Tarnobrzeg
W stu procentach polecam Świetny lekarz i specjalista Bardzo miły i kulturalny Jestem bardzo zadowolona z leczenia
Kościuszki 24/4 a
Tarnobrzeg
Lekarz godny polecenia! Kulturalny, miły, cierpliwy. Ogromna wiedza poparta doświadczeniem. Polecam w 100%.
Szpital Wojewódzki im. Zofii z Zamoyjskich Tarnowskiej w Tarnobrzegu
Jasińskiego 6
Tarnobrzeg
byłam w szpitalu w Tarnobrzegu, skierowana przez innego lekarza z rozpoznaniem ciąży wczesnej. Nie mam pretensji do lekarza kierującego bo sama tak myślałam P. Ordynator od razu wykluczył ciążę zlecił badania. Ogólnie jestem zadowolona z podejścia do pacjentki wszystko jasno rzeczowo wytłumaczy można do Niego pójść do niego z każdym problemem miły dobry i odnosi sie z szacunkiem
przychodnia specjalistyczna dla KOBIET
ul.1-go Maja
Tarnobrzeg
Świetny lekarz, do samego końca poprowadził moja ciąże, nigdy nie pomylił się w swoich „obliczeniach” i rozeznaniach chorobowych tak jak ma to w zwyczaju p. Dr. Juda
ZDECYDOWANIE NIE POLECAM. Pierwsze dwa razy okazało się że nawet mnie nie zapisano na wizytę w grafiku a przez telefon mi mówiono że jestem umówiona. Za trzecim razem udało się umówić miesiąc do przodu. Czekałam od 12 do 15 aż łaskawie się pojawi. Nikt nie poinformował czy pani się spóźni czy nie będzie jej wcale a gdy uprzejmie zapytałam położnej która ma gabinet obok to zaczęła na mnie krzyczeć że …
Centrum Dializ Fresenius Nephrocare
ul. Szpitalna 1A
Tarnobrzeg
Nie polecam mimo 3 ciazy i wizyt prywatnych brak zainteresowania ciaza mimo duzego dziecka zaczelo sie dusic odeslal mnie do szpitala do Niska gdzie dano mi zastrzyk i odeslano do domu ,po dwoch dniach zaczelam rodzic powrot do szpitala 2 cesarka dziecko przetrzymane urodzilo sie i dzisiaj nie mowi.Pozdrowienia dla lekarza nie polecam w zadnym wypadku.
Kościuszki 24/4 a
Tarnobrzeg
Pani doktor była przy moim porodzie teksty oraz arogancja tej pani wykracza poza granice tak wykształconego człowieka. Nie polecam podejście do pacjentki która pierwszy raz rodzi tragedia czułam się tam jakbym popełniła zbrodnie. Przykre