lekarz Iwona Andrys - Wawrzyniak

Za Cytadelą 38

Świetna lekarka, empatyczna, dokładnie bada, tłumaczy co się dzieje z sercem. Tłumaczy zalecenia, umawia się z pacjentem na określony dzień i godzinę w celu wizyty kontrolnej. Bardzo polecam dr.Andrys,! Przyjmuje w poradni w Kazimierzu.

lekarz Hanna Janaszek-Sitkowska

Żwanowiecka 119/3

Dr n.med.Hanna Janaszek-Sitkowska jest lekarzem specjalizującym się w leczeniu nadciśnienia tętniczego i chorób serca.Bezpośrednia i życzliwa wykazując przy tym wysoką kulturę osobistą.Wspaniały lekarz godny polecenia.
Opinia dodana przez: Janusz

prof. dr hab. n. med. Marek Kabat

Centrum Kardiologii Allenort
Płowiecka 37

Wspaniały specjalista o ogromnej wiedzy i doskonałym podejściu do pacjenta. Gorąco polecam wszystkim, którzy mają jakiekolwiek problemy z ciśnieniem.
Opinia dodana przez: Ryszard

lekarz Bogusław Demianiuk

Broniewskiego 4
15-792 Białystok

Byłam u tego lekarza z 85 letnia pacjentką. Byłam pod wielkim wrażeniem podejścia do pacjenta. Wysłuchał, wykonał Echo serca, założył holter sercowy. Po odczytaniu wyniku odrazu załatwił miejsce w szpitalu MSWiA na zabieg. Polecam.
Opinia dodana przez: Maria

dr n. med. Piotr Gryglas

Kardiolog, Hipertensjolog

Miedzynarodowa 48/51

Polecam Doktora Piotra , to była moja pierwsza wizyta ,ale napewno nie ostatnia, Doktor poświęcił bardzo dużo czasu odpowiadając na moje pytania,bardzo zaangażowany,empatyczny,wszystko dokładnie wytłumaczył,poszłam z problemem kardiologicznym a zostałam zbadana kompleksowo Doktor dał mi dużo praktycznych porad i wskazówek co do innych dolegliwości .Jestem mega zadowolona że właśnie trafiłam na Takiego lekarza.Polecam raz jeszcze :)
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Iwona Tołkacz-Mil

Hipertensjolog

Poradnia Kardiologiczna
75-720 Koszalin

Najwspanialszy lekarz jakiego do tej pory spotkałam. Pani doktor naprawdę interesuje się pacjentem. Przeprowadza szczegółowy wywiad i kieruje na specjalistyczne badania. Pierwszy raz byłam na wizycie u lekarza 35 minut( wcześniejsza wizyta u innego kardiologa trwała jakieś 10 min). Z całego SERCA polecam Panią doktor oraz życzę wszystkim, a także sobie więcej taki specjalistów. Pani doktor, jest Pani wspaniała. Dziękuję.
Pani doktor ma wyjątkowe podejście do pacjenta-wysoka kultura osobista.Przeprowadza bardzo szczegółowy wywiad,bada wnikliwie.Podczas wizyty dokładnie informuje o zdiagnozowanej chorobie i sposobie leczenia.Mam pełne zaufanie do pani doktor.Polecam.Bardzo dobry i kompetentny lekarz.
Opinia dodana przez: Jola

lekarz Karolina Hoffmann

Samodzielny publiczny zakład Opieki Zdrowotnej w Kościanie
ulica Szpitalna 7
64-000 Kościan

Lekarka bardzo konkretna, odznacza się dużą wiedzą w swojej dziedzinie, dokładnie bada, zawsze odpowiada wyczerpująco na wszystkie zadane jej pytania
Opinia dodana przez: N.

dr Jacek Jafra

Gabinet Kardiologiczny
ul. Jasnogórska 4
42-200 Częstochowa

Kontakt od znajomych, który się leczą u doktora i są zadowoleni. Mogę tylko potwierdzić, wizyta kompleksowa, miałem wrażenie, że lekarz wie dobrze co robi i jak dalej mnie leczyć. Duży plus za komunikatywność i poświęcony czas. Polecam
Opinia dodana przez: Michał

dr n. med. Elżbieta Zinka

Kardiolog, Hipertensjolog

PulsMed
Stoczniowców 11- 13
75-051 Koszalin

Absolutnie nie polecam nikomu dr Zinka. Nie wykonuje podstawowych badań. Nie interesuje ją, gdy pacjent poczuje się źle. Jest już w podeszłym wieku i brak jej koncentracji. Zwyczajnie robi jeszcze pieniądze.
Opinia dodana przez: Tadeusz

dr n. med. Ewa Komin

Internista, Hipertensjolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej p.w. św. Kamila, prowadzony przez Zakon Posługujących Chorym - OO Kamilianie
ulica Bytomska 22
42-606 Tarnowskie Góry

