Tego lekarza można polecić wszystkim. Jestem dojrzałą i bardzo wymagającą kobietą, a ten lekarz w pełni spełnił moje oczekiwania. W czasie mojej ciąży bardzo dbał o mój stan fizyczny a także psychiczny - wszystko dokładnie wytłumaczy, rozwieje wszelkie wątpliwości a do tego kompetentny i wzbudza zaufanie, więc można zadawać pytania - nawet te najbardziej intymne.POLECAM!
Bardzo dobry lekarz. Leczę się u niego już kilka lat i mimo, iż niedawno przeprowadziłam sie do Gdańska dojeżdżam na wizyty do Olsztyna. Doktor bardzo uprzejmy, kompetentny, zawsze odpowiada na wszelkie pytania i cena za wizytę jest bardzo przystępna. Jedynym mankamentem są kolejki, ale mimo to lekarz godny polecenia.
GABINET SCHLUDNY.CZUC ZE LEKARZ WYKONUJE SWOJ ZAWOD Z SATYSFAKCJĄ.
GABINET SCHLUDNY.CZUC ZE LEKARZ WYKONUJE SWOJ ZAWOD Z SATYSFAKCJĄ.
Zdecydowanie polecam! Wizyta spełniła wszystkie moje oczekiwania. Rzeczowo, dokładnie i profesjonalnie.
Bardzo dobry lekarz, kompetentny ,konkretny i skuteczny. Widać od razu, że zna się na rzeczy. Ma super wyposażony gabinet, w zakres badań podstawowych wchodzi kolposkopia, z czym się wcześniej niestety u innych lekarzy nie spotkałam. Jest miły i uprzejmy, przeprowadza z pacjentem szczegółowy wywiad. Pomógł mi w wyleczeniu choroby w dość zaawansowanym stanie, o której, notabene, mój poprzedni lekarz nawet nie raczył mnie poinformować, a co dopiero leczyć.