Głowno

lekarz Radosław Grębowski

lekarz Radosław Grębowski

Urolog, USG

95-015 Głowno

Doktor Grębowski to bardzo dobry lekarz. Jest miły i sympatyczny dla pacjentów. Bardzo szczegółowo tłumaczy co się stało i dlaczego są bóle, co trzeba zrobić aby pozbyć się problemu. Ma zawsze czas aby pomóc pacjentowi, porozmawiać z nimi i dobrać odpowiednie metody i leki. Dziękuję bardzo za pomoc. Irena

lekarz Włodzimierz Grabowicz

Sikorskiego 45/49

lekarz Piotr Widawski

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "REMEDIUM"
ulica Kopernika 19
95-015 Głowno

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover
Bardzo kompetentny i uprzejmy lekarz. Czułam się zaopiekowana i dobrze potraktowana, badanie delikatne, konkretne zalecenia

lekarz Anna Kapusta

95-015 Głowno

Profesjonalna i bardzo sympatyczna Pani doktor z ogromną wiedzą i zaangażowaniem. Wspaniale podejście do pacjenta, lekarz z powołania. Polecam!
Opinia dodana przez: Ala

lekarz Wiktor Sobański

Msc. Popów Głowieński 35
95-015 Głowno

Bardzo empatyczny, sympatyczny lekarz z wysokim poziomem kultury osobistej. Ale przede wszystkim dobry specjalista.

lekarz Jacek Pełka

REMEDIUM
Kopernika 19
09-400 Głowno

Wizyta odbyła się punktualnie i przebiegała wzorowo w atmosferze życzliwości. Lekarz szczegółowo przedstawił plan dalszego leczenia. Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Wysokiej klasy specjalista. Lekarz godny polecenia.
Opinia dodana przez: Krystian Syntyrz

lekarz Przemysław Tomaszewski

95-015 Głowno

Wspaniały specjalista. Profesjonalny, empatyczny, zaangażowany, z dużą wiedzą i doświadczeniem. Prowadził moją ciąże i wykonywał w ICZMP zabieg cesarskiego cięcia. Bardzo szybko doszłam do siebie. Synek jest zdrowy. Rana po cięciu jest idealnie zszyta, prawie niewidoczna. Położnik, któremu warto zaufać.

lekarz Beata Dziedzińska

95-015 Głowno

Polecam panią doktor Dzieńska najlepsza pediatra zawsze służy pomocą i zawsze przyjmujemy mimo braku miejsc .pozdrawiam

lekarz Miłosz Klimecki

95-015 Głowno

Najlepszy lekarz POZ, z jakim się spotkałam. Zaangażowany, ma dużą wiedzę i doświadczenie, wszystko tłumaczy, jest pełen empatii i nie olewa pacjenta. To prawda, że leczy ciało i duszę. Zawsze przemiły i uśmiechnięty. Poprawia człowiekowi dzień. zawsze miło o nim myślę. Lekarz naprawdę niesamowicie zaangażowany..
Opinia dodana przez: Em

lekarz Urszula Owczarek

Laryngolog

Swoboda
95-015 Głowno

świetny lekarz, godny polecenia. Pozdrawiam ;)

lekarz Łukasz Wesołowski

Bielawska 15
95-015 Głowno

Cudowny lekarz, ma czas dla pacjenta, empatyczny i bardzo dobrze stawia diagnozę, zawsze mogę liczyć na pomoc. Polecam na 100%.

lekarz Janusz Niedzielski

95-015 Głowno

Super chirurg,trafiłem do P.dr Niedzielskiego przypadkowo i całe szczęście,bo groziła mi amputacja palucha prawej stopy.P.dr od razu zrobił zabieg zdjęcia paznokcia .Wizyty 2x w tyg, żeby sprawdzać jak przebiega leczenie.P.pielegniarki w gab.zabiegowym cudowne.Wszystko skrupulatnie wytłumaczyły,jak postępować przy zmianach opatrunku. Polecam w razie potrzeby P.doktora, który przyjmuje na ul.Maratonskiej i to w ramach NFZ.Jeszcze raz b.dziekuje

