{'id': 41879, 'name': 'Szczecinek'} Stomatolog

lek. dent. Marcin Bielicki

Bieliccy Stomatologia
Gen. Stefana Grota-Roweckiego 55
78-400 Szczecinek

Cierpię na dentofobie. Poszedłem do Pana Marcina po dość długiej przerwie i z licznymi ubytkami. Wytłumaczyłem o co chodzi i jako pierwszy z dentystów w Szczecinku nie narzekał tylko zabrał się do roboty. Szok, nic nie bolało, wszystko Pan Marcin mi wytłumaczył i od razu powiedział o kosztach leczenia. Profesjonalista w swoim fachu, byłem już w wielu gabinetach dentystycznych w Szczecinku i nie ma sobie równych. W końcu idę do …
Opinia dodana przez: Artur

lekarz Anna Jarocka

Kardiolog

Centrum Kardiologii Allenort
Szczecinek

Pani doktor Jarecka, to lekarz z powołania, znakomity kardiolog, kompetentna, troskliwa , pyta i słucha. Pani doktor wykonała u mnie zabieg koronarografii, zrobiła to w sposób perfekcyjny. Polecam wszystkim , którzy mają problemy kardiologiczne.
Opinia dodana przez: Iwona

dr Tomasz Żyłka

Matusewicz 15
78-400 Szczecinek

Zdecydowanie chyba najlepszy lekarz jakiego poznałam. Bardzo dobrze i w prosty sposób tłumaczy dolegliwości. Jest bardzo delikatny i taktowny. Naprawdę godny polecenia. !
Opinia dodana przez: Ada

lekarz Grażyna Żyłka

9-go Maja 5/1
78-400 Szczecinek

Wspaniały i mądry lekarz, uwielbiany przez dzieci oraz rodziców. Profesjonalizm i zaangażoeanie 100%. Polecam.

lekarz Agnieszka Goździk

Przychodnia Medycyny Rodzinnej SŁONECZNA Halina Miernikowska
ulica Polna 24
78-400 Szczecinek

Super kompetentna ,mila i pelna empatii dla pacjenta. W ciezkich objawach choroby skutecznie pomogla poraz drugi po nawrocie objawow, Serdecznie dziekuje i polecam innym. Wdzieczny za pomoc i zrozumienie. Bartlomiej
Opinia dodana przez: Bartlomiej

lek. dent. Tomasz Siwiec

Medycyna Rodzinna IVI-MED
dr Genowefy Matusewicz 11
78-400 Szczecinek

Bardzo sympatyczny doktor. Wspaniałe podejście do dzieci, dużo cierpliwości i łagodności. Wszystko rzeczowo tłumaczy, całą swoją uwagę skupia na małych pacjentach i rodzicach. Mnie i mojej rodzinie bardzo odpowiada. Polecam.
Opinia dodana przez: MONIKA

lekarz Mirosław Rybak

Szczecinek

Lekarz o ogromnym doświadczeniu. Kiedy byłam w szpitalu, poświęcił mi dużo czasu, cierpliwie tłumacząc zawiłości operacji, którą później, wraz z innym lekarzem, perfekcyjnie przeprowadził. Poza tym jest miłym, życzliwym człowiekiem, swoim humorem potrafił rozładować napięcie, jakie towarzyszyło mi przed operacją.
Opinia dodana przez: K.K.2

dr n. med. Jerzy Szyndel

Chirurg szczękowo twarzowy

"KARDIODENT" Prywatna Praktyka Lekarska S. C.
Strażacka 2
78-400 Szczecinek

Lekarz godny polecenia. W zeszłym tygodniu odwiedziłem gabinet doktora Jerzego. Miałem do usuniecia górną piątkę. W tle słyszałem swoją ulubioną rockową muzykę, i to już mnie odprężało i dawało dużo spokoju... Przed zabiegiem lekarz dokładnie wszystko wytłumaczył, co bedzie robił i nie ukrywam że po rozmowie było mniej stresu. Po wszystkim tak naprawde można szybko zapomnieć, bo w moim przypadku nie było ani dnia z bólem. Teraz czekam tylko na …
Opinia dodana przez: Darek

lek. dent. Joanna Bartkowiak

Specjalistyczny Gabinet Stomatologiczny lek.dent. Joanna Bartkowiak
Szczecin, ul. Łokietka 32/2
Szczecinek

Pani doktor wyleczyla mnie z fobii do dentysty. Wszystko wytłumaczy, pokaże powie co i jak. Polecam!!!
Opinia dodana przez: Artur

lekarz Janina Tummel-Murza

Ginekolog

Gabinet Prywatny Janina Tummel-Murza
Kamińskiego 6
78-400 Szczecinek

Jestem bardzo zadowolona z przebiegu wizyty i podejścia Pani doktor. Rzeczowo i konkretnie wytłumaczyła mi wszystko o co pytałam. Polecam serdecznie.

