| Nikt nie ocenił jeszcze tego lekarza. |
| Bądź pierwszym pacjentem, który wystawi mu opinię! |
| Nikt nie ocenił jeszcze tego lekarza. |
| Bądź pierwszym pacjentem, który wystawi mu opinię! |
Jestem psycholożką, która wierzy, że nawet w najbardziej wymagających momentach kryje się potencjał rozwoju i głębszego zrozumienia siebie. Najważniejsza w mojej pracy jest relacja – oparta na autentyczności, uważności i szacunku. Tworzę przestrzeń, w której można bezpiecznie przyjrzeć się trudnym emocjom, odnaleźć nadzieję i odkryć własną drogę do harmonii.
Diagnozuję i wspieram w trudnościach wynikających z ADHD osoby dorosłe.
Towarzyszę w różnych ciężkich doświadczeniach życiowych m.in rozstań, przemocy, uzależnień, poczucia samotności czy trudnych decyzji życiowych.
W pracy czerpię z różnych podejść psychologii, m.in. Terapii Skoncentrowanej na Rozwiązaniach, ACT, Dialogu Motywującego czy metod trzeciej fali terapii poznawczo-behawioralnych.
Ukończyłam psychologię na Uniwersytecie Gdańskim, a dzięki wymianom na uczelniach w Hiszpanii i Turcji zdobyłam doświadczenie w pracy w środowisku międzykulturowym, co pozwala mi lepiej rozumieć wyzwania związane z migracją i poszukiwaniem własnego miejsca.
Znajomość języków
angielski