lekarz Wieńczysław Kamiński

ulica Kościuszki 41
32-800 Brzesko

Bardzo dobry lekarz, prowadził moją 3 ciążę i jestem bardzo zadowolona, uprzejmy i kompetentny, USG dzidziusia super dokładne polecam serdecznie Pana Doktora.
Opinia dodana przez: Iwona

dr Mirosława Mandat

Anestezjolog, Ginekolog położnik

42-580 Wojkowice

Wizyta lekarska jest przyjemna. Pacjent dobrze poinformowany.Lekarz zawsze uśmiechnięty.

lek. med. Krzysztof Solana

,,UNIA BRACKA,,
OGRODOWA 1
Sosnowiec

Doktor Solana jest lekarzem z bardzo dużym doświadczeniem oraz wiedzą, którą dzieli się z pacjentką. Wizytę rozpoczyna od uważnego wywiadu podczas , którego wszystko szczegółowo omawia i szuka dla pacjentki najlepszego rozwiązania. Po wykonaniu badań ustala dalszy przebieg leczenia. Dzięki wskazówką Pana Doktora , uniknęłam operacji. Teraz jestem pod stałą kontrolą Doktora i wszystko jest w należytym porządku. Dziękuję Doktorze za poświęcony czas oraz uważność i fachowe podejście. Jeżeli chcesz …
Opinia dodana przez: Grażyna

lekarz Michał Jewusiak

Filia Niepublicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej "STOMIK "
Gwiaździsta 14
66-400 Gorzów Wielkopolski

Jestem wieloletnią pacjentką lekarza Pana M. Jewusiaka. Jest zaangażowany w moje problemy zdrowotne i zawsze trafnie udziela mi pomocy.Zawsze tłumaczy co robić i jak (jeśli jest taka potrzeba) stosować leki. serdecznie polecam tego lekarza .Grazyna
Opinia dodana przez: Grażyna

lekarz Ryszard Michalik

Ginekolog

ul.Na Górze
44-200 Rybnik

Tego lekarza poleciła mi znajoma i nie żałuje, ze do niego poszłam.Prowadzi moją drugą ciaze i jestem w pełni zadowolona!Miły, komunikatywny, zna sie na rzeczy...

dr n. med. Iwona Szymusik

Szpital im. Dzieciątka Jezus

PROFESJONALNIE prowadzona ciąża oraz opieka popołogowa! Podczas każdej wizyty mogłam liczyć na odpowiedzi na wszystkie nurtujące mnie pytania.

lekarz Paweł Ponewczyński

Eskulap
Jana PawłaII
96-230 Biała Rawska

Pamieta swoich stalych pacjentów, nie naciąga na wizyty ja chodziłam do niego raz w miesiącu. I gdybym była po raz trzeci w ciąży na pewno będzie moim lekarzem prowadzącym po raz trzeci
Cóż powiedzieć, jeden z najlepszych ginekologów u jakiego byłam jeśli chodzi o leczenie. Podejście do ludzi ma super.
Opinia dodana przez: Iza

lekarz Henryk Mazurek

Armii Krajowej 17a lok. 4
58-500 Jelenia Góra

Wspaniały lekarz,cierpliwy i z dawką poczucia humoru. Dwa porody,dwa dobre porody. Człowiek i lekarz o ogromnym sercu.
Opinia dodana przez: Iza

dr n. med. Bogdan Obrzut

Rzeszów

Naprawdę polecam dr.Obrzuta,ja trafiłam do niego w 18 tyg.zagrożonej ciąży a dziś trzymam na kolanach ślicznego,zdrowego synka:)

lekarz Agnieszka Wrona-Cyranowska

Poradnia Ortopedyczna
Zagnańska 77
Kielce

Pani doktor była moim lekarzem prowadzącym i jednocześnie operowała mnie na onkologii. Od pierwszego spotkania byłam pewna, że właśnie w Jej ręce chcę powierzyć moje zdrowie i nie myliłam się, bo jest to bardzo dobry diagnosta, lekarz z wiedzą i doświadczeniem, zorganizowana, bezpośrednia i bezpretensjonalna Kobieta, nie owija w bawełnę, ale jej pewność siebie daje poczucie spokoju, że jest się w dobrych rękach.
Pan Grzegorz jest absolutnie godny polecenia. Mily, kulturalny, a do tego z cala uwaga slucha pytan i odpowiada szczegolowo. Czulam sie zaopiekowana w 120%, wykonuje badanie doklanie i bez pospiechu. Wykazal duza troske o mnie i moj stan. Nigdy wczesniej nie doswiadczylam takiej opieki. A trafilam przypadkowo i bez polecenia. Jest cudownym lekarzem. U mnie na 10 punktow 20 dostaje.
{'id': 11725, 'name': 'Zabrze'} Ginekolog położnik
                                       dr n. med. Marek Pabian

dr n. med. Marek Pabian

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska Dr. n. med. Marek Pabian
Św. Floriana 14/2
41-800 Zabrze

