Gliwice

lek. dent. Katarzyna Kochańczyk

Gabinet Stomatologiczny Q-Dent Katarzyna Kochańczyk
Sztabu Powstańczego 2
44-100 Gliwice

Moje zęby przed wizytą były w totalnej ruinie. Chciałem rwać, jednak po dokładnym wytłumaczeniu konsekwencji braku zęba, zdecydowałem się na leczenie. Łatwo nie było, ale warto było. Polecam.

dr Halina Iwan

Dermatolog, Wenerolog

Poradnia Lekarzy Specjalistów ZDAN-MED Sp. z o.o.
Norberta Barlickiego 10
44-100 Gliwice

Pani Doktor Iwan to pełny profesjonalizm, otwartość na pacjenta. Od ponad trzech lat zmagam się z kontaktowym zapaleniem skóry rąk i stóp. Cały czas leczona byłam u różnych lekarzy. Nie było poprawy, choć przyjmowałam leki i dziesiątki maści. Od niespełna dwóch miesięcy leczy mnie Pani Doktor i efekty już są widoczne. Dziękuję, Pani Doktor. Serdecznie polecam.

dr Dorota Danikiewicz

Dermatolog, Dermatolog estetyczny

gen. Berbeckiego 2 lok. 12
44-100 Gliwice

Z całego serca polecam panią doktor,bardzo rzetelnie tłumaczy problem choroby.Byłam u innych dermatologów ,który nie rozpoznali u mnie uczulenie ,bo nie wiedzieli co to jest (to była przychodnia na Opolskiej Dermatolog).Pani dermatolog na pierwszej wizycie stwierdziła co to jest i jak to się leczy ,w moim przypadku jest to choroba uczulenie na metale ciężkie polecam tylko takich lekarzy pacjentka

dr Arayik Bkhiyan

Chirurg szczękowo twarzowy

Jasna 5/6
44-100 Gliwice

Jestem jeszcze w trakcie leczenia, ale każda wizyta przebiega w b.miłej atmosferze. Ogromna wiedza i doświadczenie Pana doktora sa imponujac. Każda decyzja co do leczenia trafiona w punk. Zaufałam Panu doktorowi w 100%. Polecam serdecznie.
Opinia dodana przez: Wiesia B.

lekarz Małgorzata Cieślak-Steć

Ginekolog położnik, Ginekolog onkolog

Zwycięstwa 41 lok. 1
44-100 Gliwice

Jestem bardzo zadowolona ,polecam.Pani doktor odpowie na kazde pytanie dokladnie wytlumaczy .Mialam ostatnio wiele okazji spotkac sie z pania doktor.Jestem bardo zadowolona ,polecam.Nigdy pani doktor nie patrzy na zegarek.I co brdzo wazne dla pacjenta jest bardzo grzeczna.Z cala odpowiedzialnoscia polecam Basia z Gliwic

lekarz Maciej Kacalski

Klinika Chirurgii Onkologicznej i Rekonstrukcyjnej
Wybrzeże Armii Krajowej 15
44-101 Gliwice

Profesjonalny lekarz. Bada dokładnie i poświęca tyle czasu ile jest potrzebne. Odpowiada na wszystkie pytania zadane bez dodatkowych komentarzy. Polecam.

lekarz Robert Wołkowski

Andersena 10/5
44-100 Gliwice

Pan Robert wie co mówi i robi, co wcale nie oznacza, że chce tylko "dobre rady" dawać. Słucha, dobrze słucha. Raczej nie ocenia ale dzieli się swoją opinią, punktem widzenia, doświadczeniem terapeutycznym. Mi z p. Robertem "kliknęło" szybko, zatem swobodnie mogłem rozmawiać. Niesamowite było poczucie, że jest tam dla mnie i zawsze "za mną". Dobrze jest dowiedzieć się więcej o sobie, przepracować wspólnie trudniejsze tematy i odkryć, że życie jest …

lekarz Daniela Łodej

Laryngolog

Daszyńskiego 56 lok. 3
44-100 Gliwice

Pani Dr to najlepszy lekarz z Gliwic,z czystym sumieniem polecam Panią doktor. Podejście do dzieci jest super. Wszystko wytłumaczy i doradzi. Polecam.

dr n. med. Piotr Schneiberg

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "SALUS"
Powstańców Warszawy 3/2
44-100 Gliwice

Stara znajomosc z czasow Pogotowia Ratunkowego w Zabrzu ,dobry lekarz i kolega polecam Stanislaw Marczyk.
Opinia dodana przez: Stanislaw

lek. dent. Katarzyna Malanowicz

Stomatolog, Medycyna estetyczna

Green Clinic Katarzyna Malanowicz- Denisiuk Stomatologia, ortodoncja, medycyna estetyczna
Jasnogórska 14
44-100 Gliwice

