prof. dr hab. n. hum. Jacek Szmidt

Chirurg naczyniowy

"Centrum Medyczne Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego"
Banacha 1a

Najwyższej klasy specjalista, ranga międzynarodowa, konsultant krajowy w dziedzinie chirurgii ogólnej, ordynator kliniki chirurgii ogólnej i naczyniowej w szpit. na ul. Banacha w W-wie, do tego - i to robi największe wrażenie podczas spotkania z Profesorem - jeden z najbardziej skromnych i uroczych ludzi jakich spotkałem. A wielu spotkałem w życiu. Kontakt - ja odnalazłem profesora przez Przychodnię na ul.. Uniwersyteckiej 5 w W-wie, k. Pl. Narutowicza
Opinia dodana przez: maciej
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Endokrynolog
                                       lek. med. Magdalena Jagiełło

lek. med. Magdalena Jagiełło

Endokrynolog, Internista

Sirene Medical Clinic
Wąwozowa 32/u1

Jestem pod opieką Pani doktor od kilku lat. Zawsze bez najmniejszego problemu zleca wszystkie badania i pomaga mi w opanowaniu mojej choroby, uśmiechnięta i pełna optymizmu. Polecam

dr n. med. Mariusz Kęcik

Chirurg plastyczny, Chirurg ogólny

Prosta 2/14 lok. 78

Witam. Moja pierwsza wizyta u Doktora, i wrażenie tak jak wyżej oceniłam, naprawdę super, mam porównanie z racji zawodu. Wybieram się na kolejną wizytę i później na zabieg z pełnym zaufaniem . Serdecznie polecam Doktora Mariusza Kecika. Pozdrawiam serdecznie. Elżbieta Marciniak- ratownik medyczny.
Opinia dodana przez: Elżbieta Marciniak

prof. dr hab. n. med. Marek Kabat

Internista, Hipertensjolog

Centrum Kardiologii Allenort
Płowiecka 37

Wspaniały specjalista o ogromnej wiedzy i doskonałym podejściu do pacjenta. Gorąco polecam wszystkim, którzy mają jakiekolwiek problemy z ciśnieniem.
Opinia dodana przez: Ryszard

lekarz Dagmara Marańska

Białostocka 9/53

Byłam na wizycie z synem lat 13.Pierwszy raz był tak kompleksowo zbadany,obejrzany.Pani doktor wszystko wytłumaczyła.Polecam razem z synem,który czuł się bardzo komfortowo na wizycie.
Opinia dodana przez: Dagmara

lekarz Agnieszka Lew-Mirska

Mołdawska 7A/280

Pani Doktor Agnieszka jest Aniołem , którym można zaufać Zna się na rzeczy zawsze doradzi pomoże nie tylko w kwestii samego zabiegu z medycyny estetycznej ale także pielęgnacji i poprawy kondycji skóry. Można liczyć na stały kontakt po wykonanym zabiegu tylko do Pani Doktor mam pełne zaufanie i zawsze wolę poczekać dłużej ale nie mieć żadnych obaw . Bardzo sympatyczna i delikatna. Zawszę wracam . Fachowo wykonane zabiegi bardzo polecam
Opinia dodana przez: kamila
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Diabetolog
                                       dr n. med. Andrzej Marciniak

dr n. med. Andrzej Marciniak

Diabetolog, Gastrolog

LEKARSKIE WIZYTY DOMOWE Warszawa - Andrzej Marciniak

Korzystamy od kilku tygodni. Lekarz bardzo kompetentny. Skutecznie prowadzi leczenia, doradza też w kwestii diety. Ogólnie jestem zadowolony z leczenia.
Opinia dodana przez: tomasz

Jolanta Kostrzewa

Ortodonta

Pereca 2/410

Zakończyłam leczenie u pani Kostrzewy aparatem stałym w czerwcu tego roku. Miałam bardzo poważną wadę i pani doktor udało się ja zmniejszyc w bardzo widocznym stopniu :) Uważam, że jest to lekarz godny polecenia i nie wyłudzający pieniędzy.

lek. med. Grzegorz Chabik

instytut psychiatrii i neurologii

Wspaniały lekarz i Człowiek! Bardzo się cieszę, że trafiłam pod Jego opiekę, wiem, że jestem bezpieczna! Ma świetne podejscie do pacjenta, podczas badania wprowadza miłą, bezstresową atmosferę, co jest niesamowicie ważne zwłaszcza w przypadku chorych neurologicznie. GORĄCO POLECAM ! Pacjentka - Beata O.
Opinia dodana przez: Beata

dr n. med. Marcin Osęka

Chirurg naczyniowy

Pana Doktora wyróżnia wysoki poziom kultury osobistej, życzliwość i profesjonalizm. W najtrudniejszych sytuacjach potrafi być przy pacjencie, dba o udzielenie wsparcia i dobre samopoczucie nie stroniąc od sięgania po dobry humor. Polecam!
Opinia dodana przez: Magdalena Pułtorak

lekarz Dariusz Danis

Linmed Rehabilitacja
Aleja Komisji Edukacji Narodowej 99

Dr Danis jest świetnym operatorem. Ma tzw. lekką rękę i talent. Byłam u niego operowana dwukrotnie . Darzę go ogromnym zaufaniem i bez obaw poddałabym się jeszcze raz za biegowi.