dr hab. Marek Irla

78-400 Szczecinek

Potwierdzam opinie - świetny lekarz, znakomity fachowiec oraz człowiek z uśmiechem na twarzy. Skupiony nad problemem pacjenta, podaje rozwiązanie i jeszcze wytłumaczy dlaczego proponuje takie rozwiązanie. Niesamowite. Polecam Pana Doktora każdemu, kto potrzebuje pomocy chirurga ortopedy.
Opinia dodana przez: Sylwia

lekarz Krzysztof Krzyżanowski

Kołobrzeska 16b lok. 1
78-400 Szczecinek

Leczyłam się u wielu lekarzy na częstoskórcz nadkomorowy dostawałam tylko leki mówiono mi że mam to na tle nerwowym na zabieg ablacji nikt mnie nie chciał skierować bo twierdzono że w moim przypadku zabieg nie jest potrzebny i nie takie leki będę jeszcze brała do końca życia a ostatnio miałam puls 250 na min.Dowiedziałam się o PANU DOKTORZE kRZYŻANOWSKIM poszłam na wizytę zrobił mi eho serca i zaraz został wyznaczony …

dr Barbara Janda

ulica Miła 17/A
78-400 Szczecinek

Bardzo kompetentna Pani doktor -chodzę od lat i nie zamieniłabym na żadną inną-bardzo dobra i w kwestii prowadzenia ciąż i leczenia-polecam :)
Opinia dodana przez: Magda

mgr Justyna Arsoba

Psycholog

Alter Ego - Gabinet Psychologiczny
Pomorska 7
Szczecinek

Pani Justyna jest osobą bardzo miłą, ciepłą i kompetentną. Daje mi wiele cennych rad i wskazówek jak mam postępować w swoim życiu.. Jak sobie radzić z trudnymi dla mnie sytuacjami i osobami które mnie otaczają . Dobre rady Pani Justyny powodują, że łatwiej mi się żyje z niepełnoprawnością, depresją, z moją psychiką,.Dziękuję Pani Justyno. Szczerze polecam tak wspaniałą terapeutkę.

lekarz Maciej Wielusiński

Przychodnia Medycyny Rodzinnej
Spółdzielcza 8
78-400 Szczecinek

Świetny lekarz i dobry specjalista warto słuchać rad lekarza który chce dobrze dla pacjenta który radzi mu się co dalej zrobić super lekarz
Opinia dodana przez: Stanisław

lekarz Romuald Wiśniewski

78-400 Szczecinek

Nie polecam. Nie nadaje się na lekarza . Założył mi cewnik na noc , chociaż zakłada się je na dzień . Cała noc miałam skurcze , zwijałam się z bulu . Rano przy zdjęciu cewnika usłyszałam od innego ginekologa ,że nie ma dalej rozwarcia bo cewnik powinien być założony tylko w dzień . Przy cesarce powiedział mi ,że nie zostałam stworzona do bycia mamą bo musiałam mieć cesarkę . Mogłam …

lekarz Joanna Pakiet-Chmielewska

ulica Kościuszki Tadeusza 41/1
78-400 Szczecinek

Pani doktor godna polecenia ! Pierwsze badanie, a dzięki wspaniałej opiece pani doktor i pielęgniarek przebiegło w miłej i profesjonalnej atmosferze.

lek. dent. Radosław Lubczyk

Ogrodowa 3/2
78-400 Szczecinek

Jestem bardzo zadowolony/a z usług świadczonych przez Lubczyk Dent. Personel jest przyjazny, profesjonalny, a atmosfera w gabinecie sprzyja komfortowi pacjenta. Dr. Lubczyk jest wyjątkowo kompetentny i troszczy się o dobro pacjenta. Zdecydowanie polecam!"
Opinia dodana przez: Hubert

lekarz Paweł Szycko

Pomorski Ośrodek Diagnostyki Medycznej "PODIMED" Sp z.o.o.
ulica Limanowskiego 13 A
78-400 Szczecinek

Nieuprzejmy, niecierpliwy, arogancki, nieumiejący słuchać drugiej osoby, skrajnie niepunktualny. Nie polecam
Opinia dodana przez: Ada

lekarz Bernardeta Gritzman

Starostwo Powiatowe
28 Lutego 16
78-400 Szczecinek

Pani doktor godna polecenia. Pomogła mi wyjść z ciężkiej depresji. Przy każdej wizycie czuć, że zależy Pani doktor na pacjencie. Pytania zadawane z troską i zrozumieniem.
Opinia dodana przez: Aneta