Jakklowiek to zabrzmi Pan Doktor to lekarz do którego chętnie się idzie-na luzie, bez stresu. Pan Dr potrafi zażartować ale wszystko ze smakiem, co sprawia że i pacjentka i jej mąż poczują się w gabinecie dobrze. Wszystko przetłumaczy z polskiego na polski... Negatywne opinie dotyczące długiego czasu oczekiwania w poczekalni to dla mnie zaleta, bo chyba każda z nas chce być odpowiednio potraktowana a nie po łepkach bo lekarz sie …
Opinia dodana przez: Sara
Świetny lekarz, poświęca pacjentce dużo czasu, zawsze uśmiechnięty i gadatliwy, co skutecznie rozładowuje stres. Polecam
Opinia dodana przez: Pacjentks

lekarz Maciej Eliszewski

Ginekolog położnik, USG

Niepodległości 87a lok. 11
10-087 Olsztyn

Byłam pod opieką doktora Eliszewskiego przez cały okres mojej ciąży. Już po wszystkim jestem pewna, że nie mogłam wybrać lepszego lekarza. Swoim podejściem do pacjentki wzbudza zaufanie. Jest miły i zaangażowany w swoją pracę. Zawsze chętnie i szczegółowo odpowiada na każde pytanie, poświęcając dokładnie tyle czasu ile potrzeba. Na każdym usg opowiada co widać na ekranie, pokazując dokładnie dziecko. Moja ciąża od początku nie należała do najłatwiejszych a dzięki opiece …
Opinia dodana przez: Natalia Karpińska

dr n. med. Ewa Kuś

Ginekolog

Gabinet Psychiatryczny Violeta Dajaka-Kałuszka
ul. Piotrkowska 79

Pani Doktor jest bardzo zaangażowana podczas wizyty. To specjalistka z cudownym podejściem psychologicznym do pacjentki. Podczas wizyty nie pospiesza ani nie ponagla. Wykonuje wszelkie potrzebne badania i jest wnikliwa. Z dużą dozą cierpliwości oraz uważności słucha. Udziela szczegółowych odpowiedzi, a posiada imponująca wiedzę w swojej dziedzinie. Jestem bardzo wdzięczna za wizytę, to najlepszy lekarz ginekolog u jakiego byłam.

lekarz Anna Smida

gabinet lekarski

Witam,byłam u pani dr.pierwszy i ostatni raz,może kobiety w ciąży inaczej traktuje ,bo wie że to jest dobry zarobek na tych paniach,ja byłam tyko zrobić badanie ginekologiczne, mam 45 lat a że jeszcze mam problem z suchością pochwy ,chciałam spytać o poradę może jakieś badanie powinnam zrobić czy jakieś leki zacząć brać ,to lekarka popatrzyła na mnie i powiedziała że to już taki wiek że to normalne i powinnam się …

lekarz Maciej Boćkowski

Klif-Med
Gdynia, ul. Wrocławska 63

Cudowny lekarz ! Prowadziłam swoją ciążę wysokiego ryzyka u doktora i dzięki świetnym diagnozom i szybkiej reakcji na niewydolność szyjki macicy i skierowanie mnie do szpitala na założenie szwu okrężnego, udało mi się pod kontrolą doktora donieść ciążę i finalnie urodzić wymarzoną i zdrową córeczkę. Wielkie zaangażowanie, empatia i ogrom wiedzy. W szpitalu doktor odwiedzał mnie po porodzie, żeby sprawdzić, czy wszystko u nas w porządku. Pod skrzydłami doktora, czułam …
Opinia dodana przez: Anna Borawska

lekarz Maciej Jarolim

Tarnowskie Góry

Świetny lekarz. Prowadził moje dwie ciąże. Lekarz z wysoką kulturą osobistą, fachowiec. Pierwsze dziecko rodziłam naturalnie 15min. Po porodzie podszedł zapytał jak się czuje mialam poczucie, że jest w tym szpitalu ktoś na kogo można liczyć.
Opinia dodana przez: Daria

lek. med. Marek Markiewicz

Sołdka 1 lok. 29
76-200 Słupsk

Jestem osobą "mocno pełnoletnią", doktora "odwiedzam" od lat dziewięćdziesiątych ubiegłego wieku.W mojej ocenie empatia,fachowość,zaopiekowanie pacjentką na najwyższym poziomie.Jest to lekarz bez barier.Oby więcej takich.Serdecznie polecam.