Filtruj terminy

dr n. med. Łukasz Blukacz

Centrum Medyczne Severux
Ul. Katowicka 157
Chorzów

Jestem przede wszystkim zachwycona tym,że Pan doktor rozmawia a nie prowadzi monolog.Wizyta przebiega w świetnej atmosferze.Co prawda ciągle obowiązują maseczki ale śmiejące się oczy pana doktora sprawiają, że człowiek nie jest spięty🙂
Opinia dodana przez: Mariola

dr n. med. Alicja Gajewska-Kucharek

DENTAL TEAM KATARZYNA SUCHANEK NIEPUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ
Stefana Batorego 64/7
41-506 Chorzów

Wspaniała Pani doktor, pełen profesjonalizm, zaangażowanie, rzetelność, lekarz godny polecenia. Jestem ogromnie wdzięczna, że mogę być pacjentka Pani doktor.

lekarz Ewa Snaczke

Graniczna 89
Chorzów

Pani doktor już dawno powinna przestać przyjmować pacjentów. Usłyszałam od znajomej, że nie wykryła endometriozy pomimo zgłaszania wszystkich objawów i kilka innych opinii. Poszłam do innego lekarza, który był bardzo zdziwiony, że nikt nie zauważył u mnie torbieli wielkości wiśni, która nie urosła w krótkim czasie, na kontrolę chodziłam do Pani doktor i też zgłaszałam, że coś jest nie tak, usłyszałam że taką mam budowę szyjki macicy.

lekarz Sławomir Bystrzejewski

Szpital im. dr. J. Rostka w Chorzowie
Karola Miarki 40
41-500 Chorzów

Nie polecam tego lekarza nikomu! Chodziłam do Niego praktycznie co miesiąc i miałam usuwanego mięśniaka na łubinowej przez tego lekarza gdzie przed operacją faszerował mnie implantami zoladex co miesiąc które miały na zadanie zmniejszyć mięśniaka gdzie okazało się w czasie operacji że mi nic nie zmniejszyły. Zaznaczam że implant jeden zoladex jest to koszt 260zł gdzie zapewniał mnie że nie ma skutków ubocznych a prawda była inna masa skutków ubocznych …
Opinia dodana przez: Weronika Kściuk

lekarz Andrzej Etmański

Rynek 3
41-500 Chorzów

W przypadku tego specjalisty byłam bardzo zawiedziona wizytą prywatną. To był okres pandemii, gdzie przyszłam do kontroli i okazało się, że mam cystę na jajniku. Już kiedyś miałam taki problem, niestety bardzo ta informacja mnie zestresowała, dodam, że dawno też nie byłam u ginekologa i to wszystko wpłynęło na moje złe samopoczucie. Ponowne pozbywanie się cysty i zmiana gospodarki hormonalnej nie należy do przyjemnych.. W międzyczasie Pan Doktor zaczął używać …
{'id': 41903, 'name': 'Chorzów'} Ginekolog
                                       lekarz Bogdan Czarnecki

lekarz Bogdan Czarnecki

Ginekolog

Gabinet Ginekologiczny i Diagnostyki USG Bogdan Czarnecki
Dąbrowskiego 62C
Chorzów

Pan Doktor cechuje się wyjątkową empatią oraz życzliwością. W moim przypadku dwukrotnie pomógł mi przy problemach (raz pęknięty torbiel, którego nikt nie wykrył przy awaryjnej wizycie w innym miejscu - tego dnia akurat Pan doktor nie miał przyjęć .Drugi to menopauza w wieku 35 lat-brak podejścia pt.”młoda to gdzie tam menopauza”).Pierwszy lekarz ginekolog u którego nie odczuwam skrępowania podczas wizyty!Od kilku lat stale korzystam z opieki Doktora, moja Córka również! …
Opinia dodana przez: Aleksandra J.

lekarz Jadwiga Pachelska-Wacławczyk

Anestezjolog, Ginekolog położnik

NZOZ Poradnia Lekarzy Rodzinnych-Słomczyńska
ul. św. Pawła 11
41-503 Chorzów

Polecam panią Jadwigę. Przyjmuje w Świętochłowicach ul. Korfantego. Przyszłam z 4 ciąża najbardziej zagrożona gdzie na początku moja ciąża była prowadzona przez innego ginekologa i zmiana była najbardziej na plus. O co zapytałam miałam odpowiedź, na pierwszej wizycie skierowania na krew itp. Skierowanie na usg i ustalony odrazu termin na cc. Bardzo polecam. Bardzo miła i uprzejma pani.
Opinia dodana przez: Daria

dr n. med. Eugeniusz Gabriel

Endokrynolog, Ginekolog

NZOZ MEDICUS
ulica Lompy 4
41-500 Chorzów

A ja jestem zadowolona z wizyty u doktora, czas poświęcony ok 20 minut, dokładnie prześledził badania , które przyniosłam, zrobił USG, pokazał, wytłumaczył, zlecił jeszcze inne badania, zapytał czy wszystko jasne, czy mam jeszcze pytania. Polecam

lekarz Ewa Limanowska-Brachaczek

Ginekolog

Dobrodzieńska 23
41-506 Chorzów

Lekarz godny polecenia. Pani doktor prowadziła moja 1 ciąże i na pewno kolejna również będzie prowadzic :)
Opinia dodana przez: Patrycja

lekarz Marek Wojdak

Gabinet Ginekologiczny Marek Wojdak
ul. Karola Miarki 33A/1
41-500 Chorzów

Miałam ogromną nieprzyjemności poznać doktora Wojdak w Chorzowskim szpitalu. Nie rozpoznał u mnie ciąży pozamacicznej i odesłał do domu w sobotę. Wróciłam w niedzielę i został przyjęta na odział przez innego lekarza. Niestety Marek Wojdak wypisywał mnie ze szpitala - chamstwo, bezczelności i bardzo arogancki stosunek. Powiedział mi, ze to moja wina, bo nie zachodzi się w ciąże w covidzie
Opinia dodana przez: c

lekarz Krystyna Horzelska

NZOZ Diab-Med Sp. z o. o.
ul. Józefa Ryszki 10

lekarz Adam Tomanik