Kosmetolog z wieloletnim doświadczeniem. Specjalizuje się w terapiach dla skór problematycznych tj. trądzik, przebarwienia pozapalne i posłoneczne, blizny, rumień i naczynka oraz terapiach odmładzających i przeciwstarzeniowych wykorzystując naturalne procesy autoregeneracji i stymulacji skóry (zabiegi bez botoksu i wypełniaczy). Pracuje holistycznie tworząc indywidualne plany pielęgnacyjne na podstawie szczegółowej diagnostyki i badania skóry metodami aparaturowymi. Więcej: www.flawless-skin.pl
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 5,0 |
Zgłosiłam się z mocno uszkodzoną barierą hydrolipidową, nawracającymi stanami zapalnymi, przebarwieniami i zaskórnikami. Przez długi czas nie byłam w stanie sama odbudować skóry, mimo wielu prób i zmiany kosmetyków. Dopiero tutaj dostałam konkretną diagnozę, logicznie ułożoną pielęgnację domową i indywidualny plan pielęgnacji, dopasowany dokładnie do potrzeb mojej skóry. Skóra wyciszyła się, stany zapalne ustąpiły, koloryt się wyrównał, a bariera hydrolipidowa w końcu zaczęła się odbudowywać. Wszystko jasno wytłumaczone, bez chaosu i przypadkowych produktów. Widać ogromną wiedzę, doświadczenie i holistyczne podejście. Zdecydowanie polecam każdemu, kto ma dość błądzenia i chce realnych …
Skóra wyciszyła się, stany zapalne ustąpiły, koloryt się wyrównał, a bariera hydrolipidowa w końcu zaczęła się odbudowywać. Wszystko jasno wytłumaczone, bez chaosu i przypadkowych produktów. Widać ogromną wiedzę, doświadczenie i holistyczne podejście. Zdecydowanie polecam każdemu, kto ma dość błądzenia i chce realnych efektów.
Serdecznie polecam! Trafiłam do kosmetolog Justyny Sobczyńskiej z problemem trądziku, przebarwień oraz blizn potrądzikowych. Dzięki jej ogromnej wiedzy, doświadczeniu i indywidualnemu podejściu, już od wielu miesięcy cieszę się piękną, gładką cerą bez wyprysków, przebarwień i widocznych blizn. Konsultacja z dokładną diagnostyką skóry oraz ułożeniem domowej pielęgnacji była na najwyższym poziomie. Wszystko zostało szczegółowo omówione, a efekty przerosły moje oczekiwania. Zabiegi wykonywane są z pełnym profesjonalizmem, w miłej i komfortowej atmosferze. Z całego serca polecam każdemu, kto marzy o zdrowej, promiennej skórze!
W Flawless Skin nie jesteś kolejnym klientem, a osobą, której naprawdę chce się pomóc. Pani Justyna dokładnie przeanalizowała stan mojej skóry, zadała mnóstwo pytań i przygotowała Beauty Plan idealnie dopasowany do moich potrzeb. Pielęgnacja działa – skóra jest bardziej napięta, promienna i zadbana. Zabiegi odmładzające bez użycia botoksu czy kwasu hialuronowego przyniosły świetne efekty! Tak powinien wyglądać każdy gabinet kosmetologiczny!
Kosmetolog Justyna z Flawless Skin to prawdziwa specjalistka, jeśli chodzi o zabiegi przeciwstarzeniowe. Jej podejście jest pełne empatii i profesjonalizmu, a każda wizyta to nie tylko zabieg, ale całościowa opieka nad skórą. Zabiegi odmładzające skórę wykonywane przez P. Justynę pozwoliły mi uzyskać świetne efekty – skóra stała się bardziej napięta, a bruzdy i drugi podbródek wyraźnie się zmniejszyły. Polecam każdemu, kto chce poprawić wygląd swojej skóry w sposób naturalny i bezpieczny!
