dr n. med. Sławomir Makacewicz

Stomatolog, Protetyk stomatologiczny

Podzamcze 11/3
63-900 Rawicz

Doswiadczenie polaczone z wnikliwym podejsciem do perspektywicznej i kompleksowej terapii z zakresu protetyki. Plus przyjemna atmosfera panujaca w gabinecie, profesjonalizm godny polecenia.
Opinia dodana przez: Ola

lekarz Igor Jeremicz

ulica Przyjemskiego 6 B
63-900 Rawicz

Wizyta u pana Doktora na NFZ,ale zaopiekowanie pacjenta,troska i zaangażowanie na poziomie VIP,gorąco polecam.Wspaniały człowiek a do tego lekarz.Pozdrawiam.
Opinia dodana przez: Jerzy Karol

dr n. med. Arkadiusz Lisowski

Ginekolog położnik, Ginekolog

63-900 Rawicz

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover
Po pierwszej wizycie wiem, że to będzie mój lekarz już na stałe :) bardzo kompleksowe badanie, profesjonalne podejście, wszystko dokładnie wytłumaczył i odpowiadał na pytania. Dla mnie najlepszy lekarz z jakim miałam styczność!
Opinia dodana przez: Julia

lek. med. Sylwia Młynarczyk

Diabetolog, Internista

RAW MED
UL J. PIŁSUDSKIEGO 3 RAWICZ
Rawicz

Pani doktor to lekarz z powołania, bez wątpienia godny polecenia. Wyróżnia się nie tylko dużą wiedzą medyczną, ale i niezwykłą życzliwością wobec pacjentów. Wielokrotnie ja i moja rodzina korzystaliśmy z pomocy tego lekarza i szczerze dziękujemy za tak profesjonalne i zawsze skuteczne leczenie.
Opinia dodana przez: G.G.

dr n. med. Michał Sroka

Diabetolog

Gabinet (wejście wspólne z apteką gabinet nr 2)
ul.Przyjmy Przyjemskiego 6a
Rawicz

Doktor to super fachowiec w swojej dziedzinie i za razem uprzejmy człowiek, co w połączeniu powoduje że wizyty są efektywne
Opinia dodana przez: Waldemar

lekarz Bogumiła Antkowiak-Frąckiewicz

63-900 Rawicz

Pani Dr Frąckiewicz. Oby wiecej takich lekarzy ! Przemila, zaangażowana, empatyczna, komunikatywna i z ogromnym sercem i podejsciem do pacjenta - do czlowieka ! Bede polecac wszystkim z calego serca. CUDOWNY LEKARZ! ♡ Jestem jej barfzo wdzieczna za wszystko co zrobila !♡
Opinia dodana przez: Kamila

lekarz Edmund Olesiński

63-900 Rawicz

Z czystym sumieniem polecam lekarza, dokładnie tłumaczy każde badanie, miły, kompetentny, leczy prywatnie jak i na kasę chorych. Urodziłam zdrowego synka dzięki fachowej opiece lekarza, mam niestety porównanie z innym lekarzem gdzie przy pierwszej ciąży niemal straciłam córkę. Doktor Olesiński godny polecenia, wykonuje masę bada, zwraca uwagę na każdą możliwość.
Opinia dodana przez: Joanna

lekarz Robert Polaszek

Internista, Reumatolog

Piłsudskiego 45 B
63-900 Rawicz

Byłam u doktora 3 razy. Polecam z pełnym przekonaniem. Mam do dotora zaufanie bo zawsze wysłucha pacjenta i liczy sie z jego odczuciami. Bardzo mi pomogl
Opinia dodana przez: E. S.

Robert Kurzawiński

Dermatolog dziecięcy, Dermatolog

Gabinet (wejście wspólne z apteką gabinet nr 2)
ul.Przyjmy Przyjemskiego 6a
Rawicz

Świetny specjalista, zdecydowanie polecam. Bardzo pomocny, uprzejmy, przykuwa szczególną uwagę do problemu oraz bardzo szybko stawia trafne diagnozy, a co tym idzie leczenie.
Opinia dodana przez: Anomin

lekarz Wojciech Adamski

63-900 Rawicz

Pan doktor jest profesjonalista w swoim zawodzie. Bardzo dokladnie wykonuje badania, jest kulturalnym i sympatycznym lekarzem. Polecam Pana Adamskiego kazdemu z osobna.
Opinia dodana przez: Monia

lekarz Krzysztof Sawicki

ulica Miedzińskiego 6 C/10
63-900 Rawicz

Racjonalny facet, zadnej sciemy i dyrdymalow, wyjasni wyszstko, wyleczy, oby wiecej takich!

