lekarz Agnieszka Sobieraj

Stacja Pogotowia Ratunkowego
Energetyków 46
44-200 Rybnik

Pani Agnieszka Sobieraj Lek. Kardiolog Pacjent jest najważniejszy To najlepsza Pani doktor jaką miałem okazję poznać i leczyć się zarówno przebywając w szpitalu jak i w poradni kardiologicznej. Kompetentna, z ogromną wiedzą i przede wszystkim wspaniałym podejściem do pacjenta . Ogromna kultura osobista i życzliwość, lekarz któremu dobro pacjenta leży na sercu. W przypadku wątpliwości, czy pytań - zawsze ma czas, aby szczegółowo wszystko wyjaśnić językiem przystępnym dla każdego. Wspaniała …
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Sabina Widenka

Diabetolog, Internista

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej przy Elektrowni Korporacji Medycznej KMK Spólka z o. o.
ulica Podmiejska
44-207 Rybnik

Pani doktor poświeciła mi wystarczająco dużo czasu aby wyjaśnić jak leczyć się insuliną, bo nikt wcześniej mi dokładnie nie wytłumaczył tylko zapisywał lek. Polecam!
Opinia dodana przez: Krzysztof1

lekarz Karol Holona

Jabłoniowa 16
44-270 Rybnik

Bardzo miły i kompetentny lekarz. Fachowe podejście do pacjenta. Godny polecenia. Uprzejmy , zainteresowany chorobą .
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Ryszard Michalik

Ginekolog

44-200 Rybnik

Tego lekarza poleciła mi znajoma i nie żałuje, ze do niego poszłam.Prowadzi moją drugą ciaze i jestem w pełni zadowolona!Miły, komunikatywny, zna sie na rzeczy...

lekarz Jan Krupiński

Stacja Pogotowia Ratunkowego
Energetyków 46
44-200 Rybnik

Pierwszy raz spotkałam się z taką fachowością i podejściem do pacjenta życzylabym służbie zdrowia w naszym kraju takich właśnie lekarzy ktorzy są właśnie ludźmi z tą iskierką (. Tym czymś )
Opinia dodana przez: Danuta Grabowska
Pani Doktor to prawdziwy cudowny człowiek i anioł stróż dla dzieci oraz ich rodziców. Jej ciepło, spokój i ogromna empatia sprawiają, że strach znika już od progu gabinetu. Każde dziecko traktuje z niezwykłą troską, a rodzic czuje się wysłuchany, zrozumiany i zaopiekowany. Widać serce w każdym geście i słowie — to lekarz z powołania, który daje nie tylko pomoc medyczną, ale też poczucie bezpieczeństwa i nadzieję. Z całego serca dziękujemy …
Opinia dodana przez: Marcelina

lekarz Bartosz Małecki

NZOZ "Rodzina"
ulica Reymonta 60
44-200 Rybnik

Learz z powołania,lekarz bez granic,lekarz wypisz wymaluj wspaniały TATA Stanisław . Nie pyta czyś bogaty czy biedny nie odmawia pomocy nikomu z osobistym poświęceniem i oddaniem przysiędze Hipokratesa. Szukaj takiego w najbliższej okolicy a boję się,że nie znajdziesz . Brawo panie doktorze.
Opinia dodana przez: Henryk

lekarz Tomasz Ścibich

Anestezjolog

ul. Odległa 19
44-270 Rybnik

Córka mając zabieg stomatologiczny Pan Tomasz i Pani asystentka wykazali się pełnym profezjonalizmem. Wszystko wytłumaczone, przekazywane na bieżąco. Opieka po wybudzeniu również na najwyższym poziomie. Po wypisie przekazane wszelkie informacje, bardzo bogata wiedza na temat przyjmowanych dotychczas leków. Podany nr telefonu z informacją że można dzwonić o każdej porze dnia i nocy. Polecam z czystym sumieniem

dr n. med. Marek Byrczek

Cegielniana 20
Rybnik

Polecam wszystkim z problemami kardiologicznymi.Bardzo dobry człowiek i specjalista.Leczę się już 16lat i żyję po 3 zawałach.
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Dariusz Twardawa

Lekarz medycyny pracy

NZOZ Medicar sp. z o.o.
ulica Patriotów
44-253 Rybnik

Pierwszy od wielu lat lekarz, którego miałem szczęście trafić, mający wiedzę jak osłuchiwać prawidłową (u mnie nieprawidłową) pracę serca. A mając wiele razy problemy z układem oddechowym, osłuchiwało mnie wiele lekarzy. A na badaniach okresowych trafiłem na dr. Dariusza, który skierował mnie do kardiologa z wadą zastawki. Lekarz z powołania!
Opinia dodana przez: Krzysztof
Goraco polecam-mozliwosc negocjacji ceny.

