Na pierwszej wizycie kazala uspokoić mi dwu miesięczne dziecko które rozplakalo się po jej badaniu bo jak powiedziała ja glowa boli i nie może słuchać tego płaczu a na następna wizyte umowiona na daną godzinę to wcale nie przyszła do gabinetu a nie miała więcej pacjentów oprócz nas więc sama po nią poszłam i się okazało ze siedziała z inni lekarzami i popijala herbatkę i tego dnia już nas nie przyjęła i nigdy więcej do niej nie wrócę.
Kiedy poszłam na wizytę z moim dzieckiem, Pani doktor podejście to krzyk, złość i arogancja. Krytykowała wszystko. Nie polecam jej nikomu. Zero podejścia do dzieci. Moje dziecko 4-letnie nazwała niewychowanym gówniarzem!!! Żałosna i smutna kobieta...
Dobry specjalista choć jako człowiek....hmm ma trudny charakter i podejście do pacjenta bardzo przedmiotowe. Mimo to chodzę już z drugim dzieckiem do niej.
Po pierwszej wizycie z dzieckiem byłam w szoku, że można być tak niemiłym i aroganckim w stosunku do rodzica. Z jej słów wynikało chyba, że jestem najgorszą matką pod słońcem, każda moja wypowiedź była krytykowana.Nawet lekarza chciałam zmienić. Na szczęście odzyskałam rozum i postanowiłam następnym razem ją ochrzanić,że nie życzę sobie takiego tonu jej głosu, arogancji i że to jest jej zasrany interes tłumaczyć mi cierpliwie i odpowiadać na moje pytania. Ale o dziwo ostatnio była NORMALNA, więc mój wojowniczy zapał ostygł. Najważniejsze, żeby była kompetentna, chociaż to nie znaczy, że może być chamska oczywiście, pozdrawiam
Nie wiem dlaczego ta pani tam pracuje potraktowała mojego syna skandalicznie aż w życiu tam nie pojade,ona sama niech się leczy a nie dzieci....
Odradzam tego lekarza! Byliśmy z 6 tyg synem a pani była tak nieprzyjemna że szok. Nie wiedziałem że tak można! WSTRĘTNY BABSZTYL
Moja niepełnosprawna córka jest pod opieką pani doktor od 13 lat,dzięki leczeniu padaczka u mojej córki jest opanowana i pod kontrolą.
Nie polecam. Wcześniejsze komentarze są jak najbardziej prawdziwe. Niestety.
Nie polecam. Wcześniejsze komentarze są jak najbardziej prawdziwe. Niestety.
Pani doktor potrzebuje opieki neurologicznej. Biedna kobieta,minęła się z powołaniem. Zastanawiam się, czy jest chrześcijanką, bo jeśli jest, to bardzo słabą, ponieważ nie rozumie " szanuj bliźniego swego, jak siebie samego"
W życiu nie spotkałam takiego lekarza. Nieprzyjemna, niemiła. Moje dziecko na jej widok od razu płacze. Ogólnie wielki stres dla dziecka i rodzica. Z całego serduch nie polecam !!!!!!