Kosmetolog z wieloletnim doświadczeniem. Specjalizuje się w terapiach dla skór problematycznych tj. trądzik, przebarwienia pozapalne i posłoneczne, blizny, rumień i naczynka oraz terapiach odmładzających i przeciwstarzeniowych wykorzystując naturalne procesy autoregeneracji i stymulacji skóry (zabiegi bez botoksu i wypełniaczy). Pracuje holistycznie tworząc indywidualne plany pielęgnacyjne na podstawie szczegółowej diagnostyki i badania skóry metodami aparaturowymi. Więcej: www.flawless-skin.pl
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 5,0 |
jeśli makijaż permanentny to tylko u Pani Justyny. Sprawdzona przeze mnie i moje koleżanki. Osobiście zdecydowanym się na brwi, bo niestety brakowało ich na mojej twarzy.
jestem zadowolona z zabiegów kosmoceutycznych którym się poddałam. Skóra jest w lepszej kondycji. polecam
Zaczęło się od konsultacji i to podczas niej już wiedziałam, ze trafiłam do właściwej osoby, Zmagałam się z poważnymi problemami, podczas konsultacji zostałam przepytana od a do z. Zalecono mi konsultację również z dermatologiem, została mi rozpisana pielęgnacja domowa. i wyjaśnione co mogę a czego powinnam unikać. Juz po konsultacji z dermatologiem i wykonaniu zaleconych badan i zdiagnozowaniu mnie, wspólnie z kosmetologiem zaczęłyśmy wykonywać zabiegi, które miały bardzo, bardzo istotny wpływ nie tylko na moja skórę, ale także na moją samoakceptację. Także jeśli, ktoś zmaga się problemami skórnymi to zapewne osoba, której warto powierzyć swoją skórę.
Nie sądziłam, że zabiegi odmładzające mogą przynieść aż tak dobre efekty bez użycia inwazyjnych metod. Trafiłam do gabinetu pani Justyny z problemem widocznych blizn i zmęczonej, matowej skóry. Po kilku zabiegach skóra stała się gładsza, bardziej napięta, a koloryt się wyrównał. Blizny stały się mniej widoczne, a cała twarz wygląda młodziej – ale naturalnie, bez efektu sztuczności. Pani Justyna ma ogromną wiedzę i potrafi dobrać terapię idealnie do potrzeb skóry. Polecam z pełnym przekonaniem
Polecam, to właśnie dzięki tej Pani udało mi się pozbyć szpecących mnie od kilku lat brwi. Po usunięciu zdecydowałam sie na wykonanie nowych właśnie u Pani Justyny i od kilku miesięcy jestem szczęśliwą posiadaczką nowych brewek.