Nawet malkontent nie znajdzie powodu do ew. krytyki kompetencji czy kultury osobistej Pana Doktora. W czasach bufonów, którzy często mylą butne zadęcie z profesjonalizmem - fachowość i takt Doktora jest szczególnie ważny dla osób z mojej "półki" - tj. 55+ (stanowiących -jak widzę oczekując na wizytę - większość pacjentów), które Pan Doktor traktuje niemal jak szacownych krewnych, pomimo iż niektórzy mogą budzić irytację czy zniecierpliwienie. Oby tej pasji leczenia, empatii i zapału starczyło Doktorowi na jak najdłużej pomimo chorego systemu i innych bolączek polskiej codzienności.........
No cóż, opinie innych pacjentów w pełni potwierdziły się: o Panu Doktorze mogę mówić tylko w samych superlatywach. Kompetentny, życzliwy, tłumaczący wszystko, co jest związane z chorobą i jak ją leczyć. No i skuteczny. Jedyny problem - długie kolejki nawet do jego gabinetu prywatnego, ale warto zaczekać. Piotr Kozarzewski
Piotr Kozarzewski
Super lekarz,bardzo oddany pacjentowi,jest nie tylko wspanialym okulista ale tez i psychologiem.Rozmowa z nim pomogla mi bardzo zrozumiec moj problem okulistyczny a bylam w bardzo duzej depresji gdy dowiedzialam sie w innym gabinecie ze moge nie widziec tam mnie olano.Dr tesla podjol sie leczenia i widze,chodze i zyje.Anna Bilinska
Super lekarz,bardzo oddany pacjentowi,jest nie tylko wspanialym
Cudowny lekarz- z powołania - to teraz rzadkość, ilość osób jakim go poleciłam (straciłam rachubę) jest duża.. Fachowiec pełną gębą.. POLECAM!!!
Przyszłam na konsultację w sprawie, z którą dotychczas nie poradziło sobie trzech innych okulistów (nietypowa, rzadka wada). Nie potrafili mi powiedzieć, co mi dolega. Pan doktor dokładnie zbadał mi wzrok i powiedział na czym polega wada. Wszystko wyjaśnił, uspokoił. Jestem bardzo zadowolona. Ponadto jest bardzo uprzejmy i sympatyczny.
Leczyłem się w latach 2002 do 2009.Szybka diagnoza skuteczne leczenie,wysoka kultura.Zdecydowanie polecam.
Dr.Tesla operował mnie jeszcze jak pracował w Klinice na Sierakowskiego.Ten człowiek uratował mi oko przed usunięciem.Niestety nic więcej nie dało się zrobić z tym okiem po wbiciu sobie noża na 1,5 cm.Operowało mnie wtedy 2 znakomitych okulistów dr.Piotr Tesla i dr.Piotr Fryczkowski.Gdybym wtedy trafił na inny szpital z ostrym dyżurem okulistycznym to na 100 % by mi te oko usunięto ale ręce tych lekarzy uratowały mi oko i mam własne a nie sztuczne.
Uprzejmy,kompetentny z bardzo dużą wiedzą doktor.Kultura osobista bardzo wysoki poziom,poświęcający dużo czasu pacjentowi,fantastyczny diagnosta.
wyśmienity SPECJALISTA, polecam go każdemu!!! nie ma drugiego takiego lekarza.
wyśmienity SPECJALISTA, polecam go każdemu!!! nie ma drugiego takiego lekarza.
nikomu nie życzę choroby, ale z całego serca polecam dr Teslę, kompetentny lekarz, przemiły człowiek.