Pan dr godny polecenia. Szczegółowo wyjaśnił i wykonał kompleksowe badania. Wybitny specjalista w swoim zakresie.
Polecam. Od wielu lat służy pomocą i poradą, bardzo życzliwy. Cudowny człowiek i lekarz. Nigdy się nie zawiodłam na wiedzy i umiejętnościach Pana Doktora
Gorąco polecam!! Nawet tym wstydliwym dziewczynom (tak jak ja):), czułam się u niego bardziej komfortowo niż u poprzedniego ginekologa do którego chodziłam, a była to kobieta. Pozdrawiam i POLECAM!!
Polecam... nie ma co się rozpisywać. Pan doktor jest swietnym lekarzem a zeby sie o tym przekonać trzeba po prostu do niego pojsc.
Najbardziej kompetentny lekarz u jakiego byłam.Uprzejmy,konkretny bardzo kompetentny.Korzystałam z jego usług w gabinecie i szpitalu. Zdecydowanie polecam!
Lekarz z powołaniem. Najlepszy fachowiec jakiego spotkałam. Z czystym sumieniem mogę polecić tego lekarza każdej kobiecie. Prawdziwy profesjonalista.
Bardzo pozytywna opinia o Panu doktorze. Leżałam w Szpitalu Miejskim po terminie (położono mnie w 7 dniu po terminie). Zwlekano z jakąkoliwek pomocą, tylko mnie obserwując. Okazało się po 3 dniach leżenia, że wody mi się zmniejszają i na szczęście Pan doktor miał dyżur i w końcu ktoś podją decyzję - pomóc mi w porodzie. Ostatecznie po decyzjach doktora urodziłam w 11 dniu po terminie. POLECAM!!!!!!!!!
Leczę sie u niego od 8 lat. Najlepszy lekarz do jakiego trafiłam!!Cierpliwy, wszystko dokładnie tłumaczy a wiadomo ze pacjentka to nie lekarz nie musi wszystkiego wiedziec. Delikatny, kompetentny,wizyta nie jest w ogole stresująca ponieaż lekarz ma swietne podejscie do pacjentek. Naprawde polecam!!!! Prowadził równiez moja ciążę. Polecam wszystkim.
Prowadził równiez moja ciążę. Polecam wszystkim.
Świetny lekarz i wspaniały człowiek. Lekarz, który przede wszystkim stara się wyleczyć, a nie zaszkoczić.
Z olbrzymią przyjemnością wystawiam tą opinię. Najbardziej kompetentny lekarz u jakiego byłam. Przede wszystkim profesjonalne podejście do pacjentki oraz jej problemów! Szczerze polecam nawet tym paniom które wolą kobiety ginekolog.