lekarz Maria Sowa-Molska

Chirurg plastyczny

Marszałkowska 84/92

Pani dr.Sowa Molska jest /tak uważam/ najlepszym chirurgiem plastycznym w Warszawie.Bardzo się ucieszyłam gdy zgodziła się na wykonanie u mnie zabiegu.Niestety zmieniła zdanie/widocznie miała ważne powody/.Szanuję jej decyzję. Do Pani dr. mam pełne zaufanie,jest super dokładna ,kompetentna i precyzyjna. Wszystkim potrzebującym pomocy chirurga plastycznego polecam Panią dr.Sowę Molską.Życzę jej wielu sukcesów.Pozdrawiam serdecznie Wiesława B 14.01.2025r
Opinia dodana przez: Wiesława B

lek. dent. Elwira Piotrowicz-Mierzwa

Al. Reymonta Władysława 12 A/lok.11

Pani doktor Ewelina Piotrowicz-Mierzwa to prawdziwa specjalistka z powołania. Bardzo opanowana, empatyczna i autentycznie zainteresowana pacjentem. Od samego początku wizyty buduje atmosferę zaufania – wszystko dokładnie tłumaczy krok po kroku, dzięki czemu czułam się spokojna i bezpieczna. W gabinecie panowała tak kojąca aura, że momentami czułam się, jakbym była u psychologa, a nie u stomatologa! To było naprawdę wyjątkowe doświadczenie. Dziękuję z całego serca za profesjonalizm, delikatność i ludzkie podejście. …

lekarz Jarosław Wiśniewski

Kardiolog

CENTRUM MEDYCZNE OSTROBRAMSKA
UL. FIELDORFA 40, WARSZAWA, WEJŚCIE OD UL. PERKUNA

Bardzo Panu doktorowi dziękuję! Profesjonalne i ludzkie podejście do pacjenta. Więcej takich lekarzy.
Opinia dodana przez: Jarek

lekarz Marek Sikora

Jana III Sobieskiego 18

Świetny chirurg i profesjonalne podejście do pacjenta. Mój zabieg czy operacją to podobno prosta sprawa ale jestem mu wdzięczny za wszystko. Personel cały chirurgii ogólnej szpitala w Otwocku przy ul. Stefana Batorego fantastyczny. No i jako pacjent też trzeba być dla nich człowiekiem i wszystko gra. Jeszcze raz dziękuję.
Opinia dodana przez: Sebastian

dr Anna Karwan-Płońska

Ginekolog

Spółka Lekarska Sp. z o.o.
ul. Grzybowska 16/22

Bardzo kompetentna w swojej profesji. Poza problemami ginekologicznymi interesuje ją ogólny stan zdrowia pacjentki.nawiązuje bezpośredni kontakt z pacjentką w związku z tym wizyta jest zupełnie nie stresująca.
Opinia dodana przez: Janina
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Chirurg naczyniowy
                                       dr n. med. Krzysztof Ostrowski

dr n. med. Krzysztof Ostrowski

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej IBIS / SENSOR CLINIQ
ul. Kacza 8 (wejście od ul. Okopowej, wjazd od ul. Wolność)

Pan doktor jest niezwykle milym i rzeczowym lekarzem. Wszystko dokładnie wyjaśnia i tłumaczy jest cierpliwy i uwaznie słucha. Poświęca tyle czasu ile jest potrzeba nie spieszy się.To przyjemność mieć kontakt z Panem Doktorem a przede wszystkim mieć poczucie bycia w dobrych rekach. Polecam i cieszę się ze moglam byc konsultowana przez Pana Doktora.
Opinia dodana przez: Teresa

lekarz Jan Maryański

Centrum Medyczne WUM
Banacha 1A, Blok F

Zacznę od początku histori z panem dr. Otóż w styczniu 2017 roku pojechałem z moją mamą do szpitala na Solcu ,ze skierowaniem do szpitala natychmiastowym z powodu bóli brzucha. Po zbadaniu przez panią dr X przez badanie usg okazało się że wszystko wporządku takie tam bóle nic takiego. Jakieś środki przeciwbólowe i tyle. Następnego dnia bóle się nasiliły i wizyta tym razem w szpitalu Praskim. Na szczęście tutaj mieliśmy szczęście …
Opinia dodana przez: Mariusz

lek. dent. Jacek Dawidowicz

Waryńskiego 9 lok. 23

Znam Doktora wiele wiele lat..., nigdy mnie nie zawiódł. Dzisiaj chcę podzielić się tym z innymi stresującymi się dentystą ludźmi. Pan Doktor nie tylko zna się na swojej robocie, po prostu Mistrz!!!, ale potrafi ukoić, przemówić, poradzić. Ludzki Pan, bardzo Go lubię i wszystkim polecam z całego ❤️ W ogóle przyjazna, na miarę XXI wieku Klinika.
Opinia dodana przez: Grażyna