dr n. med. Adam Gajda

Urolog

Prosen
Warszawa, Płocka 17 lok 23

To lekarz z zanikającego gatunku - cierpliwy, wesoły, profesjonalny w podejściu do pacjenta i diagnostyce. Oby tylko tacy jak On nas leczyli.
Opinia dodana przez: Jacek

lekarz Marek Antiszko

Dermatolog

Aleja Waszyngtona Jerzego 45/51/133

Polecam, bardzo dobry lekarz.Badanie zostało przeprowadzone bardzo dokładnie. Zabiegi mezoterapii sprawiły, że włosy mi odrastają szybciej i są bardziej gęste.
Opinia dodana przez: Urszula

lek. dent. Renata Szcześniak-Kącikowska

Samarytanka 25b

Najlepsza stomatolog, która leczy całą moją rodzinę. Zęby leczone bez znieczulenia co nigdy wcześniej nie miało miejsca. Spokojna , sympatyczna, profesjonalna, polecam zdecydowanie Panią Doktor

mgr Mateusz Gawiński

Psycholog, Psychoterapeuta

Strefa Wzrostu Wiśniowa
Wiśniowa 48/11

Bardzo polecam pana Mateusza. Profesjonalne podejście. Dzięki niemu odzyskałam wiarę w psychologów i psychoterapeutów po moich wcześniejszych doświadczeniach.

dr n. med. Jan Sarzyński

Szpital Czerniakowski
ul. Stępińska 19/25

Po ciężkiej 3 miesięcznej walce wygrałem nowe życie jedynie dzięki Panu doktorowi Sarzyńskiemu. Do tej pory każdy lekarz u którego odbywam wizytę i poznaje moją historię choroby dziwi się, że przeżyłem. Wiem, że lekarze dawali mi 15% szans na przeżycie ale dzięki doświadczeniu i umiejętnościom Pana doktora żyję. Życzę samych sukcesów w pracy i w życiu prywatnym dużo zdrowia i jak najmniej takich trudnych przypadków jak ja. Pozdrawiam M. Szerszeń
Opinia dodana przez: M. Szerszeń

dr Maciej Koszałkowski

ENEL MED S.A.
ulica Gilarska 86c

W dniu 03.10.2013r. w CITOMED Toruń poddałam się operacji usunięcia zaćmy lewego oka.Zabieg ten wykonał wspaniały lekarz Pan Doktor Maciej Koszałkowski. Jestem zachwycona niezwykle serdecznym traktowaniem każdego pacjenta, z których każdy przeżywa wielki stres. Bardzo się cieszę,że miałam szczęście być pacjentką tak wielkiego profesjonalisty i tak przemiłej osoby. Z całego serca życzę Panu Doktorowi wielu sukcesów w perfekcyjnie wykonywanym przez Pana zawodzie lekarza. Życzę wszystkim,którzy potrzebują pomocy dla swoich oczu,aby …
Opinia dodana przez: Elżbieta

lekarz Robert Kuszyński

Alergolog dziecięcy, Pediatra

Lecznictwo Zamknięte
Niekłańska 4/24

Syn leżąc w szpitalu na Niekłańskiej był przez jakiś czas pod opieką pana Kuszyńskiego. Wywarł na mnie bardzo dobre wrażenie. Miły i kompetentny, z podejściem do dzieci. Nie wiem jakim jest alergologiem.

prof. dr hab. n. med. Brygida Kwiatkowska

Internista, Reumatolog

Narodowy Instytut Geriatrii, Reumatologii i Rehabilitacji
ul. Spartańska 1

Fantastyczna lekarz , Pani Profesor jest znakomitym lekarzem reumatologiem, WYSOKIEJ KLASY SPECJALISTĄ z niesamowitą wiedzą. Ostatnia Jej publikacja - praca zbiorowa Postępy w reumatologii. Monografia opublikowana w roku 2023 jest tego doskonałym przykładem . Wspaniała Profesor Reumatologii kieruje doskonałym zespołem w Klinice Wczesnego Zapalenia Stawów.

dr n. med. Anna Bielicka

Laryngolog dziecięcy, Laryngolog

CITY CLINIC
Popularna 62A

bardzo polecam dr Annę Bielicką,szczególnie jeśli chodzi o leczenie dzieci.