykolwiek wcześniej jakikolwiek lekarz poświęcił mi tyle uwagi, wszystko wytłumaczył, zrobił wiele badań i był bardzo miły i uprzejmy.Dawno nie czułam się tak bezpiecznie w gabinecie lekarza jak wczoraj. Bardzo za to z całego serca Panu doktorowi dziękuję, a tym, ktorzy szukają kardiologa wizytę u tego lekarza polecam.

lek. dent. Jarosław Babiuch

Niepubliczny Lekarsko - Dentystyczny Zakład Opieki Zdrowotnej
ulica Kościelna 7
44-200 Rybnik

Przez wiele lat miałam jednego stomatologa (bardzo "surowa" pani dentysta z NFZ) i choć czasem bywałam jako "osoba towarzysząca" u innych dentystów- nigdy nie spotkałam się z takim specjalistą jak Pan Jarosław. Przemiły, skrupulatny, delikatny i skuteczny. Polecam każdemu! Doradzi jak uratować ząb (nie wyrywa jak leci), poinformuje o kosztach (np. odkamienianie zębów- cała szczena gór i dół 150 zł - kilka zębów u góry i sporo na dole) i …
Opinia dodana przez: Basia

lekarz Dorota Pakuła

Diabetolog, Internista

Wodzisławska 14
44-200 Rybnik

Pani doktor jest przesympatyczną osobą zawsze uśmiechnięta życzliwa konkretna jako lekarz .Polecam z czystym sumieniem

lekarz Aleksandra Sarna

Onkolog, Radioterapeuta

ulica Orzepowicka 16a/20
44-217 Rybnik

Pani dr Aleksandra Sarna to osoba perfekcyjna w swoim zawodzie. Specjalizacją jest dla tej lekarki priorytetem, o czym świadczy duża wiedzą i praktyczne podejście do pacjenta.Dba o pacjenta. Odnosi się do niego z szacunkiem. Spokojnie odpowiada na pytania nie ignorując go, mimo, że czasem pytania są infantylne i nie na miejscu. Zawsze służy profesjonalną radą. Cieszę się,że byłam pacjentką dr Sarny i każdemu choremu życzę opieki tak serdecznej i inteligentnej …

lekarz Anatol Bagiński

ulica Kominka 31
44-200 Rybnik

Bardzo kompetentny,przyjazny i znający się na rzeczy lekarz. Empatyczny lekarz,ktory wyjasnia i dopytuje jest dziś rzadkością a takimi cechami wyróżnia sie p.doktor. Podchodzi do pacjenta holistycznie.
Opinia dodana przez: Ola

lekarz Katarzyna Kiwic

Pediatra, Reumatolog

ulica Plac Wolności 13
44-200 Rybnik

Wspaniały lekarz godny polecenia zawsze ma czas dla pacjenta dobrze wyjaśnia sposób leczenia i robi wszystkie potrzebne badania
Opinia dodana przez: Mariola

dr Janusz Bieńkowski

Kardiolog

Kościuszki 61
44-200 Rybnik

Fachowy i godny polecenia lekarz dokładny w tym co robi nie pozostawi pacjenta bez postawienia konkretnej diagnozy
Opinia dodana przez: Marzena

lekarz Grzegorz Kiwic

ulica Plac Wolności 13
44-200 Rybnik

W marcu byłam operowana przez doktora Grzegorza Kiwic Stan mój był poważny i w chwili kiedy poszłam na operację i kiedy wychodziłam mój stan był o wiele wiele lepszy wszystko co mam zawdzięczam temu lekarzowi ❤️❤️❤️❤️❤️bardzo bardzo z całego serca dziękuję

lek. med. Katarzyna Wilgus-Kubica

Przychodnia "CENTRUM NATURALNIE"
Żorska 267
44-251 Rybnik

Najlepszy lekarz polecam z całego serca prowadziła dwie moje ciążę zawsze były wszystkie badania wykonywane

lekarz Łukasz Otremba

Wandy 19/30
44-217 Rybnik

Najwspanialszy lekarz na świecie. Doktor z powołania.Super podejście do pacjenta, każdego wysłucha i poświęci swój czas.

lekarz Andrzej Świątkowski

44-200 Rybnik

Wielkie podziękowania dla lekarza który 6.01 uratował moje życie, przed zabiegiem pełna informacja co o jak jeszcze raz bardzo dziękuję ☺️

lekarz Jarosław Wojciech Wajda

Nefrolog

Jarosław Wajda, internista, nefrolog, USG
Raciborska 97A
Rybnik

Doktor Wajda to najlepszy lekarz jakiego w życiu spotkałam.Jeszcze żaden z lekarzy nie poświęcił mi tyle czasu co doktor Wajda.Jest empatyczny, skrupulatny, kompetentny, żartobliwy a Jego olbrzymia wiedza praktycznie obejmuje wszystkie dziedziny medycyny od nefrologii,interny po psychiatrię włącznie.Wyleczył mnie już z jednej choroby nerek, postawił trafną diagnozę innej choroby, której kilku lekarzy nie było w stanie rozpoznać.Obecnie leczy mnie dalej z innych chorób.Jego podejście do stanu zdrowia pacjenta jest absolutnie …

lek. dent. Adam Romaniuk-Demonchaux

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "CENTRUM MEDYCZNE" Sp. z o. o.
Śląska 1
44-206 Rybnik

Jestem bardzo zadowolony z prowadzonego leczenia. Wizyty są na czas, w spokojnej atmosferze i komfortowym znieczuleniu a efektem są bardzo ładne plomby. polecam
Opinia dodana przez: Nina

lekarz Dorota Piwczyk-Holona

Karłowicza 7b
44-200 Rybnik

bardzo dobra, kompetentna, zawsze uśmiechnięta o złotym sercu.

prof. zw. dr hab. Bogdan Marek

Endokrynolog

Szpital Wojewódzki nr 5
Rybnik

U profesora leczę się od 4 lat. Kompetencje i kompleksowość podejścia do choroby pacjenta są godne polecenia innym chorym. Nie oszczędza na badaniach diagnostycznych. Uprzejmość i sposób tłumaczenia choroby i jej leczenia są bardzo dobre zarówno podczas wizyty prywatnej jak i podczas leczenia na oddziale szpitalnym.
Opinia dodana przez: kazimiera

lekarz Teresa Gliśnik-Wardas

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Axis" Sp. z o. o.
Górnośląska 140B
44-270 Rybnik

Bardzo zaangażowana pani doktor. Dwa razy skutecznie wyprowadziła mnie z choroby. Konkretna i rzeczowa, a przy tym życzliwa. Bardzo żałuję, że od 02.01.2024 już nie przyjmuje w Żorach w Eskulapie.
Opinia dodana przez: Maria