Jestem pacjentką dr.Wicijewskiego i uważam, że jest bardzo dobrym lekarzem a także bardzo dobrym i wyrozumiałym człowiekiem. Chciałabym, żeby takich lekarzy było jak najwięcej w naszym kraju.
Doktor o ogromnej wiedzy, pomógł mi w mojej chorobie, tam gdzie każdy rozkładał ręce. Doktor Ruciński ma cechy wymarzonego lekarza, przy tym jest wspaniałym człowiekiem. Z całkowitą szczerością polecam każdemu, kto ma problemy z układem krążenia.

lekarz Paweł Kowalski

VIMED
Szkolna 4, Krzeszowice
32-560 Krzeszowice

Lekarz troszczący się o pacjenta, pyta o detale by diagnoza była trafiona, uprzejmy, szybko odpisuje podczas konsultacji on-line. Dziękuję i polecam!
Opinia dodana przez: Iwona R-K

dr n. med. Przemysław Dąbrowski

Szpital Specjalistyczny Św. Rocha w Ozimku
Częstochowska 31
46-040 Ozimek

Pan Doktor jak najbardziej godny polecenia! Przywrócił mi wiarę w lekarzy, ponieważ do tej pory na swojej drodze spotykałam wielu, o których chciałabym zapomnieć. Bardzo kompetentny, sympatyczny, uśmiechnięty, otwarty na słuchanie pacjenta - co niestety jest rzadkością…Przekazuje informacje w przystępny dla pacjenta! polecam z całego serca!
Opinia dodana przez: Alicja
Pan doktor to super lekarz, wykonywał mi gastroskopie perfekcyjnie, podejście do pacjenta ludzkie, jestem zadowolona, polecam w 100 procentach. Panie doktorze dziękuję
Opinia dodana przez: jolanta

lekarz Małgorzata Żółcińska-Wilczyńska

Endokrynolog, Internista

Centrum Opieki Diabetologiczno - Endokrynologicznej i Ginekologiczno - Położniczej
Miarki 6

Wizyta była bardzo rzeczowa. Pani Małgorzata dokładnie wyjaśniła na czym polega moje schorzenie oraz przedstawił możliwości leczenia. Pełen profesjonalizm lekarza oraz empatia. Polecam.

lekarz Marek Zakosztowicz

NZOZ Medax-Pomoc Doraźna
Zielona 29/Felińskiego 7

Szukam Pana p doktorze , jest Pan jedynym lekarzem do którego mam i będę miała zaufanie. Jak do tej pory nie mogę znaleźć , takiego lekarza jak Pan doktorze , który trafnie oceni chorobę a także leczenie , nie mówiąc już o tym , że potrafi Pan pomóc pacjentowi Drodzy Państwo z czystym sumieniem i z całego serca polecam P dr.MARKA ZAKOSZTOWICZA POZDRAWIAM
Opinia dodana przez: Eugenia Markowska - Kaczmarek

lekarz Beata Gola-Wałek

ulica Łamana 17
42-400 Zawiercie

Z czystym sumieniem polecam dr. Beata Gola-Wałek Pełen profesjonalizm, wiedza i siła spokoju i umiejętność wytłumaczenia mi przebiegu choroby, spowodowały, że po 30 minutach rozmowy z p. doktor jestem spokojny o zdrowie żony
Opinia dodana przez: Czyż

dr n. med. Włodzimierz Ratajewski

Internista, Nefrolog

Przychodnia.
Majkowska 13a
62-800 Kalisz

Konkretny lekarz.Wzorowa kultura, człowiek nawet nie boi się swojej choroby. Dokładnie tłumaczy przyczyny choroby. Byłem pierwszy raz , rzeczowy i życzliwy. Bardzo pozytywnie oceniam Pana Doktora.

lekarz Aleksandra Golik

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Miejska w Józefowie
05 - 420 Józefów ul. M.C. Skłodowskiej 5/7
Józefów