Jeśli szukasz specjalisty kosmetologa w Warszawie, który pomoże Ci skutecznie zadbać o młody wygląd skóry, to Flawless skin jest miejscem, które warto odwiedzić! Gabinet oferuje najskuteczniejsze zabiegi ujędrniające twarz, zabiegi przeciwzmarszczkowe oraz nowoczesne i nieinwazyjne zabiegi kosmetyczne, które doskonale sprawdzają się w odmładzaniu twarzy. Efekty są widoczne już po pierwszych terapiach – skóra staje się jędrniejsza, gładsza i promienna. Profesjonalne podejście i indywidualnie dobrane zabiegi przeciwstarzeniowe sprawiają, że to miejsce naprawdę wyróżnia się na tle innych gabinetów. Gorąco polecam!
Pani Justyna zajęła się moimi dość głębokimi bliznami, które znajdowały się na twarzy. Zanim jednak wykonałam zabiegi usuwające blizny poddałam się zabiegom, które skórę oczyściły z zaskórników i krostek a także bardzo ładnie zregenerowały moją podrażnioną i zaczerwieniona skórę. Pielęgnacja domowa, którą ułożyła mi Pani Justyna po badaniu i diagnostyce skóry oraz 2 zabiegi oczyszczające wystarczyły, aby skóra była dobrze oczyszczona, nawilżona i bez zaczerwienień. Z zabiegów usuwania blizn jestem bardzo zadowolona ponieważ ich nie ma. To było coś co dla mnie jako kobiety stanowiło duży kłopot i moim jednym marzeniem w zasadzie było ich usuniecie. Polecam to miejsce i polecam również nie tracić czasu i nie bawić się w zabiegi laserowe (wykonane w innym gabinecie lekarskim) bo u mnie po kilku laserach efekty był mniejsze niż po jednym zabiegu wykonanym przez panią Justynę. Dziękuje za profesjonalizm i indywidualne podejście oraz wsparcie!
Bardzo polecam ten salon kosmetyczny! Już od progu czuć troskę o klienta i przyjazną atmosferę. kosmetolog była nie tylko profesjonalna, ale również bardzo sympatyczna – doradziła mi, jaki zabieg będzie najlepszy dla mojej skóry, a efekt przeszedł moje oczekiwania. Moja cera wygląda na świeżą i wypoczętą, a ja czułam się zrelaksowana jak nigdy dotąd. Miejsce jest zadbane, czyste, a do tego świetnie urządzone. Jeśli ktoś szuka najwyższej jakości usług i chce naprawdę zadbać o siebie, to ten salon jest idealnym wyborem
Zabiegi wykonane dokładnie i z należytą dokładnością. Podczas wizyt w gabinecie panowała miła i sympatyczna atmosfera, czas mijał na fajnej i luznej rozmowie. Podczas pierwszego zabiegu szczegółowy wywiad i skorygowanie błedów w mojej pielgnacji i doskonałe polecenia kosmetyków dla mojej skóry. Efekt super.
Pani Justyna to świetny, profesjonalny i pełen wiedzy kosmetolog. Dba o szczegóły bez narzucania się czy naciagania na wizyty w gabinecie. Opieka jest na poziomie holistycznym co jest niezwykle ważne przy złożonych problemach ze skórą. Miła, sympatyczna i profesjonalna obsługa, zawsze pomocna. Wracam, gdy tylko tego potrzebuje juz od kilku lat.
Wykonywałam zabiegi przeciwzmarszczkowe. Efekty są przepiękne. Szczerze mówiąc nie liczyłam że mogą nastąpić takie zmiany. Efekt jest wow. Bruzdy znacznie się zmniejszyły, owal twarzy napięty, okolica oczu wygląda znacznie lepiej a opadająca powieka nie jest już opadająca. Pani Justyna bardzo dużo wie, udziela bardzo cennych i istotnych porad w zakresie pielęgnacji skory a do tego jest zawsze sympatyczna i pomocna.