Filtruj terminy

gabinet ginekologiczny i usg
sopot
81-831 Wyścigi, Sopot

Średnia ocen: 4,7/5
Doskonaly ginekolog poloznik z powolania, godny polecenia kazdej kobiecie w kazdym wieku.

dr n. med. Jerzy Zabul

Androlog, Ginekolog położnik

WZR
Ul. Grunwaldzka1-3

Średnia ocen: 3,8/5
Jestem bardzo zadowolona z wizyt u Pana Doktora. Lekarz niezwykle rzeczowy i konkretny, a zarazem empatyczny i oddany swojej medycznej pasji. Jak najbardziej godny polecenia.
Opinia dodana przez: MAGDALENA

lekarz Andrzej Golonko

NZOZ SOPMED
Chrobrego 6/8

Średnia ocen: 3,9/5
Jestem pacjentkom od 18 lat. Pan doktor prowadził moje dwie ciąże. Zawsze rzeczowy, kompetentny, urzejemy. Wykonywał zabieg usunięcia endometrium i wszystko odbyło się na najwyższym poziomie. Teraz chodzę na standardowe wizyty i nie mogę napisać ani jednego złego słowa. Jest jedynym lekarzem, do którego chodzę bez obaw.
Zastanawiam się skąd biorą się nieprzychylne, anonimwe komentarze. Polecam Pana doktora z czystym sumieniem.
Opinia dodana przez: Aneta

Jacek Wielochowski

Lipowa 16 lok. 1
81-750 Wyścigi, Sopot

Średnia ocen: 5,0/5
Najwspanialszy lekarz!! Nic dodać nic ująć!Olbrzymia szkoda, że odszedł - Zostanie w mej pamięci na zawsze.

dr n. med. Tadeusz Szeleziński

Chmielewskiego 4/1a
81-721 Wyścigi, Sopot

Średnia ocen: 1,2/5
"Dzięki"temu lekarzowi urodziłam w 33 tygodniu ciąży córeczkę,diagnoza zatrucie ciążowe i stan przedrzucawkowy.Mała miesiąc leżała na oddziale wcześniaków,a konsekwencje niekompetencji p.doktora odczuwamy do dzisiaj.Nie polecam,a wręcz odradzam,mimo moich sugestii,że coś jest nie tak p.doktor utwierdzał,że wszystko w porządku,a nadciśnienie i obrzeki,"to w ciąży normalne"...

lekarz Jerzy Łozyk

Kraszewskiego 21/13
81-815 Sopot

Średnia ocen: 1,0/5
Doktor Łozyk lubi ciąże bez komplikacji i pacjentki bez szemrania akceptujące zalecenia. Żadnych pytań lepiej nie zadawać. Moje z nim spotkanie to prosta historia: przychodnia blisko domu, lekarz na nfz, mam w domu dwulatka, więc cieszyłam się, że blisko. Do badań połówkowych jakoś wytrzymywałam wizyty, choć miałam wrażenie, że traktuje mnie jak mało rozumną. Podczas połówkowych, robionych w szpitalu, do którego sam dał mi skierowanie, wyszło, że mam podwyższone ciśnienie ...

lekarz Beata Stradomska-Baniecka

ul. Sobieskiego 9/11