lek. dent. Marta Krawcow

BO-DENTAL Gabinet Stomatologiczny
Międzyborska 60/62

Najlepsza stomatolog u jakiej byłam-sympatyczna i delikatna,widać że lubi swoją pracę, doradza zawsze najlepszą opcję zarówno leczenia jak i cenową.Polecam wszystkim a przede wszystkim tym,którzy nie przepadają za wizytami u stomatologa.
Opinia dodana przez: Aga

dr n. med. Agnieszka Antczak - Judycka

Ginekolog położnik, Ginekolog

Centrum Medyczne Damiana
ul. Wałbrzyska 46

Czekałam na wizytę u Pani przez kilka miesięcy w Medicover, były dobre opinie i prawie nie było wolnych terminów. Jestem zadowolona z tego że poczekałam bo na prawdę było warto! Pani Agnieszka wszystko sprawdziła, od razu było zrobione USG, wytłumaczyła mi na jaki zabieg daje skierowanie. Polecam!
Stomatolog godny polecenia. Trafiłam do Pani Czerwińskiej z polecenia męża:)który bardzo sobie chwali jej usługi. Pani doktor bardzo miła, troskliwa (co chwilę spradza czy aby na pewno nie boli:))sumiennie tłumaczy co należy zrobic i ile będzie kosztowało. Co do "jakości" ja zaczełam póki co chodzić i moge powiedzieć, że zeby mam bardzo ładnie naprawione, mój mąż po od 3 lat jest jej pacjentem i nie uskarża się by coś było …

lekarz Irmina Pniewska-Laskowska

Kardiolog

Gabinet Warszawa ul. Nowogrodzka40m60

Rzetelne traktowanie pacjenta, wnikliwy wywiad z pacjentem i badanie, ciepłe podejście, gruntowna wiedza poparta ogromnym doświadczeniem klinicznym.
Opinia dodana przez: Sławomir
Lekarz nastawiony pozytywnie do pacjenta- życzliwy, wyrozumiały. Pacjenci - gł. małe dzieci (jak zaobserwowalam w poczekalni przed wizytą), oraz mój nastoletni syn, czują się komfortowo w gabinecie, w miłej atmosferze. Lekarz rzeczowy, pomocny we wskazaniu dalszych możliwości leczenia.

lekarz Dorota Leonowicz

Madalińskiego 57/10

Świetna lekarka, profesjonalna, miła, uprzejma, cierpliwa. Robiła mi biopsję i operacje. Zajęła się mną jak kimś bliskim, chociaż mnie pierwszy raz na oczy widziała. Szczerze polecam tego lekarza.
Opinia dodana przez: Dorota Castricum

lekarz Maria Kanty-Okulewicz

Gastrolog, Internista

Centrum Medyczne WUM
Banacha 1A, Blok F

P.Dr.Maria Kanty-Okulewicz jest wspaniałym lekarzem bardzo szczegółowo omawia chorobę zleca różne badania .Na wizytach u pani doktor jestem bardzo dobrze wysłuchana i dobrze dobrane leki jest to żadkością w dzisiejszych czasach dlatego są do p.doktor opóźnienia bo nie ma taśmy jak u innych lekarzy .Gorąco polecam pani Doktor Marie Kanty-Okulewicz.
Opinia dodana przez: Malgorzata

lek. dent. Marzena Radzikowska

Turkot Barbara. Gabinet stomatologiczny
Grochowska 14F

Wspaniala pani doktor, sama trafilam do niej z polecenia juz kilka lat temu, a od tamtej pory polecam ja wszystkim znajomym. Fachowa, profesjonalna, bardzo staranna, a do tego przemila osoba.

dr hab. n. med. Dorota Dunin-Wąsowicz

Neurolog dziecięcy

Wiatraczna 25m28

Bardzo kompetentna i uprzejma.Byłam bardzo zadowolona,polecam.

lek. dent. Adriana Rydzińska

Ośrodek Pomocy Zdrowiu
Bellottiego Józefa 1

Wspaniała Stomatolog, bardzo profesjonalnie podchodząca do swojej pracy, Lekarz z ogromną wiedzą i uwagą na drugiego człowieka, podejście do pacjenta godne naśladowania.Gorąco polecam!

lekarz Artur Jędrusiak

Tamka 19/23 lok. 8

chyba najlepszy lekarz z jakim miałem kontakt. Niejednokrotnie wystarczyła mi tylko wizyta u Pana doktora abym się poczuł lepiej. Moim zdaniem potrafi leczyć nie tylko ciało.
Opinia dodana przez: robert

dr n. med. Aleksandra Kaszak

SoftDent
Pruszkowska 29/U3

W 100% polecam. Leczenie stomatologiczne zazwyczaj nie wymaga znieczulenia bo p.doktor jest bardzo delikatna. Dzieci też dzięki p.doktor przestały się bać stomatologa.
Opinia dodana przez: Aneta