Samodzielny publiczny zakład Opieki Zdrowotnej w Kościanie
ulica Szpitalna 7
Kościan
Wspaniały lekarz,cierpliwy i z dawką poczucia humoru. Dwa porody,dwa dobre porody. Człowiek i lekarz o ogromnym sercu.
Pani już dawno powinna znaleźć się na emeryturze. Wczesna ciąża, po krótkim badaniu chamsko stwierdziła że "tu nie ma na co liczyć" i trzeba się przygotować na poronienie, już proponowała tabletki które w tym pomogą. Wizyta u innego lekarza, ciąża przez następne 8 miesięcy wzorowa, lekarz nie widział żadnych nieprawidłowości.
Bardzo polecam pana doktora! Ciąże prowadziła mi jego żona Pani Jolanta, ale to od był przy dwóch porodach. Wszystko dokładnie opowiadał, nie mogę powiedzieć na nich złego słowa a tym bardziej na szpital i położne w Koscianie. Jak prywatny szpital! Dziwią mnie negatywne opinie są chyba od księżniczek które myślą ze są pępkami świata a każdy nawet lekarz może mieć gorszy dzień!
Dr. Gnusowski ma już swoje lata to fakt, ale nie da się ukryć, że jest bardzo miły i delikatny podczas badania. Odpowiada na wszystkie pytania, nieproszony robi USG. Nie robi problemów przy zwolnieniach lekarskich itp. Co najważniejsze na wizytę czeka się max 2 tygodnie, podczas gdy do dr. Rybki ponad miesiąc. Ogólnie lekarz ok. lecz nie wiem co by było w trudnych przypadkach chorobowych.
Samodzielny publiczny zakład Opieki Zdrowotnej w Kościanie
ulica Szpitalna 7
Kościan
Niepubliczny Zakład Opieki Neuropsychiatrycznej "OSKAR" Sp. c.
Paderewskiego 1A/G