lekarz Piotr Napierała

Otolaryngolog

Gabinet Laryngologiczny Piotr Napierała
Sikorskiego 19
Głogów

Lekarz z powołania od dziecka chodziłam do laryngologów u mnie w mieście i nikt nie potrafił konkretnie powiedzieć co sie dzieje i dać poprawną diagnozę a doktor Napierała na pierwszej wizycie postawił diagnozę , takich lekarzy powinno być więcej 🙂
Opinia dodana przez: Gabriela

lek. med. Marcin Murmyło

Internista, Pulmonolog

CARDIA Centrum Kardiologiczne i Poradnie Specjalistyczne
ulica Jedności Robotnicznej 40a
67-200 Głogów

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover

dr n. med. Wojciech Tanecki

Kardiolog

Niepubliczna Przychodnia Stomatologiczna s.c.
Jedności Robotniczej 10
67-200 Głogów

dr Wojciech Tanecki to z prawdziwego zdarzenia lekarz kardiolog . zawsze znajdzie czas na wysłuchanie . szczególną troską otacza ludzi starszych. Dobrze i funkcjonalnie wyposażony gabinety daje gwarancję doskonałej opieki. serdecznie dziękuję Panie Doktorze za wiele lat w ktorych moglem korzystać z pana porad i opieki medycznej.

lek. dent. Tomasz Babicz

Gabinet Stomatologiczny
ul. Rozwadowskiego 4
67-200 Głogów

Polecam tego stomatologa. Świetn specjalista w swoim fachu. Jestem po bardzo wielu wizytach i ani razu nie musiałam zgłaszać się do poprawek, nic mi nigdy nie odpadło ani nie bolało. Bardzo konkretny i kompetentny lekarz. Kontakt i opieka bez żadnych zastrzeżeń. Gabinet czysty i nowoczesny. Polecam Krzysztof.
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Tarluch Senat

Makowska & Kucharski DENT
Sportowa 1b
67-200 Głogów

To ginekolog, który naprawdę słucha, rozumie i troszczy się o pacjentki. Wizyty są komfortowe, profesjonalne, a przy tym pełne cierpliwości i empatii. Każda kobieta zasługuje na takiego lekarza! 💖 Jeżeli zależy Ci na prawdziwej opiece i bezpieczeństwie, dr Tarluch to ktoś, kto naprawdę robi różnicę.
Opinia dodana przez: Julia Przybyla

lekarz Maria Masternak-Piechula

Lekarz rodzinny, Pediatra

Chopina 54
67-200 Głogów

Dr Masternak-Piechula to bardzo kompetentny lekarz, który nie tylko leczy, ale i edukuje swoich pacjentów. Poszukuje przyczyn choroby, a nie jedynie jej objawów. Dzięki ogromnej wiedzy jest w stanie skutecznie zdiagnozować i wyleczyć chorobę oraz doradzić, jak zadbać o odporność dziecka i jego rodziny w przyszłości. To lekarz, który wysłucha, zbierze obszerny wywiad, ustali leczenie, ale też zainspiruje do walki o zdrowie. Proponuje rozwiązania długofalowe wymagające zaangażowania rodzica, a nie …

lekarz Konrad Woronowicz

Chirurg naczyniowy

Laboratorium piękna
Brzeska 7a
Głogów

Wspaniały, empatyczny człowiek. Bardzo dobre podejście do pacjenta. Fachowa wiedza, dobrze postawiona diagnoza i umiejętność komunikacji z pacjentem w dziedzinie medycyny to podstawA. Pan doktor posiada wszystkie te cechy. Polecam.
Opinia dodana przez: Danuta M-S

lekarz Anna Link

Przychodnia Specjalistyczna
TADEUSZA KOŚCIUSZKI 15 A
67-200 Głogów

Jak może się czuć ojciec małego pacjenta, które sam ledwo rozumie, któremu czasem nie może pomóc, z powodu braku wiedzy medycznej ? źle ! Dopiero wizyta u Pani doktor uświadomiła mi co robiłem źle. Myślałem, że wejście do gabinetu to tylko chwila, ale ku mojemu zaskoczeniu, dziecko zostało zbadane od stópek do główki. Teraz synek ma właściwie dobrane leki, które nie były bardzo drogie ! Dziecku też się podobała wizyta …
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Stanisław Jach

