Witam. Pierwszy raz miałem kontakt tel. pewnie ostatni lekarz nie wysłuchał mnie do końca moja infekcja trwała już 7-em dni, a przepisał mi lek antywirusowy,który powinno się zażywać do 72 godz. od pojawienia się objawów infekcji ,informacja po konsultacji z innym lekarzem, Szkoda czasu i "zdrowia"
Tragedia na dzień dobry z góry duszności a Pan sobie wymyślą że orzyszedłem zwolnienie przedłużyć. Nie polecam wielki Pan doktor nawet na pomiar temperatury trzeba udać się do zabiegowego. JAK ON ZBALAZŁ SIĘ W ENEL MEDZIE NIE WIEM ALE MOZE PORA WERYFIKOWAĆ PRACĘ SWOICH PRACOWNIKÓW. LECZĄ NICZYM ZIOŁAMI A POTEM ZDZIWIENIE ŻE CZŁOWIEK DALEJ CHORY.
Już wiem, że wszystkie słabe opinie nie wzięły się znikąd. Będąc na wizycie w piątek u tego pana, który zdiagnozował, że mam anginę ropną i zapalenie ucha stwierdził, że do poniedziałku całkowicie się wyleczę i zwolnienie niepotrzebne. Objawy choroby może i w dwa dni wyleczę, ale o całkowitym wyleczeniu się z choroby to raczej nie ma mowy. Będę pamiętać zapisując się na wizytę, żeby unikać tego lekarza.
Wredny typ. Odwrotność tego, kim powinien być lekarz. Potwierdzam wszystkie dotychczasowe negatywne opinie. Jeśli tylko można - omijać z daleka.
Wredny typ.
Odwrotność tego, kim powinien być lekarz.
Potwierdzam wszystkie dotychczasowe negatywne opinie.
Jeśli tylko można - omijać z daleka.
Zdecydowanie nie polecam! Przeciwieństwo tego czego oczekuje od lekarza. Dodam, ze nigdy nie dodawałam opinii na temat lekarza w internecie, choćbym nie była w pełni zadowolona. Tym razem czuje się w obowiązku zostawić kilka słow na temat tego pana. Byłam umówiona na 17:45, ale musiałam uzbroić się w cierpliwość, ponieważ lekarz mnie zaprosił do gabinetu dopiero o 18:15. Byłam pewna, ze opóźnienie jest spowodowane poprzednim pacjentem/ciężkim przypadkiem, ale nic bardziej mylnego - lekarz był w gabinecie przez cały ten czas sam za zamkniętymi drzwiami. Zareagował chyba tylko na pukanie zdenerwowanych ludzi, którzy byli za mną w kolejce.
No nic, pomyślałam ze grunt, ze w końcu mnie przyjął. Ale potem było już tylko gorzej - zero pomocy, empatii czy zaangażowania. Bez słowa i bez zainteresowania napisał receptę na której był płyn do płukania gardła (przyszłam z bólem mięśni, głowy, migdałków i od kilku dni miałam gorączkę). Traktował mnie jakby nic mi nie dolegało. Zupełnie nie rozumiem jak takie osoby mogą pomagać ludziom. Straciłam popołudnie i znowu musze kilka dni czekać na wizytę - tym razem u lekarza z prawdziwego zdarzenia.
NIE POLECAM!
Niestety muszę podpisać się pod niepochlebnymi opiniami na temat pana doktora Wyszogrodzkiego. Lekarz z góry nastawiony na to że pacjent chce wyłudzić zwolnienie, bagatelizuje problem, usłyszałam między innymi: "mamy sobotę, do poniedziałku się Pani wyleczy" lub "no na nogach się chyba pani nie słania?". SZOK i SZCZYT CHAMSTWA!!! Już nie wspominając o tym, że cała rozmowa była prowadzona chamskim DOSŁOWNIE tonem.
Przybylam na wizytę stacjonarną, lekarz stwierdził, że mnie nie przyjmie, bo nie wie co mi jest (!), a przed wizytą, powinna być teleporada ( teleporada byla z innym lekarzem, ktory zalecił wizyte stacjonarna, zeby lekarz na zywo mnie osłuchał). Doktor totalnie nie byl zainteresowany wypytaniem mnie o to z czym przychodzę, był nieuprzejmy, wrecz przepędzil mnie z gabinetu. Nie polecam.