lekarz Piotr Olejnik

Internista, USG

Kilińskiego 25
95-015 Głowno

Poszłam do Pana Olejnika na przełomie listopada/grudnia i gdy zaczęłam mówić o moich problemach zdrowotnych, które towarzyszyły mi już od dłuższego czasu - ciągłe tycie, nabieranie wody - Pan Olejnik już nie dał mi dojść do słowa. Powiedział, że jedyna rada to "przestać jeść, bo on się w takie rzeczy nie bawi", stwierdzając przy tym, że "pani szuka sobie choroby na siłę". Nie dał mi nic powiedzieć o reszcie moich …

lekarz Bożena Kucińska

Alergolog, Pediatra

Moczydła 28
95-015 Głowno

Pani dr to lekarz z dużym doświadczeniem,wiedza i pomoc nieoceniona leczyla moją córkę teraz przyjęła moją wnuczke za co gorąco jej dziękuję ponieważ nie były to godz przyjęć wnuczka czuje się bardzo dobrze pozdrawiam panią doktor i polecam wszystkim

lekarz Marcin Makowski

95-015 Głowno

Od 10 lat jestem pacjentką Pana doktora, prowadził moją pierwszą ciążę i z całego serca polecam. Zawsze wszystkie badania przeprowadzone dokładnie, wszystkie wątpliwości zawsze rozwiane. Bardzo delikatny i naprawdę szkoda, że już nie przyjmuje w Allmed.
Opinia dodana przez: Karolina

lek. dent. Małgorzata Kulczycka-Długosz

Gabinet Dermat.tel.602 276 728
Wyspiańskiego 8
95-015 Głowno

Nie oceniam umiejętności. Ale na ostatniej wizycie poczułam się jak intruz. Po pół roku zapytałam o postępy i dalszy plan leczenia dziecka. Pani doktor była oburzona i na wszystkie pytania odpowiadała: mówiłam to na początku! Ale 200 zł miesięcznie za 5 minut wizyty miło się przytula.
Opinia dodana przez: Henryka

lekarz Radosław Lebiedziński

95-015 Głowno

Jeden z niewielu ortopedów , który bez badania , oglądania nóg i stóp potrafi postawić diagnozę. Wizyta prywatna trwająca 5 min (albo mniej) rzut okiem na 2 spośród 8 kart leczenia i to by było na tyle..... a zapomniałem 250 skasowane za wizytę---nic nie wnoszącą dla pacjenta---równie dobrze mogła być to tele porada. Z tym schorzeniem spotkałem sie pierwszy raz z tak słabym podejściem do pacjenta wśród ortopedów. czy polecam …
Opinia dodana przez: Michał

lekarz Bożena Góralczyk

Głowno

Pani Doktor prowadziła moją ciążę i wszystko zakończyło się powodzeniem. Bardzo polecam, świetnie podejście do pacjenta, wszystko dokładnie wytłumaczone, przy badaniu bardzo delikatna (nie odczuwa się żadnego dyskomfortu). Najlepszy ginekolog w moją życie, jestem bardzo zadowolona! Serdecznie polecam!
Opinia dodana przez: Tetiana

lekarz Maja Łudzik

Popiełuszki 8
95-015 Głowno

Pani Doktor Maja Łudzik to przemiła i bardzo kompetentna osoba. Szybko rozpoznała chorobę u mojej córki. Udzieliła nam wszystkich informacji, uspokoiła i zaleciła odpowiednie i skuteczne leczenie. Bardzo polecam
Opinia dodana przez: Agata

lekarz Krzysztof Lewandowski

Internista, Pulmonolog

Zakopiańska 15
95-015 Głowno

BARDZO NIE POLECAM tego "lekarza". Mój tata tydzień temu poszedł do tego Pana z zapaleniem oskrzeli na podstawie wagi pacjenta przepisał mu antybiotyk,które nawet małe dziecko nie dostaje i jakiś lek a poza tym nic nie otrzymał, ani syropu ani tabletek na zapalenie gardła. Nie zlecił żadnych badań krwi ani prześwietlenia. Mój tato męczył się, czul się gorzej, nic mu nie pomogło w braniu tego lekarstwa, więc poszedł na kontrolę …
Opinia dodana przez: Córka pacjenta