lekarz Mirosław Rycman

44-200 Rybnik

Od kilkunastu lat byłam wierną pacjentką dr. Rycmana, jednak zmieniło się to bezpowrotnie po trudnych przeżyciach, traumie jaką mi zgotował. Doszukiwał się choroby nieuleczalnej, na szczęście pomylił się z diagnozą, na domiar złego wystawił mi złą receptę - po wykupieniu okularów okazało się, że "pływam" i jedyne 1200zł wyrzuciłam do kosza, reklamacji nie uwzględnił. Ja nie polecam.

dr n. med. Natalia Urbaniec-Domżalska

Laryngolog

pl. Kopernika 3 lok. 4
44-200 Rybnik

Zdecydowanie polecam Panią Doktor, wyciągnęła naszego starszaka z permanentnie nawracających zapaleń ucha, a na ten moment diagnozujemy pod tym kątem nasze młodsze dziecko. Jeśli tylko trzeba Pani Doktor ogranicza możliwość stosowania zbędnej antybiotykoterapii, działamy miajscowo i tak udało się pokonać kolejne zapalenie bez uszczerbku na zdrowiu. Mam do Pani Doktor pełne zaufanie.
Opinia dodana przez: Kornela

lekarz Danuta Świeży

44-200 Rybnik

Polecam Panią Doktor. Kompetentna okulistka z dużym doświadczeniem. Mam do niej pełne zaufanie jako pacjentka.

lekarz Janusz Skrobarczyk

Niepubliczny Specjalistyczny Stomatologiczno-Protetyczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Byłych Więźniów Politycznych 3
44-200 Rybnik

Bez dwóch zdań najlepszy lekarz w Rybniku. Świetne podejście do pacjenta. Pan Doktor poświęca swoim pacjentką bardzo dużo czasu. Wystarczy siebie przyjść i popatrzyć ile trwa wizyta np. Ciężarnej kobiety u Doktora Skrobarczyka, a ile w innych gabinetach. Trzy specjalizacje (a przy tym bardzo „ludzkie” podejście) to mówi samo za siebie

Agata Stępniewska-Pachucy

Wiejska 1c
44-200 Rybnik

Pani Doktor jest bardzo kompetentna, dokładna,ale przede wszystkim empatyczna i wyrozumiała. Pomogła mojej córce bardzo, a nie było to łatwe leczenie.Gabinet bardzo nowoczesny Polecam z całego serca dla małych i dla dużych
Opinia dodana przez: AGNIESZKA

lekarz Izabela Wajda

Laryngolog

Spejalistyczna Praktyka Lekarska
Wodzisław Śląski, Os.XXX lecia 60
Rybnik

Trafna postawiona diagnoza dziecko szybko wraca do zdrowia . Najlepsza pani doktor zna się na rzeczy i wie jak skutecznie wyleczyć dziecko co u innych laryngologów było problemem .
Opinia dodana przez: Ola

lek. med. Katarzyna Grudzień

Lekarz rodzinny, Lekarz medycyny estetycznej

ulica Kraszewskiego 1a
44-200 Rybnik

Witam serdecznie wszystkich, którzy mają w planach wykonywać zabiegi u pani dr. Katarzyny Grudzień (Lift-Med, Rybnik) Opinia moja, może nie jest w trzech zdaniach ale rzetelna Myślę, że gdybym taką przeczytała nim zaczęłam 'przygodę' z dr. Grudzień oszczędziłabym wielu rozczarowań oraz niepotrzebnie wydanych pieniędzy Poniżej kilka istotnych informacji, które mogą zadecydować czy właśnie tego lekarza wybrać 1. Ładny i czysty gabinet 2. Dobre, markowe preparaty 3. Punktualność - dużo do …
Opinia dodana przez: zniesmaczona pacjętka
Przez dwa lata byłam leczona przez dwóch różnych lekarzy - bez większego efektu. Dopiero po wizycie u dra Stroki, który zupełnie inaczej podszedł do problemu, odczuwam ulgę. Zlecił serię badań, których inni lekarze nie brali pod uwagę. Zastosował inne leczenie. Długie czekanie na swoją kolej jest tego warte. Wyjątkowy lekarz, jakich trudno dziś znaleźć.

lek. med. Maciej Kubicz

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Vena Medica
Reymonta 50
44-200 Rybnik

15.01.2026 dodzwoniłam się do recepcji. Bardzo zależało mi na szybkim terminie do doktora więc uprzejma Pani zapytała jaki jest powód wizyty. Powiedziałam, że mam 9 miesięcznego syna, który od urodzenia ma naczyniaka i trochę odbijam się od ściany, bo każdy z lekarzy mówi coś innego. Zadałam pytanie czy aby na pewno dr zajmuje się takimi przypadkami. Uprzejma Pani powiedziała „naczyniak? Tak oczywiście, zapraszam 19.01.2026 na godzinę 18. Przyjechałam z synem …
Opinia dodana przez: Barbara