Pani Doktor jest bardzo uprzejma i cierpliwa. Bardzo wnikliwie słucha i dzięki swoim kompetencjom potrafi uspokoić i konkretnie wyjaśnić kolejne kroki leczenia. Leczenie zaproponowane przez Panią Doktor okazało się skuteczne i bardzo pozytywnie wpłynęło na jakość mojego życia.
Poradnia stomatologiczno -ortodontyczna
Kondratowicza 8
Pan doktor o wielkim sercu i empatii do pacjentek. Trafiłam do Pana doktora na izbie przyjęć w szpitalu w Wołominie. Wykonał kompleksowe badania, wszystko wytłumaczył krok po kroku. Jestem pod wrażeniem i polecam każdej kobiecie by trafiła na takiego lekarza.
Pani doktor Kamińska dwukrotnie uratowała mi wzrok interweniując w pilnych przypadkach odwarstwienia siatkówki, w których inni nie podejmowali się operować. Stopień profesjonalizmu i empatii pani doktor oraz całego zespołu oddziału okulistyki w Międzyleskim Szpitalu Specjalistycznym jest nie do wyrażenia słowami. Zdecydowanie polecam.
Linmed Rehabilitacja
Aleja Komisji Edukacji Narodowej 99
Trzy lata temu miałam operację kręgosłupa, którą wykonał dr Białowąs i po której kręgosłup mam jak nowy. Byłam trzy razy na kontroli pooperacyjnej i wszystko jest w porządku. Polecam pana doktora wszystkim znajomym mającym problemy z kręgosłupem.
Otwarta Przestrzeń - Centrum Terapii
ul. Wawelska 28
Super osoba specjalistyczna z indywidualnym i pełnym uwagi podejściem. Z p Hubertem można szczerze porozmawiać o głosie na każdym poziomie, od szczegółów pracy krtani po całościową społeczną ekspresję.
Chciałbym podziękować P.doktor Ewie Hejak za poświęcony czas mojemu mężowi na wizycie domowej. Bardzo profesjonalne i indywidualne podejście do pacjenta. ( zwłaszcza że mąż jest osobą niepełnosprawną ). W tych czasach trudno znaleźć lekarza który bez mrugnięcia okiem jedzie do pacjenta do domu, spotkałam sie już z tyloma odmowami przez służbę zdrowia mówiąc krótko nikt sobie głowy nie zawraca takimi pacjentami. Dlatego jeszcze raz dziękuję Pani Ewie za wykazanie dużo …
LUXMED
ul. Jerozolimskie 65/79 (budynek hotelu Mariott)
Bardzo dobra miła pani doktor .Ma pewne podejście do tego co robi. Wyrywałam u pani doktor dużo zębów i jestem naprawdę bardzo zadowolona co bardzo boję się dentysty. Teraz chodzi moja córka i jest też zadowolona
Jestem bardzo wdzięczna dr. Alinie Romańczuk za wzorową opiekę stomatologiczną. Bo dzięki niej mam swoje zęby mając 88lat. Dr. Bień - protetyk z MCS przy ul. Nowy Zjazd wysoko ocenił - misternie wprost artystycznie nadbudowywane moje zęby. Wyraził opinie "Nie wolno nic zmieniać, raczej prosić dr. A. Romańczuk o dalszą opiekę, a skierowania od lekarza z gabinetu PERIODONTOLOGII nie uwzględniać. Nie jestem wstanie przekazać swojej wdzięczności P. dr. Alinie Romańczuk …
Poradnia Okulistyczna - Warszawski Szpital Południowy
Pileckiego 99
Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Otrzymałam fachowe i precyzyjne informacje na temat swojej wady wzroku, dokładnie zostałam zdiagnozowana. Polecam lekarkę, także ze względu na wysoką kulturę osobistą.
Szpital Bródnowski oraz Centrum Medyczne LUXMed
Moja ocena po pierwszej wizycie jest celujaca. Zostala zwrocona uwaga na problem bagatelizowany przez poprzednich lekarzy. Zostalo wdrozone leczenie i mam nadzieje,ze wszystko wroci do normy.
Filia Nr 1 Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Endoterapia
Waryńskiego 10A
Jeden z najlepszych lekarzy, z którymi miałem styczność przez moją niemal 25 letnią przygodę z Crohnem. Konkretny, wnikliwy i cierpliwy. Gorąco polecam.
ENEL MED
Jana Pawła II 82, ARKADIA
Dr Mozol to bardzo dobry specjalista. Jest cierpliwy i zawsze wszystko dokładnie wyjaśnia. A przede wszystkim ma trafne diagnozy i dobrze dobiera lekarstwa.
Samodzielny Zespół Publicznych Zakładów Lecznictwa Otwartego Warszawa-Targówek
ulica Tykocińska 32/34
Do Pana Doktora trafiłam w szpitalu na cito , obudziłam się po narkozie i Pan Doktor wyjaśnił mi ze mam usunięty wyrostek . Bardzo profesjonalne podejście , miły , opiekuńczy i skrupulatny . Pan Doktor Marek to lekarz z powołania . Bardzo Dziękuje ze pojawił się na mojej drodze
Instytut Kardiologii
ulica Alpejska 42
Mialem ogromne szczescie spotkac Pana Doktora na swojej drodze. Czlowiek cierpliwy profesjonalny i mega zyczliwy. Dzieki Doktorowi 2 miesiace po operacji (3 zastawki, bypass) czuje sie tak jakbym zadnej operacji nie przechodzil. Kazdemu choremu zycze takiego specjalisty. Bardzo dziekuje i zyczymy samych sukcesow. Pozdrawiam Janusz Tomaszczuk z rodzina :)
SPOKÓJ W GŁOWIE - Warszawa Białołęka
Mochtyńska 65
Polecam, Pani Monika to życzliwa osoba która kieruje się dobrem swoich pacjentów i chęcią pomocy. Zawsze kiedy zgłaszam się do poradni prowadzonej przez Panią Monikę otrzymuje wsparcie.
Mokotowskie Centrum Medyczne Wiktorska
ul. Wiktorska 67 lok 2
Pani Ewa Bieniak jest najlepszym dietetykiem z jakim miałam okazję współpracować. Jest to osoba posiadająca wieloletnie doświadczenie w zakresie żywienia dorosłych i dzieci. To co cenię w Pani Ewie najbardziej to jej wszechstronna wiedza, wybiegająca poza samą tematykę żywienia, oraz rzetelność, kompetencja i elastyczność wobec pacjentów. Niepodważalnym atutem Pani Ewy jest jej dyspozycyjność i bieżący kontakt z pacjentem. Kwestią bezdyskusyjną są również dania przepisywane przez Panią Ewę - posiłki są …