Henryka V Żelaznego 26
67-200 Głogów

Bardzo kompetentny i fachowy lekarz. Pozdrawiam

lekarz Ewa Szafraniec

Sienkiewicza 2H/2
67-200 Głogów

Kompetentny, konkretny, wykwalifikowany lekarz z dużym doświadczeniem, empatyczny i uprzejmy. Wielu lekarzy mogłoby się uczyć podejścia do pacjenta od tej Pani Doktor.
Opinia dodana przez: A.

lekarz Kamilla Jakubowska

Pediatra, Rehabilitant

Samarytanin Cichych Pracowników Krzyża
ulica Ks. Prał. Luigi Novarese 2
67-200 Głogów

Bardzo z całego serca polecam panią doctror miła uśmiechnięta pełna empati moja córeczka ją uwielbia. Moja córeczka zazwyczaj płaczę u lekarzy a u pani Kamili zero płaczu sam uśmiech polecam wszystkim.
Prawdziwy lekarz z powolania!!! Moja dwuletnia córeczka uwielbia chodzic na wizyty do Pani doktor, co przy tak małych dzieciach graniczy z cudem! Córka zawsze wychodzi uśmiechnięta, Fachowa pomoc, Pani doktor zawsze doradzi, odpowie na każde pytanie. Przemiła osoba! Oby więcej takich lekarzy w Głogowie!
Opinia dodana przez: aga

Andrzej Bloch

Gabinet Stomatologiczny A. Bloch
ul. Śniadeckich 17
67-200 Głogów

Wyśmienity specjalista! Cała moja rodzina korzysta z jego opieki i wszyscy jesteśmy zadowoleni. Z czystym sumieniem polecam i pozdrawiam:)Super lekarz
Opinia dodana przez: Aleksandra

lek. dent. Eugeniusz Darmach

Niepubliczna Przychodnia Stomatologiczna s.c.
Jedności Robotniczej 10
67-200 Głogów

Mój Dentysta od zawsze.Znakomity fachowiec, przesympatyczny, uprzejmy.W mojej rodzinie leczy już trzecie pokolenie...

lek. dent. Urszula Chrzuszcz

Gwiaździsta 23 lok. 10
67-200 Głogów

Bardzo sympatyczna i miła Pani doktor. Polecam z całego serca. Zostałam serdecznie potraktowana jako pacjentka, leczenie przeszło sprawnie i bez bólu. Na pewno będę korzystać z usług Pani doktor
Opinia dodana przez: Magda

lek. stom. Sylwia Kaczmarek

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Indywidualna Praktyka Lekarska
ul.Kazimierza Wielkiego 85
67-200 Głogów

Witam serdecznie ja osobiście jestem z pracy pani Sylwi bardzo zadowolona mam zrobiony częściowy porcelanowy mostek ząbki są piękne nic mi nie przeszkadza jest super.Pani Sylwia jako lekarz i człowiek jest osobą bardzo miłą i wrażliwą.Nie wieżę bo wcześniej robiłam też mostek i to pani Sylwia mi zakładała trzymał się 16 lat pozdrawiam serdecznie panią doktor życząc jej dużo zdrówka

lekarz Cezary Szczepański

Młyńska 2
67-200 Głogów

Z całego serca polecam lekarz z powołania . Nastawienie jakie ma do pacjentek jest po prostu czymś niespotykanym w dzisiejszych czasach . Wszystkie wizyty są sumienie i rzetelnie przeprowadzone. Nie ma opcji że wyjdzie się od tego pana z jaką kolwiek nie wytłumaczona sprawa ponieważ wszystkie swoje działania na bieżąco nam tłumaczy . Do każdej pacjentki podchodzi z ogromnym zaangażowaniem . Wchodząc do gabinetu czujemy po prostu że jest to …
Opinia dodana przez: Elwira

lekarz Jolanta Woźniak

Długosza 8
67-200 Głogów

Pani doktor to osoba z Wielkim serduszkiem Polecam z całego serca Okomed Glogow i wszystkie osoby pracujące w tym salonie.Julka

lekarz Maciej Wojtyła

Wincentego Kadłubka 17
67-200 Głogów

Bardzo dobry specjalista , wielokrotnie mi pomógł gdy miałem doła , niech żyje 100 lat w zdrowiu i szczęściu .
Opinia dodana przez: Zdzisław

lekarz Ewa Bobińska-Kachnowicz

vita-med
Balwierska 7
67-200 Głogów

dr godna zaufania,przemiła o wysokich kwalifikacjach,złote rączki operacyjne-polecam wszystkim pacjentom
Opinia dodana przez: SYLWEK