Bardzo polecam, Doktor Leszczyk uratował mojego zęba, którego inny stomatolog skazał na usunięcie. Świetny kontakt, empatia i pełen profesjonalizm. 10/10!
Bardzo polecam leczenie u Pana Dr Leszczyka. Przyjął mnie po awaryjnym podtruciu zęba do leczenia kanałowego. 2 wizyty mega sprawnie, super profesjonalnie. Podejście konkretne i wspierające, musiałam w ciągu jednego m-c zrobić zęba i umówiliśmy się na każdą wizytę które pojawi się w kalendarzu. Kontakt SMS ekspresowy i telefoniczny w przypadku konieczności zmiany terminu. Preparatów widziałam że nie żałował wcale (mam już historię z dentystami więc wiem jak to wygląda). Dodatkowo co jest ogromna zaleta, jak potrzeba było rentgen to od ręki robiony na tym samym foteli i już w ciągu 2 min widać co trzeba leczyć i jak poszedł zabieg. Wszystko schludne i estetyczne w gabinecie. Pani wspierająca mega. Zespół zgrany i aż miło popatrzeć jak im praca idzie płynnie. Kultura osobista na najwyższym poziomie i znieczulenia tyle ile trzeba, a ja się borowania boję jak ognia. Po zabiegu u Pana Dr przywróciłam sobie wiarę że są dentyści którzy pracują aby pomagać, a nie tylko zdzierać kasę tak jak w Warszawskich placówkach. Gorąco polecam
Polecam wizytę Pana Michała, najlepszy dentysta u jakiego byłam. Miałam już leczone parę zębów, zawsze byłam zadowolona.
Jestem pod pozytywnym wrażeniem dr Michała. Profesjonalny lekarz, podpowie, doradzi, przy tym kulturalny, dowcipny i delikatny w swojej profesji. Ocena 5 to za mało dla tego lekarza. Wystawiam 10 na 10.
Ocena 5 to za mało dla tego lekarza. Wystawiam 10 na 10.
Serdecznie pozdrawiam Pana Doktora - wspaniały, rzetelny, kompetentny i wesoły, mój implant na dobre zadomowił się na swoim miejscu, daję Panu siedem gwiazdek.
Dzięki Panu doktorowi Michałowi mam znów piękny uśmiech. Polecam każdemu,wizyty to czysta przyjemność,aż zapomina się że to gabinet stomatologiczny 😀 Jestem mega zadowolona z leczenia.
Jestem mega zadowolona z leczenia.
Jestem mega zadowolona z leczenia.
Lekarz z powołania, takiego lekarza można ze świecą szukać. Pomocny wrażliwy, dokladny dla niego nie ma rzeczy niemożliwych. Jeżdżę za nim wszędzie i polecam każdemu.
Leczę się u Dr już od jakiegoś czasu w różnych miejscach wędrując za Doktorem. Bardzo się cieszę, że Dr ma swój gabinet. Dr jest wyjątkowym lekarzem. Bardzo empatyczny człowiek, sumienny, rzetelny, dokładny, wzbudzający ogromne zaufanie. Dr uratował mi zęba, który inni stomatolodzy chcieli od razu usuwać. W ciągu tych kilku lat zawsze jakość świadczonych usług jest na najwyższym poziomie. Bardzo polecam Dr Leszczyka.
Jeste. Bardzo zadowolony z opieki u p.Doktora. rzadko zdarza się stomatolog cierpliwy, dokładny i delikatny. Doktor jako jeden z nielicznych stomatologów walczy o każdy ząb pacjenta. Serdecznie polecam