Pani doktor łaskawie zadzwoniła po ponad tygodniu od otrzymanego skierowania do szpitala na cito ! Pytając mnie co się dzieje mimo tego ze było napisane na skierowaniu i informując mnie ze muszę zrobić sobie najpierw badania oraz usg bo bez tego mnie nie przyjemnie ! Lekarz nie uprzejmy ! Nadmieniam ze na skierowaniu miałam napisane również ze jestem obciążona genetycznie rakiem jelita grubego a od ponad 2 miesięcy mam cały …
Opinia dodana przez: Barbara

prof. dr hab. n. med. Aleksander Sieroń

Centrum Zdrowego Serca "TELCOR" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ul. Sanatoryjna 1
43-450 Ustroń

Często tytuły a praktyka to dwa światy. W przypadku Profesora Sieronia, praktyka i doświadczenie jest nadrzędne. Moja mama w wieku 80 lat dzięki jego wiedzy uniknęła podwójnej operacji na otwartym sercu. Mam pełne zaufanie do diagnozy i metod leczenia Pana Profesora
Opinia dodana przez: Bogdan

lekarz Katarzyna Świejkowska

Wojewódzki Szpital Zespolony
ulica Szpitalna 45
62-500 Konin

Pani dr Świejkowska Katarzyna niezwykle cierpliwa, zainteresowana pacjentem i jego dolegliwościami Chętnie odpowiada na pytania. Podczas pierwszej wizyty miałam wykonane badania. Gorąco polecam

dr hab. n. med. Marcin Adamczak

Internista, Nefrolog

przychodnia kolejowa
sosnowiec
41-200 Sosnowiec

Bura i brak poszanowanie pacjenta. Nie zleca podstawowych badań, każe robić na własną rękę. Przepisuje bardzo drogie leki które nie działają. Zamiast niego pomógł mi naturopata ktory leczy naturalnymi metodami.
Opinia dodana przez: Marek

dr n. med. Artur Pudło

Dom Lekarski - Przychodnia i oddział szpitalny Piastów
al. Piastów 30

Szkoda słów.Nie wiem dlaczego wizyty nie są umawiane na konkretną godzinę tylko wszyscy przychodzą na tę samą i czekają godzinami pod drzwiami. Lekarz cofnięty w czasie. Nie zna historii choroby pacjenta, dokumentacja w nieładzie.

lekarz Aleksandra Rutz-Danielczak

Internista, Hipertensjolog

Szpital Kliniczny Przemienienia Pańskiego Uniwersytetu Medycznego im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu
Długa 1/2

Może Pani doktor ma wiedzę, ale podejście do pacjenta ma wiele do życzenia. Odpowiada pytaniem na konkretnie zadane pytanie z pretensją, że w ogóle pytam. Uprzejmość i kultura osobista na poziomie zero.
Opinia dodana przez: Hanna

lekarz Anna Panasiuk

Hipertensjolog

Szpital Czerniakowski
ul. Stępińska 19/25

Miałam przyjemność, a raczej nieprzyjemność, spotkania tej pani na Izbie Przyjęć na Banacha niedawno. Już na wstępie przywitała nas krzykiem. Potem było jeszcze gorzej. Jest bardzo nieprzyjemna i wydaje się być mało zainteresowana stanem pacjenta. Nie ma w niej ani odrobiny życzliwości czy empatii dla pacjenta, jest za to opryskliwość i grożenie karami za bezpodstawne przyjście. A przecież nikt nie przychodzi na SOR dla przyjemności. Ta pani, bo trudno nazwać …

lekarz Piotr Matyjaszczyk

Internista, Lekarz rodzinny

63-300 Sowina Błotna

Oddział internistyczny którym kieruje lekarz to najgorsze miejsce w całym szpitalu. Nie daj Boże tam się dostać. Opieka pod wszelką krytyką. Aby mieć święty spokój z pacjentami aplikują środki uspakajające a potem pacjent przez pół dnia jest ledwo przytomny. Nigdy więcej.
Opinia dodana przez: Krystyna

lekarz Bogumiła Królik

Ginekolog, Internista

Lekarska Spółdzielnia Pracy "MEDICA"
ulica Ząbkowska 52

To jedna wielka pomylka ,ta pani osluchuje serce przez bluzke nigdy wiecej nie pojde i jest bardzo nie przyjemna

lekarz Joanna Dziwura-Ogonowska

ul. Zygmunta Felczaka 8B

Ta lekarka nie powinna leczyć ludzi. Ma niewłaściwy stosunek do pacjenta. Jest apodyktyczna i wrzaskliwa. Nie wnika w problem pacjenta tylko kieruje sie wyucznymi schematami.
Opinia dodana przez: Emilia