Do gabinetu trafiłam z silnym bólem zęba i opuchlizną połowy twarzy. Mimo mojego stanu wizyta przebiegła miło i bezboleśnie. Na miejscu zostało wykonane zdjęcie rtg więc nie musiałam nigdzie biegać. Na drugi dzień Pani dr zadzwoniła do mnie żeby zapytać o moje samopoczucie. Byłam mile zaskoczona tym telefonem a dolegliwości bólowe całkowicie ustąpiły. Polecam dr Malanowicz, delikatna i troskliwa, zna się na rzeczy.
Opinia dodana przez: Asia
{'id': 14758, 'name': 'Gliwice'} Ortopeda
                                       lekarz Jakub Hawranek

lekarz Jakub Hawranek

Serafin Clinic. Spejalistyczne Centrum Medyczne
Daszyńskiego 34
44-100 Gliwice

Bardzo dobry specjalista, dr konsultował mnie po kontuzji kolana ale również moją mamę czekającą na wstawienie endoprotezy. Za każdym razem byłem usatysfakcjonowany usługami doktora. Polecam

lekarz Joanna Huszno

44-401 Gliwice

Bardzo dobry i kompetentny lekarz godny polecenia, bardzo dokładna miła i dociekliwa. Zawsze poświęca czas pacjentowi
{'id': 14758, 'name': 'Gliwice'} Ortopeda
                                       dr n. med. Szymon Czech

dr n. med. Szymon Czech

Ortopeda, Traumatolog

Centrum Medyczne Nowy Świat
Derkacza 13
44-122 Gliwice

Jak do tej pory lekarz naprawdę godny polecenia. Potrafi wysłuchać, zaproponować konkretne sposoby leczenia dając pacjentowi wybór, a nie stawiając przed faktem dokonanym. A do tego mijając się na ulicy potrafi się zatrzymać i zamienić 2 zdania - ot tak, a to doprawdy rzadkie zjawisko.
Opinia dodana przez: bartek

Agnieszka Czarniecka

Chirurg onkolog

44-401 Gliwice

Miałam ogromne szczęście trafić pod opiekę Prof. dr hab. n. med. Agnieszki Czarnieckiej zarówno podczas wizyty prywatnej, jak i w Narodowym Instytucie Onkologii w Gliwicach. Pani Profesor przeprowadziła mnie przez najtrudniejszy etap mojego życia – walkę z rakiem tarczycy. Dzięki Jej ogromnej wiedzy, wieloletniemu doświadczeniu i pełnemu zaangażowaniu dziś jestem zdrowa i mogę cieszyć się życiem. Zawdzięczam Jej naprawdę wszystko. To lekarz z powołania – pogodna, empatyczna, z ogromnym sercem …
Poznałem Pana Doktora w 2004r. Miałem zwyrodnienia rogówek obu oczu. Widziałem na odległość swojego nosa. Gdy już przeszedłem różne badania i usłyszałem od pewnego doktora , że mam się przekwalifikować to ręce mi opadły. Na co mam się przekwalifikować jak ja nie widzę i oczy nie przyjmowały żadnych okularów. Popytałem kto może mi pomóc fachowo i tak trafiłem na Adiunkta Doktora Andrzeja. Pokierował wszystkim. Miałem przeszczepy obu oczu w kilku …
Opinia dodana przez: Franciszek

lekarz Zofia Cieśla-Szumniak

Ginekolog położnik, Cytolog

CORPORA-MED
44-100 Gliwice

Z całego serca polecam Panią Doktor, Empatyczna,konkretna i dużą wiedzą. Prowadzi mnie już przez sześć 6 lat.Było mnóstwo konsultacji, zabiegi, operacje a przede wszystkim skomplikowana ciąża, która dzięki Pani Doktor zakończyła się narodzinami wspaniałego,zdrowego synka. Wiem,że w każdej sytuacji można polegać na Pani Zofii.Przy okazji wielkie podziękowania z mojej strony.

dr n. med. Stefan Szelc

Onkolog, Radiolog

44-401 Gliwice

Leczył mnie Pan Doktor 20 lat temu ... Jestem zdrowa i cieszę się życiem! Trafiłam pod skrzydła Pana doktora jako 18 letnia dziewczyna, moje wyniki zdrowa są imponujące. Naprawdę dużo lekarzy nie dawało szans, a Pan doktor się podjął leczenia i wygrał ta walkę.

dr n. med. Regina Rachowska

Dermatolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Polskiej Grupy Medycznej im. Polonii Świata
ulica Zygmunta Starego 24A/9
44-100 Gliwice

Po latach nieudanego leczenia trądziku u innych lekarzy w końcu trafiłam na Panią doktor Reginę. Pierwszy raz została ze mną przeprowadzona rozmowa i badanie skóry. Po 7 latach wreszcie mogę cieszyć się piękna cera bez trądziku. Polecam z całego serca!
Opinia dodana przez: Julia

lekarz Lucjan Drożdż

Endokrynolog

szpital wojskowy
Z.Starego
44-100 Gliwice

Nie znam lepszego lekarza, poświęca tyle czasu co żaden lekarz jeśli jest potrzeba nawet poświęci 2h na prawdę. Lekarz się rany przyłóż warty każdej minuty czekania i czas który nie raz trzeba wyczekać jest zrozumiały ponieważ nie da się wyliczyć i przewidzieć ze z jednym pacjentem będzie siedział 1.5 h, a z jednym 50 min. Leczę się u Pana Lucjana od 2017 i nigdy nie spędzałam na wizycie mniej niż …
Opinia dodana przez: Kasia
Dr Michał Jarząb to lekarz dzięki któremu moje życie z chorobą stało się spokojniejsze. Jego postawa wobec pacjenta jako człowieka jest zawsze na najwyższym poziomie. Trafiłam do dr Jarząba 6 lat temu, kiedy choroba wywróciła mój świat. Diagnoza którą postawił była jednoznaczna nowotwór złośliwy, ale w tej diagnozie było również ciepło, zrozumienie i empatia tak bardzo potrzebna pacjentowi, to dzięki niemu uwierzyłam że trzeba walczyć i udało się to już …