lekarz Lidia Dymalska-Kubasik

Endokrynolog, Internista

ulica Miedzińskiego 6 C/10
63-900 Rawicz

Nie polecam wizyt u tej pani doktor. Podczas każdej konsultacji powtarzane są te same ogólne informacje. Gdy pojawia się jakikolwiek problem, pacjent jest odsyłany do lekarza rodzinnego, który nie zajmuje się tego typu przypadkami. Co więcej, pani doktor potrafi postawić bardzo poważną diagnozę, jak nowotwór, wyłącznie na podstawie badania USG oraz powtarzać, że za późno szukam pomocy.Uważam, że powinna bardziej rozważać sposób przekazywania tak poważnych informacji, oraz czy pacjent po …

lekarz Sławomir Ząbczyński

Ginekolog

63-900 Rawicz

Pan doktor bardzo konkretny w moim przypadku, szybka diagnoza i leczenie. Serdecznie polecam tego lekarza - wdzięczna pacjentka.
Opinia dodana przez: Ilona

lekarz Aniela Ratajewska

63-900 Rawicz

Lekarz godny polecenia. Pani mająca swoje zasady jednak bardzo kompetentna. Mimo wizyty na NFZ jestem bardzo zadowolona, żadna prywatna wizyta nie może się z nią o dziwo równać. Dotychczas żaden lekarz nie porozmawiał ze mną tak po ludzku jak Pani Aniela, poświęciła mi dużo czasu, wysłuchała, nie poganiała mimo piętrzącej się kolejki następnych pacjentów...
Opinia dodana przez: Paulina

lekarz Grażyna Hurła

Paderewskiego 31
63-900 Rawicz

Bardzo polecam Panią doktor. Miała przyjemność nachodzić się po lekarzach różnych specjalizacji i życzę każdemu takiego lekarza. Prswidlowe podejście do pacjenta,prawdziwy lekarz który wysłucha,zbada i pomoże. W dodatku co jest wielki atutem Pani pomaga i nie patrzy na pieniądze.
Opinia dodana przez: Martyna

lekarz Alicja Nowak

3-go Maja 20
63-900 Rawicz

Jestem zadowolona z wizyty, konkretne i profesjonalne podejście, Pani Alicja to bardzo miła kobieta, pozdrawiam
Opinia dodana przez: Karina

lekarz Danuta Chojnowska

Rynek 10
63-900 Rawicz

Miła, kompetentna lekarka. Zainteresowała się moimi problemami ze wzrokiem, w trakcie wizyty poświęciła mi odpowiednią ilośćczasu. Jestem bardzo zadowolona z wizyty i leczenia. Polecam.
Opinia dodana przez: Danuta

lekarz Kanchanlall Woodhoo

63-900 Rawicz

Najlepszy lekarz ortopeda , na jakiego trafiłam . Skierowania na badania , szybka diagnoza oraz bardzo szybko dostałam skierowanie na operację kolana . Polecam z całego serca i dziękuję za super miła opiekę .
Opinia dodana przez: Martyna
Leczę się u pani doktor już parę lat. Jest lekarzem naprawdę godnym polecenia. Pokierowała mnie w odpowiednim kierunku, do odpowiednich specjalistów i Z POMOCĄ PANI DOKTOR, pomimo problemów jakie mam z kręgosłupem i teoretycznie powinienem być już po operacji, cały czas funkcjonuję. POLECAM. Pozdrawiam.
Opinia dodana przez: Arek

lekarz Teresa Ząbczyńska

63-900 Rawicz

Pani doktor konkretna. Nie owija w bawełne Prowadziłam cala ciąże wszystkie badania wykonane, Pani doktor wystawiała skierowania na badania krwi oraz prenatalne. Jeśli ktoś potrzebuje głaskania po głowie to raczej nie ma tam czego szukać . Ja osobiście polecam :)
Opinia dodana przez: Ola