Lekarz z powołania. Wytłumaczyła wszystko, a przede wszystkim wysłuchała. Odpowiedziała na każde pytanie

dr n. med. Anna Hawrot-Kawecka

Internista, Reumatolog

PANAMED

Jestem pacjentką pani doktor już kilka lat i jestem bardzo zadowolona. Pani doktor ma zawsze czas dla pacjenta i nigdy nie jest to mniej niż pół godziny. Zawsze dokladnie bada pacjenta, co teraz jest już rzadkością. Polecam z całego serca i pisze te opinie by innym pomóc trafić do tej super specjalistki.

lekarz Łukasz Tekieli

Heila 9/27

Jedna wizyta wystarczyła u Pana Dr Łukasza Tekieli, która spowodowała iż poczułam się lepiej. Bardzo życzliwy, niezwykle sympatyczny, spokojny i wyważony lekarz, który posiada ogromną wiedzę a przy tym wyczerpująco odpowiada na wszystkie pytania. Panie Doktorze - dziękuję - zanim trafiłam do Pana męczyłam się prawie pół roku - trudno znaleźć odpowiednie słowa aby wyrazić swoją wdzięczność.DZIĘKUJĘ SERDECZNIE.
Opinia dodana przez: Jolanta

dr Mirosława Bednarska

prywatny
Jowisza 67
05-825 Grodzisk Mazowiecki

Bardzo kompetentna, uprzejma i troskliwa Osoba podchodząca z szacunkiem do pacjenta i towarzyszącej rodziny. Wszystkie zagadnienia zostały wytłumaczone przystępnym językiem. Pani Lekarka godna polecenia.

lekarz Krystian Knicz

Kąpielowa 7
48-250 Głogówek

Lekarz z powołania. Nie spotkałem nigdy bardziej oddanego lekarza, bardzo szanuję pana Krystiana za to jakim jest człowiekiem,oraz za to jakie ma podejście do pacjentów, cieszę się że to właśnie na niego trafiłem.
Opinia dodana przez: Przemysław

lekarz Daria Jaromirska-Minczew

Kopernika 18
89-400 Sępólno Krajeńskie

Napisze krotko lekarz z powolania polecam

lekarz Wojciech Ficygowski

Błońska 48A
05-870 Błonie

Bardzo dobry lekarz, rzeczowo podchodzi do choroby, zleca badania a potem wszytko dokładnie tłumaczy, traktuje pacjenta z największą życzliwością. Podnosi na duchu za co jestem bardzo wdzięczna. Cieszę się że przychodnia Żbików zyskała tak dobrego lekarza! Dziękujemy!

dr n. med. Sławomir Tubek

Krakowska 36
47-100 Strzelce Opolskie

Niesamowity lekarz, zawsze stawia trafną diagnozę,bardzo słucha pacjenta i zadaje mnóstwo pytań by niczego nie pominąć w diagnozie,wszystko dokładnie wyjaśni,odpowie profesjonalnie nawet na najdziwniejsze pytanie.Nie znamy lepszego lekarza.

lekarz Jan Szczogiel

Lekarz bez zastrzeżeń , Nic dodać , nic ująć.Profesjonalista w 100 procentach . Godny polecenia .

lekarz Wojciech Cader

Internista, Lekarz medycyny pracy

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "UNIMED"
pl. Wolności 17
87-800 Włocławek

Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pana Doktora. Widać, że jest doświadczony i kompetentny. Najpierw przeprowadził bardzo szczegółowy wywiad, potem zbadał. Wyróżnia się komunikatywnością, przy tym jest bardzo miły i cierpliwy. Polecam! :)
Opinia dodana przez: Karolina

dr n. med. Tomasz Lepich

prywatny gabinet okulistyczny
graniczna 49b

Bardzo dobry lekarz potrafi wysluchac i stara sie pomoc godny zaufania ma podejscie do pacjenta .polecam kazdemu.Dziekuje za wszystko.
Opinia dodana przez: Felicja Kozdroj