lek. med. Karol Myszel

Audiolog, Foniatra

4,9

Polecam! Dr. Karol Myszel to świetny specjalista, jego profesionalizm i podejście sprawiło, że córka bez łezki wyszła z gabinetu po drobnym zabiegu. W rejestracji bardzo kompetentni i mili pracownicy. Nawet po pracy nie jest mu obojętny stan pacjenta i potrafi napisać i zapytać jak się czuje! Polecam serdecznie!

Szukałam pomocy u czterech specjalistów.. Pan Doktor był nasza ostatnia deska ratunku i co?Od razu Trafna diagnoza!! Zestaw leków który otrzymaliśmy skończył problem u córki w mig gdzie wcześniejsi lekarze przez 1,5 miesiąca nie potrafili nam pomoc i tylko faszerowali antybiotykami które nie dawały efektu, zero poprawy. Anioł nie człowiek! Cieszę się ze jesteśmy w rękach tak dobrego specjalisty! Teraz mam poczucie bezpieczeństwa ze jest lekarz który zawsze pomoże Polecam z całego serca !

2,0
2,0

Lekarz miły owszem, ale pośpiech i rutyna wyczuwalna w gabinecie, a także w trakcie wykonywanego badania. Z tego względu nie polecam.

4,0

Anioł nie człowiek.. ❤ lekarz z powołania, dla ludzi.. podejście, pomoc, zrozumienie itd itd wszystko na 6+++ 😁😊

4,0

Cudowny lekarz, ze wspaniałym podejściem do dziecka. Prawdziwy lekarz z powołania, cierpliwy w stosunku do małego pacjenta. Kultura osobista na najwyższym poziomie. Badanie, które w szpitalu lekarze chcieli zrobić dziecku pod narkozą, doktor zrobił w czasie wizyty, bardzo delikatnie i bez traumy dla dziecka. Lekarz bardzo empatyczny, troskliwy, zainteresowany stanem pacjenta również po wizycie. Z całego serca polecam !!

Cudowny lekarz, ze wspaniałym podejściem do dziecka.
Prawdziwy lekarz z powołania, cierpliwy w stosunku do małego pacjenta.
Kultura osobista na najwyższym poziomie.
Z całego serca polecam !!

Polecam! Aż ciężko uwierzyć, że w " Koninie" przyjmuje tak kompetentny lekarz. Posiada sprzęt jak nikt inny. Laryngolog - tylko Dr Myszel!

Bardzo profesjonalne i indywidualne podejście do pacjenta. Wszystko zostało bardzo dobrze wytłumaczone.

Szczerze polecam. Lekarz przepełniony wielką empatią do drugiej osoby. Syn miał wycinany migdał w klinice w Kajetanach gdzie trafilismy z polecenia lekarza. Polecam zarówno Pana Doktora jak i zabieg w klinice w Kajetanach.

Najlepszy, najbardziej fachowy laryngolog, z jakim miałam kiedykolwiek do czynienia, a ja z racji swojego zdrowia poznałam ich już wielu. Doskonale wykształcony, dokładny, uważny, a przy tym delikatny, otwarty i wprost przesympatyczny. Nareszcie czuję, że u Pana Doktora jestem w dobrych rękach!!!!! A Pani Agnieszka, która robiła mi inhalacje, to anioł w ludzkiej skórze! Przemiła, kochana i kompetentna!!!!