Polecam Doktora Piotra Teslę z całego serca. Jest to osoba kompetentna. Pod jego ręką czułem się bardzo bezpiecznie. Człowiek o dużej wiedzy , bardzo pomocny. Gdzieś na forum przeczytałem opinie, że lekarz anioł i zgadzam się z tym w 100%. Dzięki Niemu widzę, a miałem naprawdę dość skomplikowane operacje po uderzeniu butlą pod ciśnieniem-witrektomia, zaćma oraz plastyka tęczówki. Dozgonnie wdzięczny!
Cudowny człowiek, wspaniały lekarz.Polecam z całego serca. Otrzymałam pomoc szybko i bardzo profesjonalnie.Dzieki Doktorowi widzę i czuje się bezpiecznie
Cudowny człowiek, wspaniały lekarz.Polecam z całego serca.
To anioł nie lekarz jest super uratował wzrok mojemu bratu gdzie kompletnie nie widział co prawda tylko na jedno oko bo już nic nie dało się zrobić przez chorobę ale te jeno oko uratował. Widzi jeździ samochodem funkcjonuje bez pomocy. Polecam z całego serca
FACHOWIEC 1 NA MILION POLECAM WSZYSTKIM .WYSOKA KULTURA OSOBISTA. NIE MOGŁEM LEPIEJ TRAFIC POMAGAJĄC SWEMU KOLEDZE.WIELKI SZACUN PANIE DORTORZE.
FACHOWIEC 1 NA MILION POLECAM WSZYSTKIM .WYSOKA KULTURA OSOBISTA.
NIE MOGŁEM LEPIEJ TRAFIC POMAGAJĄC SWEMU KOLEDZE.WIELKI SZACUN PANIE DORTORZE.
Jestem wieloletnią pacjentką doktora Tesli. Niezawodny lekarz, przy tym uprzejmy i oddany swej pracy.
Lekarz jako jedyny podają się operacji oka u mojej mamy. Profesjonalny i doświadczony. Prawdopodobnie jeden z najlepszych specjalistów w Polsce. Z calowa pewnością polecam.
Bardzo polecam! Bałam się iść do lekarza, jednak zmieniłam zdanie i do takiego okulisty jak Pan Piotr Tesla to sama przyjemność ! Profesjonalista - a zarazem człowiek z świetnym podejściem do ludzi. Wytłumaczy, dokładnie zbada i odpowie na wszystkie zadane mu pytania. Lekarze z powołania istnieją i Pan Doktor jest tego przykładem. Polecam !!!!
Polecam !!!!
Tylko dr Tesla! Specjalista pierwszej klasy! Polecam w 100%. Jest absolutnym profesjonalistą. Prawdziwy lekarz z powołania.
takiego lekarza nie spodkalam majac 64 lata wspanialy czlowiek ma wszystkie zalety jakimy moze PAN BOG obdarzyc czlowieka polecam bardzo
Bardzo dobry lekarz, z profesjonalnym podejściem do pacjenta. Solidny, warty polecenia, godny zaufania.